- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
-
- Konu Sahibi ipekben375
İşte konuyu editlerse sorun biter çünkü yorumları okumadan yorum yapıyoruz genelde.Burada gerek yazım dili gerek yaptıkları eylem sonucu
%100 yanlış olsalar da
Bazı üyelerin ölümüne kendilerini savunduklarını görmüş biri olarak
Şuan konu sahibini gerçekten takdir ediyorum.
Sanırım dilediği 5 yada 6. özür falan..
Uzatılması doğru değil artık..
İpek konunu kapattır istersen özür dileye dileye sayfalar doldu, biraz daha konun açık kalırsa sen de kkda mahsur kalacaksın :)
Sen mutlusun da ben sistim ayol okuya okuya. Sabah sabahkavga değil, yaaa...
paylaşım... işte....
bende konu açarken nelere dikkat etmem gerektiğini öğrendim mesela :)
mutluyum ben yaaa :)
iyi tarafından bakmak lazım...
bir de annemlerden haber alsam daha da mutlu olacağım :)
Keşke ben de Kos'ta mahsur kalsam
Pffff
Konuyu editlesin :)
Ayrıca ben burada olur gibi görünüpte olamadıgım zamanlar kk'ya gelip konu açacak mecali bile kendimde bulamazken sen basbaya buradasın ve çatır çatır millete yetiştiriyorsun.
Soralım bakalım aslında neredesin ?
Aaaa KK'dasın.
Şimdi iyi işler, geçmiş olsun ailene tekrar.
Ben gider.
Konunuz gerçekten beni de sinir etmişti ve yersiz bulmuştum fakat geri adım atarak utandırdınız. Tebrik ederim sizi davranışınızdan ötürü.
Konunuz gerçekten beni de sinir etmişti ve yersiz bulmuştum fakat geri adım atarak utandırdınız. Tebrik ederim sizi davranışınızdan ötürü.
Kibleyinbir dk bir dk ..
hani yok annem kuaför parası istedi,
şu durumdaki ben oluyorum,
bana bak bana derdin ne kadar büyük olursa olsun başkalarının derdini küçümseme.
@Mune bu şekilde konu açmak doğru mu abla?
kaldıysa kaldı allah allah
sen bu şekilde başkalarının derdiyle kendi derdini ölçemezsin . Neyse dilerim allahtan burda yazdıklarını aynen yaşarsın.
Babam bana bu ve benzeri çok ama çok şey söyledi buna rağmen iyiyiz ama unutamıyorum hiçbir şeyi.icim yanmıyor kanım kaynamiyor ona karşı.aman da babam diyemiyorum dolu dolu.iaterdim arkamda yanımda dağ gibi dursun.ama yokgerçekten sizin adınıza çok üzgünüm...
bu konular için diyecek bir şeyim yok, olamaz da zaten...
aslında kimsenin derdi için haddim değil, eleştirmek ama bir gaflette bulundum...
sizden de özür dilerim...
evet söylemedi, sanırım bu yüzden biz birbirine çok bağlı bir aileyiz...
umarım siz de bu açığı ileride eşiniz ve çocuklarınızla kapatırsınız....
Babam bana bu ve benzeri çok ama çok şey söyledi buna rağmen iyiyiz ama unutamıyorum hiçbir şeyi.icim yanmıyor kanım kaynamiyor ona karşı.aman da babam diyemiyorum dolu dolu.iaterdim arkamda yanımda dağ gibi dursun.ama yok
Kibleyin
Konuda sikayet edince gozden kaciyor
Buradan anneye babaya eften püften sebeplerden dil uzatanlar, beğenmeyenler var yaa...
hani yok annem kuaför parası istedi, yok annem çocuğuma bakıyor, orda yiyoruz içiyorum ama para yardımı istedi, yok babam kendine ev aldı bana üçün birini...
işte onlara gelsin.... canlı bir örnek ....
çok şükür burunları bile kanamadı ama işte deniz yolu ulaşıma kapandığı için gelemiyorlar ve ben yerimde duramıyorum... şu an iş yerindeyim... ama bir sorun bakalım, aslında buradamıyım?
kıymet bilin kıymet....