Annem beni evde istemiyor arıyorum çıkmıyor ne yapacağım bilmiyorum

zevke gelmıs bır saat dus almıs, bazen bes dakıkada alırız dusu, bazen bir saat surer canımız sıkkındır. Kımıne su terapı gıbı gelır.

3 üniversite mezunuyum asgari ücretle çalışıyorum sen üniversite öğrencisisin maaşı beğenmiyorsun.. Biz ölelim mi bu iş bulma krizinde 3 krş 3 krştur. Yeterki olsun bugün asgari ücret yarın kimbilir ne kapılar açılır da yüksek maaşlar gelir.. Geçinirsin o ücretle merak etme..

Erkek arkadaşına gitme, düşkün olduğunu anladığı anda tepene çöker. Allah yardımcın olsun işe girip çalışarak hayatına sahip çık

Bence konu sahibi de pek normal değil, önceki konusuna bir bakın derim... Yurtta yapmadığı rezillik kalmamış, erkek arkadaşıyla da dengesiz hareketler filan... Psikolojik olarak çok sağlıklı bir birey olduğunu düşünmüyorum .Belki de annesini de bezdirmiştir. Yurttan da çok pis olduğunu söyledikleri için kovulduğunu söylüyor. Bence destek almalı.

Vauuv son cümleniz müthiş açık kapalı batılı falan muhabbetler kızların sizi niye istemediği belli olmuş baştan siz dışlamışsınız

Erkek arkadaşınız çalışıyormu başka secenek kalmamış evlenipde okuyan çok kişi var bence evlenin başka. Caren kalmamış inş arkadaşın iyi eş olur sana

Neden ortak yaşadığınız herkes banyonuzdan şikayetçi? Gercekten sık ve uzun kalıyor olabilir misiniz? Engelli kardeşleriniz olduğundan bahsettiniz anneniz onlarla ilgilendiği için ve kendisine destek olacak kimsesi olmadığı için (babam ve akrabam yok dediniz çünkü) yorgun ve yıpranmış olabilir ruhsal açıdan. E bir de üstüne sizin başınabuyruk hareketleriniz ( tasvip etmediği silahlı tehditkar bir adamla birliktelik gibi) artık kendisini usandırmış olabilir mi? Bir anne kızına neden ya şimdi gel ya da bir daha iletişimi keserim beni goremezsin desin ki belli ki kendisiyle çatıştığınız farklı mevzular var ve artıl illallah etmiş. Yani bilmiyorum eğer siz melek gibi bi evlatsanız annenizin ruh sağlığı yerinde değil çünkü kimse durduk yere çocugundan vazgecmez. Annenizi dinlesek sizin için ne derdi mesela? Ben acıkcası hem bir evlat hem bir anne olarak empati kurmaya çalıştım ama bence siz annenizi çok üzüyorsunuz, öyle hissettim.

Edit: oda arkadaşlarınız için yaptığınız “onlar kapalı, ben açık batılı” yorumunuzla sıkıntının sizde olduğuna emin gibiyim.

Eski konuymuş ama kızın annesi haklı arkadaşlar. Hangi sağlıklı insan kendisine küfürler eden, al parayı seversin sen diyip para verip cinsel ihtiyaçlarını gideren, yaşadığı yerden kovduran, adını çıkartan, tehtid ve hatta tecavüz eden sabıkalı biriyle devam eder?

Bundan önceki konusunu okumuş bulundum. Anneciğine sabır diliyorum, allah kimseyi evladıyla sınamasın.

