- 4 Aralık 2020
- 33
- 18
- 22
-
- Konu Sahibi Yeni hayata yeni sayfa
Calisiyor musunuz? Yani bir geliriniz var mi? Uzgunum ama sanki anneniz sizi yuk gibi goruyorBoşanıp eve geldiğimden beri annemle bir anlaşamadığımız konular oluyor ve davranışları gün geçdikce değişti. İlk zamanları dışarı cıkmama karışırdı halen karışıyor artık evdeki yeme içme ne varsa kendi odasına saklıyor ve kapısını kilitliyor bazen yiyecekleri veriyor bazende vermiyor. Bazen kapı kilitli olduğu için de istediğim birşeyi alamıyorum ne zaman dışarı cıksa hep odasının kapısını kilitliyor. Bu konuda ne zaman konuşsamda beni hiç anlamıyor bizi artık dışlıyor bence yaptığı hareketle ne yapıp ne yapamıycağımızı ya da ne yiyip ne yiyemiyceğimizi git gite değişik davranıyor ve saklıyor herşeyi. Her tartıştığımızda hadi vur sizi şikayet edeyim falan diyor. Böyle davranışları sanki evden gideyim diye yapıyormuş gibi beni hep tersliyor ne yapayim bu içime bir dert oldu sizle de tartışmak istiyorum bu konuyu.
Şuan çalışmıyorum kızıma bakıyorum ve daha işte bulamadım. Sadece sosyal yardım parası alıyorum eski esim daha nafaksını ödemeye başlamadı. Ondanda birşey alamıyorum o yüzden de.Calisiyor musunuz? Yani bir geliriniz var mi? Uzgunum ama sanki anneniz sizi yuk gibi goruyor
Çalışıyorsanız kendinize yeni bir ev kurun. Kesinlikle sizi istemiyor.Boşanıp eve geldiğimden beri annemle bir anlaşamadığımız konular oluyor ve davranışları gün geçdikce değişti. İlk zamanları dışarı cıkmama karışırdı halen karışıyor artık evdeki yeme içme ne varsa kendi odasına saklıyor ve kapısını kilitliyor bazen yiyecekleri veriyor bazende vermiyor. Bazen kapı kilitli olduğu için de istediğim birşeyi alamıyorum ne zaman dışarı cıksa hep odasının kapısını kilitliyor. Bu konuda ne zaman konuşsamda beni hiç anlamıyor bizi artık dışlıyor bence yaptığı hareketle ne yapıp ne yapamıycağımızı ya da ne yiyip ne yiyemiyceğimizi git gite değişik davranıyor ve saklıyor herşeyi. Her tartıştığımızda hadi vur sizi şikayet edeyim falan diyor. Böyle davranışları sanki evden gideyim diye yapıyormuş gibi beni hep tersliyor ne yapayim bu içime bir dert oldu sizle de tartışmak istiyorum bu konuyu.
Nasıl bir iş bakıyorsun ? Kızın kaç yaşında ?Şuan çalışmıyorum kızıma bakıyorum ve daha işte bulamadım. Sadece sosyal yardım parası alıyorum eski esim daha nafaksını ödemeye başlamadı. Ondanda birşey alamıyorum o yüzden de.
Boşanıp eve geldiğimden beri annemle bir anlaşamadığımız konular oluyor ve davranışları gün geçdikce değişti. İlk zamanları dışarı cıkmama karışırdı halen karışıyor artık evdeki yeme içme ne varsa kendi odasına saklıyor ve kapısını kilitliyor bazen yiyecekleri veriyor bazende vermiyor. Bazen kapı kilitli olduğu için de istediğim birşeyi alamıyorum ne zaman dışarı cıksa hep odasının kapısını kilitliyor. Bu konuda ne zaman konuşsamda beni hiç anlamıyor bizi artık dışlıyor bence yaptığı hareketle ne yapıp ne yapamıycağımızı ya da ne yiyip ne yiyemiyceğimizi git gite değişik davranıyor ve saklıyor herşeyi. Her tartıştığımızda hadi vur sizi şikayet edeyim falan diyor. Böyle davranışları sanki evden gideyim diye yapıyormuş gibi beni hep tersliyor ne yapayim bu içime bir dert oldu sizle de tartışmak istiyorum bu konuyu.