Annem beddua etti:(

tedavi oldum sonra astim takintilarimi ama hamile kalınca tekrarladi bekkidr hic iyileşmedim bilmiyorum

Doktor kontrolüne devam etmeliydiniz. Hamileliğin belli bir döneminden sonra hafif ilaçlar veriyorlar bildiğim kadarıyla.
Siz okb hastasısınız grip değilsiniz. Bu tip sıkıntılar 2 kutu ilaçla geçmez.

Annenizi delirtmişsiniz tebrikler.
Bebek konusundako hassasiyet bir yana her şeyde böyleyseniz ki bence öyle...
Annenizin tahammül eşiği kalmamış.
Psikoloğa gidin

Kadini biktirmissin yazik.sen karnindaki cocugunu dusünüyosun ama oda bi anne o napsin hic bi anne durduk yere böyle bisey demez.artik ne dereceye geldiyse kadin..

Selamun kavlen. Tedavi oluyorsaniz terapi almayı da ekleyin bence. Çok faydasını görürsünüz. Rahatlamak ve sakinleşmek için meditasyon videoları var onlardan yardım alabilirsiniz.

Ya hu çarptıysa bile yanlışlıkla çarpmıştır kadın demiş zaten her satırda ısrarla çarptı demişsiniz birtek bu olay üzerine dememiştir her konuşa böyleyseniz doğru olmasa bile yaptığınherkesin bi sabrı var

Çok saçma değil mi ya?
Beddualar, hakaretler havada uçuşuyor.
Sebep? Yok.
Olaydaki kişiler de anne kız.
Biraz daha saygılı olun bence.O sinirle burda başlık açmayın Allah belanı versin falan diye.

iste sizin gibi düşünemiyorum karnima carpti ya bebege olduysa ya bebege bisey olduysa bitmiyor düşünceler kafamda

:) hanımefendi doktorunuza hiç mi sormadınız? En azından mantıklı olmadığını görüp vazgeçersiniz.
İkinci çocuğuma hamileyken ilki karnımda zıplıyordu.
Ayağa kalktığımda göbeğime oturmak istiyordu.
Normalde kucağıma gelmeyen çocuğu hamileliğimin son aylarında göbeğimin üzerinde taşıyordum.
Anne karnındaki bebek öyle dirsek çarptı diye zarar görmez.

Takıntılar bazen alevlenebilir. Şuan hamileliğin yarattığı kaygı belli ki taşları yerinden oynatmış. Herzaman söylüyorum yine söyleyeceğim özellikle okb’de ilaç tedavisi tek başına yetersiz kalıyor. Terapi almayı deneyin lütfen. Bunun için de hamileliğin bitmesini beklemeyin lütfen. Şimdiden başlayın ve yol katedin. Çünkü doğum sonrası depresyonuyla birleşmesi daha ağır sonuçlar doğurabilir. İçgörünüzü kaybettiğinizi düşünmüyorum, terapi almak size iyi gelecektir. Üstelik bunu çocuğunuz için yapmanız gerekiyor. Bu çocuğu siz büyüteceksiniz ve bu takıntılar her defasında işinizi zorlaştıracak. Daha emin adımlarla, aşamalı fakat kökten çözmeye odaklanın. Tümden kurtulamasanız bile en azından bu tarz kriz durumlarını daha kolay atlatırsınız.

siz şimdi böyleyseniz lohusalığınızda nasıl olursunuz düşünemiyorum bile. şuan en çok zararı takıntı yaptığınız bebeğinize veriyorsunuz. annenizin dirseğinin çarpmasıyla birşey olmaz ama sizin kendinize zarar verme isteğiniz ciddi bir sorun. hiç ertelemeden hemen bir uzmana başvurun. sizin hissettiğiniz herşeyden etkileniyor bebeğiniz. kendinize de bebeğinize de yapmayın bunu. annenizi bile çıldırtmışsınız yazık.

dayanamıyorum dusunceler durmuyor kafamda bitmiyor onunda benden cok çektiğini biliyorum ama kimsem yok . annemi bile bi takinti haline getirdim kafayi yiyecek gibiyim suan bitmiyor
Keşke çocuk için acele etmeseydin

Psikolojiniz bozuksa nasıl yardımcı olup fikir verebiliriz ki
En fazla kahve için
Duş alın
Takmayın vb deriz
Ortada genel bi konu var
Aklıma hiç fikir gelmiyor

aman Allahım siz bir anne adayısınız annenize bunları nasıl yaptınız.
bebek dogdugunda nasıl yaşamayı planlıyorsunuz aglayacak yerde oynayacak düşecek derken siz neler yapmayı planlıyorsunuz.
madem ilaç kullanmıyorsunuz kiatp okuyun kendinizi frenleyin geliştirin .
kimse yok yanlızım diyorsunuz ya çok normal

Annenizi cezalandırmak için kendi hayatınızdan bile vazgeçmeyi düşünüyorsunuz ileride eşinizle sorun yaşasanız çocuğunuzla cezalandırmayı düşünmezsiniz umarım. Lohusalık dönemine girmeden bir an önce tedavi olun. Rabbim şifa versin insallah

Senin hastaliginin sebebi bariz sekilde annen. İkiniz de tedavi olun bence... Ama annen sana yazik etmis, bari sen nesilden nesile kendi cocuguna miras birakma takintilarini ve gereken tedaviyi ol derim...

Ayrica arkadaslar hakli, bunun lohusalik psikolojisi de var. Harekete gecmelisiniz.

Arkadaşlar, konu sahibesinin durumunun normal çizgisinin dışında olduğu,bir an önce terapi alması gerektiği konusunda hemfikiriz.

Ancak mesajlarım çoğundaki uslüp psikolojisi normal bir insana göre bile çok sert,çok incitici.ki karşımızdaki insan psikolojik sıkıntılar yaşıyor,bunun da farkında,yardım istiyor.

Bu tarz uslüp karşıdaki insanı iyi edeceğine kötü yapar. Sadece bu konu için değil genel olarak psikolojik rahatsızlığı olan bir insan ile konuşurken sınırlara dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Konu sahibesi,hastalığının sen de farkındasın. Ciddi bir ilerleme var görünüyor,ilaç kullanmıyorsun ancak bir klinik psikolog kontrolünde olmalısın.

Bu ruh halin öncelikle sana,çevredekilere ve en önemlisi bebeğine zarar verir. Bir an önce iyi bir psikolog bul ve görüşmelere başla.

Anneniz de çok fevri ve sinirli biri sanırım. Ne kadar zor bir insan da olsanız tavrı hoş değil ama siz bunları düşünmemeye çalışın. Anneniz ile olan kavgalar hallolur merak etmeyin.

Önceliğiniz kendiniz ve bebeğiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…