Gerçekten çok üzüldüm annenizin sağlıklı bi ruh hali yok gibi. 2 evladım var bi annenin çocuğunu sevmediğine inanmak istemem. Sağlıklı olan bi insanın sahip olacağı bi duygu değil bu cidden.
Erkek arkadaş konularında tutucu bi insan değilim asla eşimle sevgiliyken üniversitede 5 sene aynı evde yaşadık. İnsan bişeylerden eminse bu hiç ters bi durum değil bana göre. Ama sizin durumunuz farklı. Allah korusun ama şimdi arkanızda sevgilinizin desteğini hissediyorsunuz yarın bi gün o destek biterse çok daha fazla sarsılırsınız. İyi bi okulda iyi bi bölümde okuyorum demişsiniz buna güvenin. Çalışın bi yerde kendi ayaklarınızın üstünde durun. Şu an iş bulmak çalışmak çok zor şöyle bi durumda ama sırtınızı kimseye yaslamayın. Erkek arkadaşınıza güveniyorsanız bi süre idare edebilirsiniz ama ilk önceliğiniz çalışmak olsun. Annenizi de cidden boş verin insanın canı çok yanar hak veriyorum size ama sizi düşünmeyen insanı düşünmenize hiçç gerek yok. Böyle durumların her zaman daha çok hırslandırması taraftarıyım. Elinizden geleni yapın,başarılı olun,kimseye muhtaç olmayın. İyi bi bölümde okumanız çok büyük avantaj bunu değerlendirin dediğim gibi. Hangi şehirde olduğunuzu bana özelden yazabilirseniz çok sevinirim bu arada. Eğer ankaradaysanız iş konusunda elimden geleni yaparım. Bende babasız büyüdüm bilirim o eksikliği. Annem hep arkamdaydı allah var ama çok sorunlarla karşılaştım. Babam öldükten sonra onun ailesine muhtaç kalan bi annem oldu mesela. Çok zengin olmalarına rağmen para saklayan hep diğer çocuklarına yapan bi aile düşünün. Çünkü diğerleri yaşıyordu. Çocuğumun emaneti diye bakmadılar hiç bi zaman bizlere. Annem ben lisedeyken çalışmaya başladı evini ayırdı onlardan kaç sene sonra. Şimdi çok iyi pozisyonda. Çok iyi maaşı var. Onun için ne bi erkeğe ne de aileye sırtını dayamayacağını çok erken yaşta öğrendim ben. Düşe kalka dimdik durmayı öğrendim. Kendinize inanın yapamayacağınız şey yok bu hayatta. Yaşadığınız her zorluk yarına daha sağlam basarak ilerlemenizi sağlasın.

Anneniz bı yandan sizi umursuyor bı yandan da psikolojik sorunları var. Evlenmeden o ailenin içine dahil olmayın. Çok seviyorsa evlenin sevgilinizin eli ekmek tutmali tabii detayı bilmiyorum. Asgari de olsa bı yerde dişinizi sıkıp çalışın derdim ben gecinebiliyosaniz

Devlet memuru olmadıktan sonra maaş kesilmez.çok ilginç onu bi araştırın.onun dışında da akrabanız yok mu iyi kötü sığınacağınız?

Anlattıklarına tek taraflı bakmak istemiyorum..Acaba o anne o hale nasıl geldi..Sen neler yaptın..Onu da dinlemek lazım..Ben kadının psikolojik sorunlu oldugunu düşünmuyorum..zira engelli çocuğuna sabir gösteren bir anne ondan nefret etmiyor sizden ediyorsa kendinizi de sorgulayın bi zahmet...

Yetim maaşını niye kestiler. Çalışıyomusun okuyomusun apart tamı evdemisin

Veriler:
1.Annen sorumsuz davranıyor.
2.Sevgilin (eski konundaki kufreden adamsa) koşarak uzaklaşman gereken biri.
Çözüm:
1.Annene ya da sevgiline güvenmeyi bırak, kendi ayaklarının üstünde durman gereken bir noktadasin, kendi hayatını kur, anneni olduğu gibi kabul et, annem bakmazsa sevgilim bakar kafası sana yaramayacak, sen kendinin sahibi ve efendisi olup hayata karşı dimdik duracaksın.
2. Banyo suren 1,5 saat uzun, onu yarim saate indir, sadece 3 kere kopuklen.

Annenin piskolojisi bozuk
Bilemiyorum bir insan evladına neden bu kadar öfke duyar?
Gerçekten ilginç
Evlenip çocuk yapmaya bayılıyor herkes
Bakmaya gelince de işte
Ne diyeyim bilmiyorum
Ama o çocuğun evine falan taşınma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…