- 9 Nisan 2022
- 110
- 21
- 23
-
- Konu Sahibi Kedi_sever_insan
Şuan iyiyim, benim sorunum annem bunu koz olarak kullanıyor bana karşı.Kimse kimseyi bir şey yokken yatıramaz doktorlar izin vermez ruh sağlığı yerinde birini yatırmaya.
Geçen sefer doktorlar da uygun görmüş yatırmışlar. İnt*har büyük bir sorun. Eğer kötü iseniz tedaviye devam edin.
Ara da bak bakalım beni mi alıyorlar seni mi alıyorlar deKısaca özetleyim, daha önce birtakım olaylar yaşadığım için bunalıma girip intihara teşebbüs ettim, 5 gün yoğun bakımda kaldım sonra ruh sağlığında yattım ordan taburcu oldum bayağı oldu yani.eski konumda bahsettim
Ama artık farklı bir sebepten bile tartışsak annem beni oraya yatırmak ile Tehdit ediyor, zaten aramız iyi değil, bir telefon ederim gelirler diyorartık çok yoruldum ya...
Bıktım gerçekten, resmen koz olarak kullanıyor. Bu durumu, ben zaten yeni yeni kendime geliyorum ruhen, birde annem böyle yapınca kötü oldum, böyle birşey yapabilir mi sizce, o kadar basit mi bir insanı ruh sağlığına yatırmak...
Öyle birşey yaparsa ne yapmalıyım, yardımcı olur musunuz((?
Bende bunu düşündüm yazmaya geldim kimse yazmasa bari derken geç kaldimYa rahatsızlığınızın farkında değilsiniz ya da anneniz Deniz Akkaya.
Benim bir rahatsızlıgım yok, 1 ay tedavi gördüm çıktım, teşhis konmuş bir hastalığım Yok yani. Depresyondu sadece. Şuan da gayet iyiyim şükür. Annem biraz geçimsiz biri sıkışınca hemen öyle diyor.Ya rahatsızlığınızın farkında değilsiniz ya da anneniz Deniz Akkaya.
İşe yarar mıAra da bak bakalım beni mi alıyorlar seni mi alıyorlar de
Hayır değilim tabiki de , tartışınca öyle diyor, ağız kavgasından öte gitmeyiz biz, beni o şekil bastırmak istiyor. Ben Kendi ile aynı evde muhatap bile olmuyorumeskı konunuzu bilmiyorum ama korkuyor mu sızden acaba şiddete meyilli misiniz
Bence asıl rahatsız olan sindirmek için onu koz olarak kullanan annem ama sen bilirsin.Ya rahatsızlığınızın farkında değilsiniz ya da anneniz Deniz Akkaya.
Yok ben değilim oSiz hani şu annenizin beyanına göre size tedavi uygulayan doktordan falan bahsetmişti o üye misiniz
Kozdan ziyade kadın ölmüş ve dirilmiş olabilir mi?Şuan iyiyim, benim sorunum annem bunu koz olarak kullanıyor bana karşı.
Tm ben yanlış birşey yaptım ama şuan öyle bir düşüncem yokki , intihar edicem yine vs demiyorum ki. Geçmiş konuları açıp kavga çıkartıyor, geçmiş hatalarımı vs. Şuan zaten uzaktayım ve çalışıyorum, ruhende iyiyim, beni tehdit etmek için geçerli bir sebebi yokki elinde .Kozdan ziyade kadın ölmüş ve dirilmiş olabilir mi?
Bundan korkuyor ve baştan önlem almaya çalışıyor olabilir mi?
Geçen ay tam alt katımızda bir intihar vakası yaşandı, aileyi bırakın biz bittik.
Aile o günden beri eve girmedi giremedi satıyorlar, insanlar canlı cenaze.
Yapmayın şunu ailelerinize, bu açıdan bak bir de yavrum ya.
O ne demek oluyorVasiliğiniz annenizin üzerine mi?