annem& babam kos' ta mahsur kaldı....

Sağlıklı olsunlar da kos'ta bir iki gün daha dinlensinler diyelim siz de üzülmeyin...

O anasına babasına söylenenleri benim de bir kaşık suda boğasım geliyor

ben şeye sinir oluyorum

kaybedince anlarsın kıymetini lafına
hemen onu yapıştırıyolar

ben : babamla şu şu konularda anlaşamıyorum ve çok üzülüyorum
çok bilmişler : öyle demek, başında olsun yeter, bak gitti mi çok ararsın.

iyi de kardeş ben diyorum çanakkale boğazı sen diyosun bize gel bazı bazı

o neden...
çok bilmişler diyorsunuz yaa... aslında onlar kaybetmenin ucuna gelenler....
yani en azından ben öyleyim...

babam ve annemle aramız iyi değildi, yani aslında ben blue çağındaydım ya bildiğiniz afra tafra... sürekli başka arkadaşlarımın aileleri ile kıyaslıyorum... beğenmiyorum onları, her söyledikleri batıyor falan... aslında yaş da 18... sanırım çıkmam gerekiyor blue luktan... :) ama neyse

işte yine öyle günlerden biri babam ve annem çok büyük trafik kazası geçirdiler....haberi geldi... ne olduğumuz şaşırdım...
o kaybetme korkusu belki de beni bu hale getirdi.

2 si de tanınmaz haldeydiler... işte o zaman anladım ben... galiba ... anne ile babanın kıymetini...

o yüzden o çok bilmişlik değil onun adı galiba, yaşanmışlık... yani en azından benim için...

sevgiler,

Mesela hiç çocuk sahibi olamayan ya da çocuğunu kaybeden insanlar var e bu durumda kimse çocuğuna da kızmasın...

Ya saçmalamayın Allahaşkına ya. Tamam endişelenmişsin de millete akıl verme, her anne baba şahanedir diye bir şey yok. Sinirim bozuldu konuşma şekline, şımarıklığına, abartmana...

Mesela hiç çocuk sahibi olamayan ya da çocuğunu kaybeden insanlar var e bu durumda kimse çocuğuna da kızmasın...

Ya saçmalamayın Allahaşkına ya. Tamam endişelenmişsin de millete akıl verme, her anne baba şahanedir diye bir şey yok. Sinirim bozuldu konuşma şekline, şımarıklığına, abartmana...

evet haklısınız...
bende özür diledim herkesten sanırım daha önce yazılanları okumadınız...

sizden de özür dilerim...

Hanımefendi anne babanız niye Kos'ta? Tatil için. Yunanistan'a tatile gidecekler euroya kıyıp gidiyor, 1 euro 4 tlyi geçkin. Bu durumda anne babanızın maddi durumu memleketteki çoğu insandan iyi. Oraya mülteci olarak değil, rehine olarak değil turist olarak gitmişler. Orda aç değiller, açıkte değiller, paraları da var otele yerleşmişlerdir inanın sizin kadar dert edinmiyorlardır. Ben cidden bu konuyu çözemedim neye vah tüh ediyorsunuz belli değil sanki Suriye sınırındalar. Konu içindeki kamu spotları zaten ekstra itici.
sana zaten bayılıyordum,ikiye katladın hayranlığımı.
:KK9::KK9:

hanımefendi... geçtik biz oraları :)
ben çoktan özür diledim...
bi geçmiş mesajları okuyun isterseniz...

ama tabii ki hayranlığınız için bir şey demiyorum, lütfen yanlış anlaşılmasın....

sevgiler.
Hepsini okudum da yazdım valla.
Ben yaşadım o depremi dün gece,yerin altından gelen uğultuyu kıyamet gibi de dinledim,sabaha kadar da sallana sallana gerim gerim gerildim.Sadece kendime değil ,ülkem adına turizme de üzüldüm,çünkü rezervasyonlar iptal vs,gelmiş olan da gidiyor zaten.
Hepimiz gerginiz,
Size kötü bir şey demek isteseydim derdim inanın,
Ben burada sizin millete yaptığınız azarı es geçip ,kendinizin de belirttiği gibi,kitap okuyan ve okuyanı alkışlayan biriyim.İşte tam da bu yüzden MissCherryBlossom MissCherryBlossom a hayranlığımı ifade ettim.
Ama benim annem beni hala aramadı nasılsın diye, :KK70:
Kızmıyorum o başımın tacı,
Siz de bunu anlayın,anneye babaya atarlanıp kızanların sebepleri var.

