- 24 Mayıs 2016
- 2.575
- 3.585
- 31
-
- Konu Sahibi ipekben375
Ben de Kos'ta mahsur kalsaydim simdiboyle konular ayarimi bozuyor. kimin ne yasadigini bilmeden, anne babasiyla mesafesinin iliskinin boyutunu bilmeden ders vermeye calisan insanlar.
bir de Allah askina ya kos da mahsur kalmislar sanirsin Suriye sinirinda ezidilerle birlikte cal camurda oturuyor... abartmayin abartmayin lutfen...
ozaman siz de kiymet bilin kosta tatildeyken ve veya orada yasarken refah duzeyi ulkede yasayanlarin %80inden daha iyiken mahsur kalmislar... hop oturup hop kalkmayin. deniz yolunun acilmasini bekleyin... nasil olsa sisme botlarla geri donmeyecekler. az bir sukunet az bir empati...
kib lemek ne demek:? :)
Konu sahibinin yazım stilinden pek hoşlanmadım, ironik gibi geldi. İnsanlar dün gece çok korktular bununla aile bağları üstünden kendinizce dalga geçmeniz aşırı çirkin. Ben de "kib"ledim.
Al benden de o kadar.
Basta ben cok onemsemedim. Etiketlerine takildim. Nabiz yokluyor gibi.
Sifir uykuylayim ve mecburen isteyimKonu sahibinin yazım stilinden pek hoşlanmadım, ironik gibi geldi. İnsanlar dün gece çok korktular bununla aile bağları üstünden kendinizce dalga geçmeniz aşırı çirkin. Ben de "kib"ledim.
kendi ailene üzüldüysen üzüldün tamam geçmiş olsun başkalarına sallama gereği neden?
Sifir uykuylayim ve mecburen isteyim
Gece 1 bucuktan beri kalp atisim yavaslayamiyor cunku iki tane cocugumu evden kacirmaya calistigim an aklimdan cikmiyor
Surekli sallaniyoruz , evimde hasar var
Kafa dagitiyim diye burayi actim
Konuyu gorunce konu sahibine destek oliyum dedim şoka girdim okuyunca
Gercekten cok ayip yaptigi
ne nabzı yokluyor olabilirim?
malum yeniyim yaa... pek bilmiyorum... bu sitede nasıl nabız yoklanır...
bundan sonra etiketler için özelden yardım edebilirim...
gerekli insanlardan özrümü diledim, kabul edip etmemek onlara kaldı tabii ki...
hepsinden yine özür dilerim burada herkesin huzurunda ... BEN HATA YAPTIM...
Da siz bu konu üzerinden neden tartışmayı sürdürmek için bu şekilde yorum yapıyorsunuz onu anlamadım..... bu tarz durumlarda da primmi yapılıyor mesela ? Hayır bilmiyorum, gerçekten öğrenmek istiyorum....
Gece 1 bucuktan beri kalp atisim yavaslayamiyor cunku iki tane cocugumu evden kacirmaya calistigim an aklimdan cikmiyor
Etiketler icin yardim mi istedim senden. Bir insan o kadar tedirginlikte, etiket mi dusunur Allah askina.
Konundan prim yapmak isteseydim coktan oteki uyeler gibi uzerine gelirdim.
Konularina baktim ve gercek olmadigini dusunuyorum hepsi bu. Hatta belki kadin bile degilsin ve ben bu yorumu cok nadir yaparim.
:) adam gibi kadınım ben...
nick kullandığımız halde yine de abartı olmadan, bire bir anlatıyorum her şeyi...
yani gerçekliğimi kanıtlamak gibi bir durum söz konusu değil, ama tanışırız belki bir gün bir yerde....
içiniz rahat olsun... kadınım ben, ve gerçekten yazdıklarım doğru.
Benim annem de babam da vefat etti. O zaman benim sana atarlanma hakkim mi dogmus oluyor konu sahibi? Enteresansin vesselam.
Oyle olsun bakalim.
Konu sahibinin yazım stilinden pek hoşlanmadım, ironik gibi geldi. İnsanlar dün gece çok korktular bununla aile bağları üstünden kendinizce dalga geçmeniz aşırı çirkin. Ben de "kib"ledim.
estagfirullah benim bir ozur beklentim olamaz. Sadece kk'da kamu spotlari işe yarasaydi bu kadar derdi olan kadindan ibret alip insanlarin hergun ayni kaynana gorumce konularini acmadan o kisilerin gercek yuzunu gorup evlenmemeleri gerekirdi.hatamı fark ettim hanımefendi...
sizden de özür dilerim...