Annem beddua etti:(

Kadını çarptın çarptın diye delirtmissin. Zaten el çarpmasıyla ne olacak ki bebeğe allah aşkına. Böyle davranmaktan vazgeçin.okutunca ben bile sinirlendim.bu arada tabiki annenizin dediklerini de dogru bulmuyorum.

İleri düzey bi okb hastası arkadaşım vardı
Onunla takıldıkça kendimi bi yerlerden atasım geliyordu, anneniz de tabiri caiz ise bıkmış.
Herkesin bi dayanma sınırı var. Kimbilir onun da ne sıkıntıları var. Zaten psikolojisi pek iyi değil kendini tokatlamış falan
Biraz az görüşün en iyisi

Kol çarpmasıyla da bişey olmaz paranoya yapmamaya çalışın

Okuduğum kadarıyla çarpmış mı daha onu bile bilmiyo.
Çarpsa anlardın heralde çarpmamış demekki kadında yok demiş.
Ama bu bi rahatsızlıksa zaten kim ne dese boş gercekten Allah sizede yanınızdakileri de sabir versin.hele annem kendini tokatladı yazmışsınız ya içim gitti ya nasıl bi strese girdiyse .sizede bişey diyemiyo insan

eşiniz??

Anneniz carptiysa bile isteyerek mi carpti karniniza sanki?
Bebege birsey olmaz o kadarcik seyden Allahin izniylr korkma
Cicegi alip parcalayip kadini delirtmissin ama

Tamam o da hatali beddua nedir?

Bence bir sure gorusmeyin
Sinirleriniz yatissin.

Siz de herseyi takmayin bu kadar.

Hastalık. Konusuna girmiyorum bilgim dahilinde değil ama bu kadar abrati boyutunda gerçekten çok zor anneniz o sizin yahu senin de torunun da kötülüğünü ister mi ki ilaç dışında baska terpiler de uygulanır belki ha yardım alın bı bu bebek için de iyi birşey değil doğunca ne olacak yahu bebeği de hasta edersiniz ve siz de lohusalık sonrası depresyonu çıkma olasılığı da yüksek ne deyim bence annenize büyük terbiyesizlik yapmışsın birşey çarpmış olsa bile o da isteyerek mi yaptı sanki ayyy benim bile beynim yandi

su konuda okudugum en mantikli yorum. kutlarim

Valla annene de kocana da dogacak brbege de yazik. Bu ruh haliyle dogurursan bebegin saglikli kalamayacak belli. Biran evvel psikiyatra git.

Oncelikle rahatlayin el carpmasi gibi birseyle bebege birsey olacagini sanmiyorum onun yeri cok korunaklidir. Annenizde biraz bunalmis olabilir ters bir anina denk gelmis demekki pisman olmistur hic bir anne evladina ve torununa bunlari demek istemez

hamileleginin cogu bitmis azi kalmis. tadini cikarsana:) hersey guzel olacak. saglikla kucagina al insallah yavrunu. uzman destegi almayi ihmal etme bu arada.

Ikinizde normal değilsiniz

Özet geçiyorum:
Paranoyanizla kadını delirtiyorsunuz, sonra o sana ağıza alınmayacak beddua ediyor.
Sonra sen onu nasil beddua edersin diye ariyorsun ama hem kendine hem cocuguna beddua ediyorsun.

Sence bu durum normal mi?

Konudan bagimsiz ama sana bisey sormak istiyorum. Bende gebeyim 16+2 haftalik. Stresli bi donemden gectim halada geciyorum. Psikolojimin duzgun oldugunu dusunmuyorum. Geceleri irkilerek uyanmalarim oldu. Ani sesler ürkütüyo beni. Hormonlar sebebiyle duygusaldim. Iyice nirvana yapti duygularim bu donemde. Ilac kullanmadan bi doktora gorunmek destek almak istiyorum? Psikolojik doktorlar hakkinda hic bilgim yok. Psikolog psikiyatrist veya baska bi doktor. Ilac vermeyenine gitmek istiyorum ben ne yapmalıyım?

Sizin acil tedavi olmaniz lazim resmen kadini delirtmissiniz ciddiyim bak bebeginize yazik herseyden once iyi bi anne olabilmek icin bunu yapmaniz lazim

Klinik psikologların ilaç yazma yetkisi yok psikoterapi uygularlar. Onlarla görüşebilirsiniz, psikiyatrinin görmesi gereken bir durum varsa sizi yönlendirecektir zaten.

Canım elinde olmadan bunları düşündüğünü biliyorum. Ne kadar zor durumda olduğunu da anlıyorum. Şimdiye kadar takıntı yaptıklarının gerçekleşmediğini düşünerek rahatlat kendini. Arkadaşım 5 aylık hamileyken trafik kazası geçirdi, çocuk maşallah turp gibi. Olmayınca olmuyor bir şey. Allah onu istiyorsa o çocuk sağ salim doğacak zaten. Anneni üzme, o da bunalmıştır artık. Bu hastalığı yaşamayanlar belli süre sonra sabredemiyor. Doğurduğunu, çocuğunun sana bakışlarını hayal et, mutlu olmak için sebeplerin var. Annen destek yanında. Ben olsam anneme çiçek alırdım :) Doğumdan sonra da ilaçlarını kullanabileceksin, çok rahatlayacaksın.

Karniniza carpip carpmadigini bile bilmediginiz annenizin cicegini parcalarken siz normalsiniz ama anneniz anormal oyle mi? Ikinizde normal degilsiniz, uzmaniyla gorusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…