- 23 Temmuz 2014
- 28
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazin yaptim
Yazin yaptim ben bunu tatildeyken
Deniycen bunu gidince umarim yapabilirimBence adamla konuş gözünü korkut...
HApise girmesi daha mi iyi. Ya da annemin ölmesi daha mi iyi ya insan hic ailesini hanerlerde gazetelerde gormek istermi. Ben bunlarida dusunmek zorundayim.Anladım canım, sana boşanmaları lazım diyoruz boşanmasınlar diyorsun, ama böyle daha mı iyi babana yazık değil mi? Adam çok kötü bir şekilde kandırılıyor.
HApise girmesi daha mi iyi. Ya da annemin ölmesi daha mi iyi ya insan hic ailesini hanerlerde gazetelerde gormek istermi. Ben bunlarida dusunmek zorundayim.
ona pislikmiş gibi davran ve hiç korkmuyor gibi görün büyük ihtimalle suçunu bastırmaya ve seni korkutmaya çalışacaktır..Allah yardımcın olsun..Deniycen bunu gidince umarim yapabilirim
Ayrilinca daha kotu olur bu sefer artik gizlemek icin sebebide kalmaz. Ben o adami birakmasini istiyorum sadece. Ya ne bilim ayrilik bana her seyi daha kotu yapar gibi geliyoBiz sana öyle demiyoruz ki. Annen ayrılsın istemiyorum desin. Baban öldürür mü o zaman, gitsin kendi pisliğinde boğulsun annen. Senin ruh balini düşünemiyorum ben yerinde olmak istemezdim çok kötü.
Adamın eşi ile konuş diyeceğim ama kadını eminim bir şekilde kandıracaktır.
Amin. Yapabilecek gucu bulurum insallaj kendimdeona pislikmiş gibi davran ve hiç korkmuyor gibi görün büyük ihtimalle suçunu bastırmaya ve seni korkutmaya çalışacaktır..Allah yardımcın olsun..
adamın başka bi ilişkisi olduğunu filan öğrenirse annen vazgeçermi acaba ?Ayrilinca daha kotu olur bu sefer artik gizlemek icin sebebide kalmaz. Ben o adami birakmasini istiyorum sadece. Ya ne bilim ayrilik bana her seyi daha kotu yapar gibi geliyo
bana da arkadaşların bulduğu yöntem en mantıklı olanı teyzene yada anannenle konuşacaksın elinde fotoğraf kayıt ne varsa inkar edecekleri durum olmayacakEvet oyle olur buyuk ihtimalle. Ama denemem gerekmezmi en azindan bi umut yani. Zaten elimdende baska bi sey gelmiyo
Soyleyince olacak seylerden korkuyorum. Baska bir cozum bulmak istiyorum ama bulamiyorumAradakı yazıları okumadım. İlk mesaja göre yazıyorum. Anneni suçluyor olabilirsin. Ama geçmişe baktığında baban annene nasıl davrandı sevgi ilgi gosterdımı? Annen bir boşluğa düşmüş olabilir. En mantıklısı bosanmaları. Sen soyleemeesen bile mutlaka bir duyan gören söyleyecektir ya babana ya karşı tarafa.
Bunu yapmayi dusunuyorum ama teyzeme soyleyip soylememe konusunda kararsizim cunku dedigim gibi hep kacacak konusmiycak teyzemle ama sanirim yapmak zorundayim en azindan teyzeme soylemem gerekYapacağın şey şu tüm kanıtları toplayıp anneni ve annenin ailesinden bayan olan bir büyüğü alacaksın,'bak anne bu olay böyle böyle,inkar etme her şey açık.Ya aklını başına toplarsın evliliğini devam ettirirsin,istemiyorsan da boşanırsın.' diyeceksin.
Arada bi yerde yazmistim yan komsuyla bu serefsizi paylasamadiklari icin kavga ettiler diye. Yani dedigim gibi bi ise yaramaz.adamın başka bi ilişkisi olduğunu filan öğrenirse annen vazgeçermi acaba ?
üffff walla kelime bulamadım Türkçede
Allah hidayet versin her ikisinede
Bunu yapmayi dusunuyorum ama teyzeme soyleyip soylememe konusunda kararsizim cunku dedigim gibi hep kacacak konusmiycak teyzemle ama sanirim yapmak zorundayim en azindan teyzeme soylemem gerek
Slm canım, Allah kolaylık versin çok zor bir durum. Tekrar annen ile konuşmayı denesen. Olmassa tehdit et. (tabiki sadece vazgeçirmek için)annem babamı aldatıyo ve ne yapacagımı bilmiyorum üstelik adamı tanıyorum aynı mahallede oturuyoruz her yolu denedim hemen hemen. annemle konustum bi işe yaramadı feysini caldım bi işe yaramadı telefonuna gelen mesajları kendime yönlendirdim yine bir işe yaramadı. sanki kör olmus gibi.Babam ögrenirse eger biri hapse digeri mezara... hiç cıkar bir yol göremiyorum...