- 22 Eylül 2024
- 65
- 30
- 25
-
- Konu Sahibi zeynep_ neva
Anneniz sizden daha fazla gelin olmuş gibi duruyor.Kızlar merhaba. Bi konuda sizinle dertleşmek istiyorum. 2 aylık evliyim. Annem isteme olduğu günden beri hep bi garip davrandı hassaslaştı, en küçük oturmamda bile neden misafir gibi oturuyorsun gitmeye gün mü sayıyorsun derdi. Yeri geldi eşimi kayınvalidemi bile azarladı ve hatasını asla kabul etmedi. Takı alışverişinde şunu beğendim dedim diye madem benim fikrimi önemsemeyeceksin neden çağırdın diye herkesin ortasında rezil etti. Hep sabrettim evlenince biter dedim. Başka şehre geldim yine aynı. Telefonlarımı açmıyor bazen. 1 gün aramasam işin düşünce arıyorsun diyor. Artık o kadar yoruldum ki ne yapacağımı bilmiyorum. Evime de yansıyor bu. Zaten şehir dışına gelin gittim üstüne çalışıyorum, yapayalnız hissediyorum. Annem böyle yapmaya devam ettikçe daha mutsuz oluyorum ve neden böyle davranıyor hiç bilmiyorum
Karşınıza alıp konuştunuz mu bu durumu açık bir şekilde nedenini sordunuz mu hiçKızlar merhaba. Bi konuda sizinle dertleşmek istiyorum. 2 aylık evliyim. Annem isteme olduğu günden beri hep bi garip davrandı hassaslaştı, en küçük oturmamda bile neden misafir gibi oturuyorsun gitmeye gün mü sayıyorsun derdi. Yeri geldi eşimi kayınvalidemi bile azarladı ve hatasını asla kabul etmedi. Takı alışverişinde şunu beğendim dedim diye madem benim fikrimi önemsemeyeceksin neden çağırdın diye herkesin ortasında rezil etti. Hep sabrettim evlenince biter dedim. Başka şehre geldim yine aynı. Telefonlarımı açmıyor bazen. 1 gün aramasam işin düşünce arıyorsun diyor. Artık o kadar yoruldum ki ne yapacağımı bilmiyorum. Evime de yansıyor bu. Zaten şehir dışına gelin gittim üstüne çalışıyorum, yapayalnız hissediyorum. Annem böyle yapmaya devam ettikçe daha mutsuz oluyorum ve neden böyle davranıyor hiç bilmiyorum
Ben seni kimseyle paylaşmak istemiyorum dediKarşınıza alıp konuştunuz mu bu durumu açık bir şekilde nedenini sordunuz mu hiç
Eşinize yansıtmayın bu durumu. Evliliğinize odaklanınKızlar merhaba. Bi konuda sizinle dertleşmek istiyorum. 2 aylık evliyim. Annem isteme olduğu günden beri hep bi garip davrandı hassaslaştı, en küçük oturmamda bile neden misafir gibi oturuyorsun gitmeye gün mü sayıyorsun derdi. Yeri geldi eşimi kayınvalidemi bile azarladı ve hatasını asla kabul etmedi. Takı alışverişinde şunu beğendim dedim diye madem benim fikrimi önemsemeyeceksin neden çağırdın diye herkesin ortasında rezil etti. Hep sabrettim evlenince biter dedim. Başka şehre geldim yine aynı. Telefonlarımı açmıyor bazen. 1 gün aramasam işin düşünce arıyorsun diyor. Artık o kadar yoruldum ki ne yapacağımı bilmiyorum. Evime de yansıyor bu. Zaten şehir dışına gelin gittim üstüne çalışıyorum, yapayalnız hissediyorum. Annem böyle yapmaya devam ettikçe daha mutsuz oluyorum ve neden böyle davranıyor hiç bilmiyorum
Kabullenemiyor evliliğinizi siz bu konuda kırmayın annenizi ama fazla tavizde vermeyin. Evlisiniz eşinize de yansıtmayın yeni bir hayatınız var bunu sürekli ona hatırlatın sınırınızı çizin zamanla kabullenir.Ben seni kimseyle paylaşmak istemiyorum dedi
İlla ki anlıyor dayanamıyorum anlatıyorum maalesefEşinize yansıtmayın bu durumu. Evliliğinize odaklanın
Haklısınız teşekkür ederimKabullenemiyor evliliğinizi siz bu konuda kırmayın annenizi ama fazla tavizde vermeyin. Evlisiniz eşinize de yansıtmayın yeni bir hayatınız var bunu sürekli ona hatırlatın sınırınızı çizin zamanla kabullenir.
