annem& babam kos' ta mahsur kaldı....

Gecmis olsun. Geceden beri şoklardayim. Bizim memlekette de hissedildi. Sabaha dek nobet tuttum. Bizmkilerde korktu catida uyuduk. Deprem cantasi falan hazirladim evcil hayvanlarimi hazirladim. Depremde ilk anne babama baktim sonra hemen bebislerime kostum. Deprem cok duygusal yapiyor galiba insani. Resmen cocugum olmus onlar benim bunu daha iyi anladim. Gecmis olsun size de gemi gitmis galiba sagsalim donerler insallah

çok teşekkür ederim...
şu an gemideler.... bekliyoruz...

çok da uzatmaya gerek yok . konu sahibi anlamış işte. sanki hiçbirimiz hiçbi zaman gereğinden fazla sert ve gereksiz yorum yapmadık :). iyi niyetle yapmış önemli olan o.. benim için bu konu bitmiştir:)

Cillop gibi yerde mahsur kalmislar:))) orada mahsur kalmak isteyecek milyonlarca insan bulabiliriz su an Turkiye'de:KK70::KK70:millet sicaktan kuvette yuzmeye calisiyor:)
Ayrıca şuanda oralarının en güvenilir yer olduğunu tvde uzmanlar söylüyor .Bölgenin enerjisi boşaldı ve mahsur kaldıkları yerde de insanlar tatillerine devam ediyorlar .

Etiketler icin yardim mi istedim senden. Bir insan o kadar tedirginlikte, etiket mi dusunur Allah askina.

Konundan prim yapmak isteseydim coktan oteki uyeler gibi uzerine gelirdim.

Konularina baktim ve gercek olmadigini dusunuyorum hepsi bu. Hatta belki kadin bile degilsin ve ben bu yorumu cok nadir yaparim.
Sana katılıyorum,gerçeklik ihtimalini gayet az buluyorum konularına göz atınca...

Sana katılıyorum,gerçeklik ihtimalini gayet az buluyorum konularına göz atınca...

canım... yaaa....
gerçek olamayacak kadar iyimiyim acaba?
onu anlayamadım ?

yani gerçek olmak nasıl bir şey sizce?
ne yaşar da paylaşırsam gerçek olurum?

mesela ayaklarım çirkin... estetik araştırıyorum... alla alla nesi sahte olabilir bunun...
kocam evet seviyor beni... çok da düşkün... ve bir an bile rahat bırakmıyor.... alla alla mümkün değil mi?
yoksa bundan bunalmam... mı anormal olan?
ya da kocamı sevgilim olarak görmem mi rahatsız ediyor sizi...

gerçekten merak ediyorum...

neyi sahte buldunuz...?

evet değer bilmek gerek.
hele kızını taciz eden babaların, sırf koca için evlatlarını atan anaların, ömür boyu bana bakmakla yükümlüsün senin aile olmanı istemiyorum diyen ana-babaların, evlat ayrımı yapan ana-babaların, çocuklarını yetimhaneye bırakıp sırra kadem basanların hepsinin hepsinin kıymetini bilelim! çünkü @ ipekben375 öyle istiyor! hem de hiç tanımadığı insanlara çemkirecek kadar düşüncesiz bir konu açacak kalbe sahipken!

Geçmiş olsun.

Saçma sapan bir mesaj yazmışsınız.

Sizin böyle bir derdiniz olması başkalarınınkini eleştirme hakkını vermez. Aynı anne babalara sahip değilsiniz.
İnsanlar, o hale gelmeleri için neler yaşıyorlar, neler duyuyorlar kendi ailelerinin ağzından.

Ben annemi babamı hiç yalnız bırakmam mesela, elhamdülillah. Ama annemin beni evinden kovduğu çok olmuştur, dolaptaki kuru limon kabuklarını çöpe atmam, ya da mutfağını temizlemem gibi garip sebeplerle. 30 senelik Hayatımda benim için güzel bir söz söylediğini hiç duymadım. Güler geçerim ama bu demek değil ki yaralamaz. Hasta der yine giderim, tırnaklarını keserim. Banyosunu yaptırırım. Ama yeri geldimi, içimi de dökerim burada, ya da başka bir dostuma.

