- 29 Haziran 2017
- 321
- 375
- 44
-
- Konu Sahibi ipekben375
İnşallah kısa zamanda sağ salim kavuşursunuz geçmiş olsun... Siz ne derseniz deyin, herkesin ailesine bakış açısı farklı oluyor. Her insanın aile bağları bir değil maalesef..
İyi olan ailenin kıymeti bilinir. Sizin benim ya da bir başkasının aile bağları kuvvetli olabilir. Şahsen burada okuduğum bir çok konuda şahsın annesine karşı tutumunu hoş karşılamıyorum fakat biz bir yere kadar müdahale edebiliriz. Zamanla herkes bir şeylerin kıymetini elbet anlar... Boşverin...işte keşke kuvvetli olsa...
kıymet bilmek lazım.... gerçekten...
onlardan 1 tane daha yok... bunu idrak etmek lazım...
boyle konular ayarimi bozuyor. kimin ne yasadigini bilmeden, anne babasiyla mesafesinin iliskinin boyutunu bilmeden ders vermeye calisan insanlar.Buradan anneye babaya eften püften sebeplerden dil uzatanlar, beğenmeyenler var yaa...
hani yok annem kuaför parası istedi, yok annem çocuğuma bakıyor, orda yiyoruz içiyorum ama para yardımı istedi, yok babam kendine ev aldı bana üçün birini...
işte onlara gelsin.... canlı bir örnek ....
çok şükür burunları bile kanamadı ama işte deniz yolu ulaşıma kapandığı için gelemiyorlar ve ben yerimde duramıyorum... şu an iş yerindeyim... ama bir sorun bakalım, aslında buradamıyım?
kıymet bilin kıymet....
boyle konular ayarimi bozuyor. kimin ne yasadigini bilmeden, anne babasiyla mesafesinin iliskinin boyutunu bilmeden ders vermeye calisan insanlar.
bir de Allah askina ya kos da mahsur kalmislar sanirsin Suriye sinirinda ezidilerle birlikte cal camurda oturuyor... abartmayin abartmayin lutfen...
ozaman siz de kiymet bilin kosta tatildeyken ve veya orada yasarken refah duzeyi ulkede yasayanlarin %80inden daha iyiken mahsur kalmislar... hop oturup hop kalkmayin. deniz yolunun acilmasini bekleyin... nasil olsa sisme botlarla geri donmeyecekler. az bir sukunet az bir empati...
Onemli olan baslarina bir musibet gelmeden bu hissiyata sahip olmak
Yol açıldığında gelirler, öyle bir yazmışsınız ki sanki orda rehine tutuluyorlar
Bu kadar dramaya gerek yok bence, sonuçta 2 yetişkin insan ilk vapura binip gelebilecek kapasitedeler.
Geçmiş olsun da.. herkesin hayatı derdi kendine bence atarlanmaya gerek yok bu denli