ayarınızı bozmak için bahane arıyor gibisiniz...
ben eften püften sebep dedim... her anne baba için demedim.
üstelik sadece burunları bile kanamadı ( iyi durumdalar demek istedim) ve ona rağmen ben bu haldeyim , kıymet bilin dedim...

bu olaydan dolayı gerginim ama ... okuduğumuzu anlayalım dersi ihtiyacınızı olduğunun farkına varabilecek kadar da zihnim açık ... allaha şükür...

size dünyanızda başarılar mutluluklar ve esenlikler diliyorum...

benim gözümde, prensiplerimde anne baba için polimiğe girilmez...
bu benim anneme babama olan bağlılığım... saygım sevgim.... sizinki farklı olabilir... ona da saygı duyarım tabii ki..

sizden de empati kurup, biraz daha anlayışlı mesaj beklerdim... gerçi neye beklerdim onu da bilmiyorum...
tanımıyorum bile sizi!!!
Eşinizde orada mahsur kalmalıymış o halde.Aşırı ilgisinden bunalmışsınız ya.Kıymetini anlardınız.Şimdi birbirinizin gözündeki paha biçilemez kıymet hakkında bir nutuk döşenirsiniz gerçi.Herkese bir terslenmeler.Sanki yolları biz kapattık,hey Allahım:KK70:

Hepsini okudum da yazdım valla.
Ben yaşadım o depremi dün gece,yerin altından gelen uğultuyu kıyamet gibi de dinledim,sabaha kadar da sallana sallana gerim gerim gerildim.Sadece kendime değil ,ülkem adına turizme de üzüldüm,çünkü rezervasyonlar iptal vs,gelmiş olan da gidiyor zaten.
Hepimiz gerginiz,
Size kötü bir şey demek isteseydim derdim inanın,
Ben burada sizin millete yaptığınız azarı es geçip ,kendinizin de belirttiği gibi,kitap okuyan ve okuyanı alkışlayan biriyim.İşte tam da bu yüzden MissCherryBlossom MissCherryBlossom a hayranlığımı ifade ettim.
Ama benim annem beni hala aramadı nasılsın diye, :KK70:
Kızmıyorum o başımın tacı,
Siz de bunu anlayın,anneye babaya atarlanıp kızanların sebepleri var.

onu ben de fark ettim... işte ...
o yüzden özür diledim...

size de nazik mesajınız için teşekkür ederim...

ve çok büyük geçmiş olsun... gerçekten....

Gecmis olsun. Geceden beri şoklardayim. Bizim memlekette de hissedildi. Sabaha dek nobet tuttum. Bizmkilerde korktu catida uyuduk. Deprem cantasi falan hazirladim evcil hayvanlarimi hazirladim. Depremde ilk anne babama baktim sonra hemen bebislerime kostum. Deprem cok duygusal yapiyor galiba insani. Resmen cocugum olmus onlar benim bunu daha iyi anladim. Gecmis olsun size de gemi gitmis galiba sagsalim donerler insallah

Eşinizde orada mahsur kalmalıymış o halde.Aşırı ilgisinden bunalmışsınız ya.Kıymetini anlardınız.Şimdi birbirinizin gözündeki paha biçilemez kıymet hakkında bir nutuk döşenirsiniz gerçi.Herkese bir terslenmeler.Sanki yolları biz kapattık,hey Allahım:KK70:

gerçekten hiç bu yönden bakmadım konuya...
ilahi denizinyosunkokusu....
insan değil meleksin... :)

bu arada konularımı takip ettiğin için teşekkür ederim canım....

X