- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.571
-
- Konu Sahibi Lawyergirl97
Annem dindar bir kadın özünde iyi gerçekten duygusal merhametli şuan bende inanamıyorum onun bu davranışlarına hiç mi üzülmüyor mutlu mudur bilmiyorum ama kardeşlerimin yüzünü bile göstermedi bana bugün kapiyi yüzüme kapatti neden geldin dediSigortaya başvurun tekrar maaşınızı baglattirin o sizin hakkınız annenizede Allah vicdan versin arkanızda kimsenin olmadığını bilen erkek arkadaşınız size herşey yapabilir dikkat edin
Anneannem fakir bir kadın köyde yaşıyor zaten bi teyzem var o isveçte yaşıyor orta halli ama akrabalarimizdan hayır yok ki keşke olsaAnnenizin çoğu davranışları bana o kadar tanıdık geldi ki benim annemde böyle çünkü,kesinlikle psikolojik desteğe ihtiyacı var...erkek arkadaş evine sığınmak bana mantıklı gelmedi çünkü ordan da gitmek zorunda kalmayacağınızın bir garantisi var mı?Çok zor bir durum,şu şartlarda iş bulmakta başlı başına bir dert.Yok mu öğrenci evinde kalan arkadaşlarınız?Ya da ev tutabileceğiniz arkadaşlarınız?Keşke öyle bir durum olsa 3-5 kişi bir araya gelip ev tutabilseniz.Anneanneniz size maddi destekte bulunamaz mı?
Hayır gerekirse kan kusarım yinede okulumu dondurmam diplomami alip hakimlik savcilik sinavlarina girmem lazımCok üzüldüm durumunuza..Allah bir çıkış yolu göstersin inşallah canım. Allah yardımcınız olsun..
OKULU dondurmak bir çözüm olabilir.
Teşekkür ederim yorumunuz içinHayır gerekirse kan kusarım yinede okulumu dondurmam diplomami alip hakimlik savcilik sinavlarina girmem lazım
Oy maşallah sana ..maddi durumun yoksa diye demistim canım.Hayır gerekirse kan kusarım yinede okulumu dondurmam diplomami alip hakimlik savcilik sinavlarina girmem lazım
Bakımı kolay denilemez tabiki ama ben anneme yardımcı oluyordum imkanim olduğunda yinede yaranamiyordum çünkü ona göre o bana hizmet ediyormuş çamaşır yikamak asmak konusunda yemek yapma konusundaEngelli kardeslerinizin bakimi zor mu? Annenizin psikolojisi bundan bozulmus olabilir mi? Kizina nasil boyle davranabilir ki bir anne?
Apartta kalıyorum bende bilmiyorum insanlar değişik gerçekten kimseyi haklarindan mahrumda birakmiyorum oysaBanyo neden sürekli problem oluyor hem evinizde hem de kaldığınız apartta. Şu an nerede kalıyorsunuz.
Keşke başka çarem olsa okulum geleceğim için en iyisi şuan yani seçenek olarakBence en iyisi kadınnsıgınma evi gibi su an için akrabanız da yokmus anneniz hasta sanırım yada biz konuyu tam bilmediğimiz için öle algılanıyor ama erkek arkadasa güvenip evine gitme fikrini aklınızdan bile geçirmeyin derim
BilmiyorumNeden ama
Maalesef yok keşke başka bir imkânım olsa bugün anneme gittim kapısına kadar gittim bir umut dedim belki kızım evine dön der tek bir cümle söyler ama kapıyı yüzüme kapatti hadi git güle güle dedi kardeşlerimin yüzünü bile birkez olsun göstermedi kardeşlerim için geldim dedim neden geldin diye sorunca bir anne kızına böyle söyler mi neden geldin diye akrabam bile bana bu şekilde davranmadi yani bu kadar kırıcı
1 yada 1,5 saat sürüyor genelde yani duş alırken fakat öncesinde banyoyu temizledigim için vakit ordanda gitmiş oluyor biraz titizim çünkü hijjenime düşkün bir kızımEngelli kardeslerinize karşı da mı boyle ?
Anne ve babalar ile ilgili bu tarz konular okuyunca içim sızlıyor. Neden neden diye merak ediyor insan.
Anneniz ve yurttakiler de şikayetçi olmuş , merak ediyorum kaç saat kalıyorsunuz banyoda ?
Hayır engelli kardeşlerime böyle katı değil bir bana karşı böyle acımasız1 yada 1,5 saat sürüyor genelde yani duş alırken fakat öncesinde banyoyu temizledigim için vakit ordanda gitmiş oluyor biraz titizim çünkü hijjenime düşkün bir kızım
Bir şekilde ulaş ve neden böyle davrandığını sor. Anlattıktan sonra bir daha onu rahatsız etmeyeceğini söyle..Hayır konuşmadım engellemiş beni onu aradığım hesaptan nasıl konuşayım beni istemiyor sevmiyor
Tmm işte git devlet korumasına sonucta iş bulup kendi düzenini kurana kdr devlet bakıyor sanaKeşke başka çarem olsa okulum geleceğim için en iyisi şuan yani seçenek olarak