göründum bisure ilac kullandim takintilarim geçti sandjm ama geçmiyor sadece sekil değiştiriyorAboo konu başlığını okuyunca üstüme alındım direkt. Nasıl başlık o
Konunun gerisi için yorumsuz kaldım.
Belalar da havada uçuşmuş
Psikiyatriste göründünüz mü hiç?
Psikoterapi diye bir şey var.göründum bisure ilac kullandim takintilarim geçti sandjm ama geçmiyor sadece sekil değiştiriyorhamileyim ilaçta kullanmam
dayanamıyorum dusunceler durmuyor kafamda bitmiyor onunda benden cok çektiğini biliyorum ama kimsem yok . annemi bile bi takinti haline getirdim kafayi yiyecek gibiyim suan bitmiyorKadını delirtmişsiniz resmen.kimbilir neler çekti yıllarca.ayrica bebeğe etmemiş beddua size etmiş.cocugunda sana aynını yapsın gibisinden
Psikoterapi diye bir şey var.
Astoria arkadaş uzman, sizi yönlendirecektir yanlış bir şey söylemek istemem
mahvoldu hayatim yillarim surekli bir şeyleri takmakla aglamakla geçti beynim yorgun . vücudumu hissetmiyorum biri dokununca yada vurunca canim bile acimiyorPsikoterapi diye bir şey var.
Astoria arkadaş uzman, sizi yönlendirecektir yanlış bir şey söylemek istemem
Fark ettimTam da ben yazmışım bunu görmeden iyi mi :)
hic iyi degilim bugun hamile olmasaydım balkondan atacaktim kendimi sirf annemi cezalandırmak icinİkinizin de ruh hali sağlıklı değil. Sizin zaten kesinlikle psikoterapi almanız lazım. OKB tanısı aldıysanız sadece ilaç kullanımıyla verim almanız biraz zor olur, ben bunun dışında ekstra başka durumlarınız olduğunu da düşünüyorum. Hamilelikten sonra muhakkak psikoterapi alın, doğum sonrası stresiyle daha da kötüleyebilirsiniz.
Of! Yok artık daha neler!hic iyi degilim bugun hamile olmasaydım balkondan atacaktim kendimi sirf annemi cezalandırmak icin
iyilestim sandim aptal gibi önceden takıntılı oldugum konuyu asmistim artik uzun zamandir iyiydim sonra hamile kalınca bebege takmaya başladımHastasınız tamam insan saygı duyar da, sizin hastalığınız etrafınızdakileri de hasta eder..
Keşke iyileşmeden hamile kalmasaydınız.
hic iyi degilim bugun hamile olmasaydım balkondan atacaktim kendimi sirf annemi cezalandırmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?