Sizin aileniz mahsur kaldı diye beni eleştirme hakkına sahip değilsiniz. İnşallah tez dönerler kavuşursunuz.

evet değer bilmek gerek.
hele kızını taciz eden babaların, sırf koca için evlatlarını atan anaların, ömür boyu bana bakmakla yükümlüsün senin aile olmanı istemiyorum diyen ana-babaların, evlat ayrımı yapan ana-babaların, çocuklarını yetimhaneye bırakıp sırra kadem basanların hepsinin hepsinin kıymetini bilelim! çünkü @ ipekben375 öyle istiyor! hem de hiç tanımadığı insanlara çemkirecek kadar düşüncesiz bir konu açacak kalbe sahipken!

yo ben öyle demek istemedim, siz öyle anlıyorsunuz....
diğer mesajları da okumanızı tavsiye ederim ...

sanırım yukarıda saydıklarınızdan birini ya da birkaçını yaşadınız....
bilemiyorum... tabiii... ama çok üzüldüm...

(aslında yukarıda pembe yazılanları çıkartacak böyle bir şey ima etmemişsiniz... kötü kalpli olsam mesajınızdan yola çıkıp buradan vururdum sizi, ama değilim... siz de beni tanımıyorsunuz, geçmiş mesajlarımdaki özür mesajlarımı da okumadan burada beni yargılamışsınız....

e o zaman benim hata yaptığımı dile getirirken , acaba siz de mi aynı hata yaptınız....

inanın kötü kalpli değilim... sizin de olmadığınıza inanıyorum.

sevgilerimle...

Geçmiş olsun.

Saçma sapan bir mesaj yazmışsınız.

Sizin böyle bir derdiniz olması başkalarınınkini eleştirme hakkını vermez. Aynı anne babalara sahip değilsiniz.
İnsanlar, o hale gelmeleri için neler yaşıyorlar, neler duyuyorlar kendi ailelerinin ağzından.

Ben annemi babamı hiç yalnız bırakmam mesela, elhamdülillah. Ama annemin beni evinden kovduğu çok olmuştur, dolaptaki kuru limon kabuklarını çöpe atmam, ya da mutfağını temizlemem gibi garip sebeplerle. 30 senelik Hayatımda benim için güzel bir söz söylediğini hiç duymadım. Güler geçerim ama bu demek değil ki yaralamaz. Hasta der yine giderim, tırnaklarını keserim. Banyosunu yaptırırım. Ama yeri geldimi, içimi de dökerim burada, ya da başka bir dostuma.

Sizin aileniz mahsur kaldı diye beni eleştirme hakkına sahip değilsiniz. İnşallah tez dönerler kavuşursunuz.

teşekkür ederim.
sizin için de üzüldüm... yani yaşadığınız deneyimlerden dolayı... annenizle ilgili olam kısmında...
benim ki biraz hatalı bir mesaj oldu, üslubumdan dolayı sizden de özür dilerim.

sevgiler.

yo ben öyle demek istemedim, siz öyle anlıyorsunuz....
diğer mesajları da okumanızı tavsiye ederim ...

sanırım yukarıda saydıklarınızdan birini ya da birkaçını yaşadınız....
bilemiyorum... tabiii... ama çok üzüldüm...

(aslında yukarıda pembe yazılanları çıkartacak böyle bir şey ima etmemişsiniz... kötü kalpli olsam mesajınızdan yola çıkıp buradan vururdum sizi, ama değilim... siz de beni tanımıyorsunuz, geçmiş mesajlarımdaki özür mesajlarımı da okumadan burada beni yargılamışsınız....

e o zaman benim hata yaptığımı dile getirirken , acaba siz de mi aynı hata yaptınız....

inanın kötü kalpli değilim... sizin de olmadığınıza inanıyorum.

sevgilerimle...

hayır yaşamadım çok şükür ama elbette herkes gibi kısmi sorunlarım var. ben sizin psikolojnizde ciddi sorun olduğu kanısındayım. hiç tanımadığınız insanlara atarlanmanız çok yersiz olmuş. ne deyim Allah yardımcınız olsun. objektif bakabilme duygusu versin.

hayır yaşamadım çok şükür ama elbette herkes gibi kısmi sorunlarım var. ben sizin psikolojnizde ciddi sorun olduğu kanısındayım. hiç tanımadığınız insanlara atarlanmanız çok yersiz olmuş. ne deyim Allah yardımcınız olsun. objektif bakabilme duygusu versin.

ama sizde bana atarlanmissiniz... :KK43:
yoksa tanisiyormuyuz :)

X