- 11 Ağustos 2016
- 1.524
- 1.501
-
- Konu Sahibi ipekben375
Amin cok tesekkur ederim , allah kimseye yasatmasingeçmiş olsun milana.. allah beterinden saklasın.
Tesekkur ederim , kimse yasamasin boyle bir korkuyuÇok geçmiş olsun. Bir daha yaşamayız umarım. Ben Ankara'dayım ama arkadaşlarımla hop oturup hop kalktım.
ben şeye sinir oluyorum
kaybedince anlarsın kıymetini lafına
hemen onu yapıştırıyolar
ben : babamla şu şu konularda anlaşamıyorum ve çok üzülüyorum
çok bilmişler : öyle demek, başında olsun yeter, bak gitti mi çok ararsın.
iyi de kardeş ben diyorum çanakkale boğazı sen diyosun bize gel bazı bazı
Mesela hiç çocuk sahibi olamayan ya da çocuğunu kaybeden insanlar var e bu durumda kimse çocuğuna da kızmasın...
Ya saçmalamayın Allahaşkına ya. Tamam endişelenmişsin de millete akıl verme, her anne baba şahanedir diye bir şey yok. Sinirim bozuldu konuşma şekline, şımarıklığına, abartmana...
sana zaten bayılıyordum,ikiye katladın hayranlığımı.Hanımefendi anne babanız niye Kos'ta? Tatil için. Yunanistan'a tatile gidecekler euroya kıyıp gidiyor, 1 euro 4 tlyi geçkin. Bu durumda anne babanızın maddi durumu memleketteki çoğu insandan iyi. Oraya mülteci olarak değil, rehine olarak değil turist olarak gitmişler. Orda aç değiller, açıkte değiller, paraları da var otele yerleşmişlerdir inanın sizin kadar dert edinmiyorlardır. Ben cidden bu konuyu çözemedim neye vah tüh ediyorsunuz belli değil sanki Suriye sınırındalar. Konu içindeki kamu spotları zaten ekstra itici.
sana zaten bayılıyordum,ikiye katladın hayranlığımı.
Hepsini okudum da yazdım valla.hanımefendi... geçtik biz oraları :)
ben çoktan özür diledim...
bi geçmiş mesajları okuyun isterseniz...
ama tabii ki hayranlığınız için bir şey demiyorum, lütfen yanlış anlaşılmasın....
sevgiler.
Eşinizde orada mahsur kalmalıymış o halde.Aşırı ilgisinden bunalmışsınız ya.Kıymetini anlardınız.Şimdi birbirinizin gözündeki paha biçilemez kıymet hakkında bir nutuk döşenirsiniz gerçi.Herkese bir terslenmeler.Sanki yolları biz kapattık,hey Allahımayarınızı bozmak için bahane arıyor gibisiniz...
ben eften püften sebep dedim... her anne baba için demedim.
üstelik sadece burunları bile kanamadı ( iyi durumdalar demek istedim) ve ona rağmen ben bu haldeyim , kıymet bilin dedim...
bu olaydan dolayı gerginim ama ... okuduğumuzu anlayalım dersi ihtiyacınızı olduğunun farkına varabilecek kadar da zihnim açık ... allaha şükür...
size dünyanızda başarılar mutluluklar ve esenlikler diliyorum...
benim gözümde, prensiplerimde anne baba için polimiğe girilmez...
bu benim anneme babama olan bağlılığım... saygım sevgim.... sizinki farklı olabilir... ona da saygı duyarım tabii ki..
sizden de empati kurup, biraz daha anlayışlı mesaj beklerdim... gerçi neye beklerdim onu da bilmiyorum...
tanımıyorum bile sizi!!!
Turkiye gemi gondermis kos daki vatandaslarimizi almak icin haberiniz var mi?
Hepsini okudum da yazdım valla.
Ben yaşadım o depremi dün gece,yerin altından gelen uğultuyu kıyamet gibi de dinledim,sabaha kadar da sallana sallana gerim gerim gerildim.Sadece kendime değil ,ülkem adına turizme de üzüldüm,çünkü rezervasyonlar iptal vs,gelmiş olan da gidiyor zaten.
Hepimiz gerginiz,
Size kötü bir şey demek isteseydim derdim inanın,
Ben burada sizin millete yaptığınız azarı es geçip ,kendinizin de belirttiği gibi,kitap okuyan ve okuyanı alkışlayan biriyim.İşte tam da bu yüzdenMissCherryBlossom a hayranlığımı ifade ettim.
Ama benim annem beni hala aramadı nasılsın diye,
Kızmıyorum o başımın tacı,
Siz de bunu anlayın,anneye babaya atarlanıp kızanların sebepleri var.
Eşinizde orada mahsur kalmalıymış o halde.Aşırı ilgisinden bunalmışsınız ya.Kıymetini anlardınız.Şimdi birbirinizin gözündeki paha biçilemez kıymet hakkında bir nutuk döşenirsiniz gerçi.Herkese bir terslenmeler.Sanki yolları biz kapattık,hey Allahım