Annem beddua etti:(

Ana kiz ikinizde tuhafsiniz ama ozellikle siz daha da bi garipsiniz.
Cicek parcalayayip atarak siz kasini galeyana getirmissiniz.
Yani nolcak carptiysa?
Sacma sapan kavgalar

Of! Yok artık daha neler!
Eşiniz nerede? Görmüyor mu durumunuzu? Derhal doktora gitmeniz lazım
esim işte bu olaylar olurken oda beim bu asiri takintili halimi bebegi cok seveme veriyor farkinda bile değil hasta oldugumun

Kadını resmen çileden çıkartmışsınız. Sizin acil tedavi görmeniz lazım. Bebek doğunca bu hastalığın bedelini o yavru çeker.

Ana kiz ikinizde tuhafsiniz ama ozellikle siz daha da bi garipsiniz.
Cicek parcalayayip atarak siz kasini galeyana getirmissiniz.
Yani nolcak carptiysa?
Sacma sapan kavgalar
iste sizin gibi düşünemiyorum karnima carpti ya bebege olduysa ya bebege bisey olduysa bitmiyor düşünceler kafamda

esim işte bu olaylar olurken oda beim bu asiri takintili halimi bebegi cok seveme veriyor farkinda bile değil hasta oldugumun
O zaman kocanızı da götürün
Birlikte gidin doktora
Ortada anormal bir durum olduğunu nasıl anlamıyor

Niye tedavi olmuyorsunuz?
Bebek sağlam yerde merak etmeyin dirsek çarpmayla bir şey olmaz.

analı kızlı bir garipsiniz.. özellikle ikinci hamileliğimde karnıma gelen ilk oğlumun tekmeleri, havada uçuşup karnımda duran minik arabaları saysam ömrüm yetmez.. karnınız elyaftan değil konu sahibi, millet enkaz altından çıkıp doğurdu depremde, araba kazalarından çıkıyorlar, araba çarpıyor yine bebek sağlam çıkıyor.. hayır şimdi böyleyseniz bebek doğduğunda hiç uyumayacaksınız herhalde.. hemen gidin ilaç milaç bir şey versin doktor, böyle yaşanır mı yahu?

iste sizin gibi düşünemiyorum karnima carpti ya bebege olduysa ya bebege bisey olduysa bitmiyor düşünceler kafamda

Olacaga vs care yok, azcik sakin.
Akisa birakin kendinizi.
Tedavi olun kesinlikle.
Lohusalikla beraber iyice asagi cekilirsiniz, o bebege yazik gunah.

yaşayamıyorum zaten ama ilac kullanamam bebek var

Canim uzulme dirsegini carpmakla bisey olmaz icin rahat etmezse bi acile git ama takintim var dedin diye oyle diyorum ben 24 haftalikken ucaktan inmistim valizleri alirken egilmistim de kadinin biri o sirada kendi valizini alirken kut diye benim karnima carpti cok sukur bisey olmadi ama bi tedaviye git kendini telkin et

İçim şişti. Allah çevrenizdekilere sabır versin. Bu kadar hasta psikolojiye çocuk da yapmışsınız, Allah o çocuğun da yardımcısı olsun. Her çocuk, psikolojisi normal veya en azından normale yakın bir anne hak eder. Acilen tedavi olun.

tedavi oldum sonra astim takintilarimi ama hamile kalınca tekrarladi bekkidr hic iyileşmedim bilmiyorum

Sizinkisi basit bi OKB gibi gorunmuyor.
Birini cezalandirmak icin kendibe zarar vermeyi dusunen kisinin ciddi kisilik problemleri vardir.
Ne demeye bu kadar takarsiniz herseyi, azcik koyverin gitsin.

Şu olay içinde gerçekten ama gerçekten o karnınızda ki bebeğe üzüldüm. Çocuk daha dünyaya gelmeden dünyanın stresini yaşıyor maalesef keşke iyice iyilesmeden o yavruyu yapmasaydınız yazık günah gerçekten.

Sizi anlıyorum benim de takıntı hastalığım var maalesef bazı konularda ama sizinki sadece size değil çevrenize de zarar vermeye başlamış o yüzden annenize de çok üzüldüm. İnşaAllah o çocuk doğana kadar akıl ve ruh sağlığınız düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…