ANNEM BANA BEKARET TESTİ YAPTIRMAK İSTİYOR RESMEN BUNALIMA GİRDİM

bu nasıl bir yorum? anneye hesap vermek zorunda tabiki.bukadar normalleştirmeyin olayı....
Anne hesabını kızını bekaret kontrolüne götürerek soruyorsa,soramaz kusura bakma benim fikrim bu.Kızını bekaret testine götürmek nedir ya?Bana savunduğun seye bak.Siz de bekaret testini bukadar normallestirmeyin lütfen..

Konu sahibi, annene durumu anlatmalısın. Bu durum döner dolaşır yine önüne bir gün çıkıverir.

bence konu fake ama olmayadabilirdi
bu tarz aileler çok fazla ayrıca hatasının en büyüğü korunmadan cinsel ilişki yaşamış olması
burada annedede var bir zihin bozukluğu bekaret testine götürmek kendi kızını nasıl bir şey hiç kimse kusura bakmasın bırada kız hiç bir şey yaşamamış da olabilirdi o kızı kollarından çeke çeke bekaret testini götürmesi doğru muydu
sırf bu kafalar yüzünden bekaret testinin yapılması mahkeme kararına bağlandı

savundugum şey annein dışlanmış olması. sizde annesiniz belkide olacaksınız....
Annenin bekaret testi istemesi kzın piskolojini alt üst eder ve bence cok yanlıs birsey sizcede öyle değil mi?Anne değilim ama ilerde de kızımdan süphe edersem düzgünce öğrenmeye calısırım bekaret testine götürüp onun onurunu piskolojisini hice saymam

Annenin bekaret testi istemesi kzın piskolojini alt üst eder ve bence cok yanlıs birsey sizcede öyle değil mi?Anne değilim ama ilerde de kızımdan süphe edersem düzgünce öğrenmeye calısırım bekaret testine götürüp onun onurunu piskolojisini hice saymam
ben eminim ki defalarca ögrenmeye çalışmıştır....
konu bebek aldırmaya kadar uzanırsa zaten kızın psikolojiside pek düzgün değil derim ben...
buarada çeke çeke teste götürmesini savunmadım yanlış anlaşılmasn
annene söyle !!! dediklerin kafamı bulandırdı
rabbim hiçbir anneye yaşatmasınn inşallahhhhhhhh

Konu sahibinin yaptıklarını tabiki desteklemiyorum. Hata üstüne hata. Benim demek istediğim hatalarının arkasında dursun. Yaptım evet bu benim hayatım demeli. Boyun eğerse daha beter şeyler yaşayacak
Ben de onu diyorum zaten canım. Mücadele etmeden kaybetmeye hazır herkes. Ben yapamam edemem, napacağım, bittim ben deyip duruyorlar. E yaparken hiç de yapamam edemem demiyordun ya. Yetişkin biri yaptığının sonuçlarına katlanır. Şahsen ben de 22 yaşındayım, kaba tabirle ne halt yediysem arkasındayım. Sonuçlarına katlanamayacağım işleri de yapmam, mucize olmuyor sonunda, gelip yakana yapışıyor böyle. 5 yaşında da olmadığın için anneeaaa deyip annenin arkasına da saklanamıyorsun zira o bile yargılıyor seni.
Bu durumda ne yapacağım demiş, o halde ne yapacaksın. Ben olsam teste girmezdim, o şekilde aşağılanmaya gelemezdim. Annem beni dövse de sesimi çıkarmazdım. O herifin cephesinden de gelecek olan hiçbir teklifi kabul etmezdim. Sonrasında da önüme bakardım. Çalışmıyorsam iş bulur, hayatıma bakar kendi kıçımı toplamaya bakardım.

bu kızın piskolojisi şimdi normal mi sence

Cokmu korktun ailenden ayyy kiyamam korkundan cinsellik yasamissin

Kormasan herhalde sevgilini eve
getirirdin demi yapmadan
önce dusunecektin :KK14:

bu kızın piskolojisi şimdi normal mi sence
Piskolojisi normal değil diye bekaret testine götürülmesi normal mi sence?Bu onun piskolojisini daha cok bozar.Ya sunu diyorum ben her ne olursa olsun genc bir kızın ailesi tarafından kolundan tutulup bekaret testine götürülmesi cok yanlıs.Bunu nasıl savunuyorsunuz anlamıyorum.

kızlar sizlerden tavsiye istedim belliki üç beş arkadaş dışında yargılamayan yok haklısınız.. sizin bu dedıklerınızı bende soyluyorum kendıme... bagzı ınsanlar defalarca hata yapmadan ayırt edemez dogruyu bende onlardanım malesef evet cok fazla hatam var bılıyorum bunların farkına vardım zaten uzun uzun dusundukten sonra ve hatalarımı günahlarımı bılerek yenı bır sayfa açtım hayatımda işe girdim çalısıyorum okula gerı dondum hayatımı yenıden elden geçiriyorum şimdi bu kadar hata yaptım dıye yenilerini önlemek istiyorum

kızlar sizlerden tavsiye istedim belliki üç beş arkadaş dışında yargılamayan yok haklısınız.. sizin bu dedıklerınızı bende soyluyorum kendıme... bagzı ınsanlar defalarca hata yapmadan ayırt edemez dogruyu bende onlardanım malesef evet cok fazla hatam var bılıyorum bunların farkına vardım zaten uzun uzun dusundukten sonra ve hatalarımı günahlarımı bılerek yenı bır sayfa açtım hayatımda işe girdim çalısıyorum okula gerı dondum hayatımı yenıden elden geçiriyorum şimdi bu kadar hata yaptım dıye yenilerini önlemek istiyorum

yeni hatalarını önlemek istiyosun öyle mi?? ozaman işe doğruyu annene anlatmakla başla

suçun büyük çoğunluğu sende ama annede babadada var hata. liseden tanıstıgın bırıne bekaretin gidiyor sonra uyuşturucu kullanan akrabayla yuzuk takılıyor sonra bebek aldırılıyor. bunlar olurken nerdeydıler. akrabanın uyusturucu kullandıgını kımse bılmıyormu neden arastırılmadı.

sonra bekaret kontrolü ister dovsunler ister sovsünler hayatta gitmezdim o bekaret kontrolüne agzımdanda bir laf almazdı kimse. bunlar olurken nerdeydiniz. sana tavsıyemde tertemiz hayatına başla okuyormusun çalışıyormusun ne yapıyorsan yap hatalarındanda ders cıkart biriyle sevismek beraber olmak marifet değil.

ne sana acıdım ne ailene masum yavruya acıdım ve kurtuldum demenden tiksindim.

2 adamla cinsel ilişki yaşa biri psikopat bir bebegin günahına gir.zaten psikolojisinin anasını aglatmışlar
konu anneye gelince onuru gururu deniyor..

aynen.çok onurlu çok gururlu bir kız ya zaten:KK9::KK9:
İki adamla cinsel iliskiye girdi diye bekaret testini haketti yani öyle mi?Ben kızın piskolojisi normal yaptıkları mükemmel demiyorum,kızın bekaret testine götürülmesi cok cirkin ve yanlıs diyorum,bu dediğimindeki yanlıs ne söyler misiniz?Niye ısrarla görüsümün karsısındasınız?Genc bir kadının kolundan tutulup bekaret testine götürülmesini normal bulmanız ilginc,her türlü yanlıs.Bence kolundan tutulup bekaret testine değil de,piskolojik bir destek alacağı yere götürmeli anne eminim bekaret testinden daha faydalı olur yanlısları tekrarlamaması adına.

X