Bunun tercümesi bana göre; Sen ölene kadar yanımda olup bana bakacaktın oysa ki!Ben seni kimseyle paylaşmak istemiyorum dedi
Aynen tam olarak öyle aslındaAnneninizin nazı size geçiyormuş,evlenince üzülmüş ama belli edememiş gibi geldi
Telefonlarını açmayınca illa ki merak ediyorum aklım onda oluyor. Ne işime ne evliliğime odaklanamıyorumBu durumla baş etmesi gereken anneniz, siz yeni evli olmanın tadını çıkarın.
Anneniz üzüntünden böyle yapıyor belli ki güzelce konuşun gittiğiniz için tripliKızlar merhaba. Bi konuda sizinle dertleşmek istiyorum. 2 aylık evliyim. Annem isteme olduğu günden beri hep bi garip davrandı hassaslaştı, en küçük oturmamda bile neden misafir gibi oturuyorsun gitmeye gün mü sayıyorsun derdi. Yeri geldi eşimi kayınvalidemi bile azarladı ve hatasını asla kabul etmedi. Takı alışverişinde şunu beğendim dedim diye madem benim fikrimi önemsemeyeceksin neden çağırdın diye herkesin ortasında rezil etti. Hep sabrettim evlenince biter dedim. Başka şehre geldim yine aynı. Telefonlarımı açmıyor bazen. 1 gün aramasam işin düşünce arıyorsun diyor. Artık o kadar yoruldum ki ne yapacağımı bilmiyorum. Evime de yansıyor bu. Zaten şehir dışına gelin gittim üstüne çalışıyorum, yapayalnız hissediyorum. Annem böyle yapmaya devam ettikçe daha mutsuz oluyorum ve neden böyle davranıyor hiç bilmiyorum
Anneniz manipülatif, bağımlı ve çocuk egosuyla hareket ediyor.Ben seni kimseyle paylaşmak istemiyorum dedi
Anneniz yalnız mı? sizden başka uğraşı yok mu? Eş? Başka çocuk?Kızlar merhaba. Bi konuda sizinle dertleşmek istiyorum. 2 aylık evliyim. Annem isteme olduğu günden beri hep bi garip davrandı hassaslaştı, en küçük oturmamda bile neden misafir gibi oturuyorsun gitmeye gün mü sayıyorsun derdi. Yeri geldi eşimi kayınvalidemi bile azarladı ve hatasını asla kabul etmedi. Takı alışverişinde şunu beğendim dedim diye madem benim fikrimi önemsemeyeceksin neden çağırdın diye herkesin ortasında rezil etti. Hep sabrettim evlenince biter dedim. Başka şehre geldim yine aynı. Telefonlarımı açmıyor bazen. 1 gün aramasam işin düşünce arıyorsun diyor. Artık o kadar yoruldum ki ne yapacağımı bilmiyorum. Evime de yansıyor bu. Zaten şehir dışına gelin gittim üstüne çalışıyorum, yapayalnız hissediyorum. Annem böyle yapmaya devam ettikçe daha mutsuz oluyorum ve neden böyle davranıyor hiç bilmiyorum