- 24 Haziran 2011
- 23.304
- 48.398
- Konu Sahibi ipekben375
Baban sana kardeşlerine ve annene hepiniz geberin de kurtulayım sizden diye haykırdı mı mesela
Artik bu konu vesilesiyle "piki gibirilim cinim bibicim" deyip boynuna sarilmaniz gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baban sana kardeşlerine ve annene hepiniz geberin de kurtulayım sizden diye haykırdı mı mesela
Di mi ?Artik bu konu vesilesiyle "piki gibirilim cinim bibicim" deyip boynuna sarilmaniz gerekiyor
Tabiki sonuçta baba değil mi,ondan bu hayatta bir tanecik var ben işe bolune bolune cogaliyorumArtik bu konu vesilesiyle "piki gibirilim cinim bibicim" deyip boynuna sarilmaniz gerekiyor
çok üzüldüm, başınız sağolsun
aile, anne baba benim için çok kıymetli varlıklar... akan su duruyor...
o yüzden bana küçük gelen ama aslında burada insanlara büyük sorunları haddim olmayarak eleştirdim...
aslında yanlış anlattım...derdimi...
sizden de özür dilerim... üzerinize alındıysanız...
bir dk bir dk ..
hani yok annem kuaför parası istedi,
şu durumdaki ben oluyorum,
bana bak bana derdin ne kadar büyük olursa olsun başkalarının derdini küçümseme.
@Mune bu şekilde konu açmak doğru mu abla?
kaldıysa kaldı allah allah
sen bu şekilde başkalarının derdiyle kendi derdini ölçemezsin . Neyse dilerim allahtan burda yazdıklarını aynen yaşarsın.
"İşte onlara gelsin" filan nedir allasen, "Sıradaki parça, sevip de kavuşamayanlara gelsin" gibi bir konu olmuş.
Kullanılan dil kışkırtıcı ve rahatsız edici, dert kıyaslamak (Ve hatta birinin konusuna da denk gelmiş sanırım söyledikleriniz), insanların anlık tepkilerini, kendi aile ilişkilerini küçümsemek filan, eh millet de sizin içinde bulunduğunuz hali eleştirir elbette. Parmak sallar gibi konu açılmış, tepki toplamanız olağan, bir de kitap okuyun filan demeler, "Kıymet bilin kıymet! Sizi kadir kıymet bilmezler siziii!" gibisinden atar gider... Gereksiz polemik.
Cillop gibi yerde mahsur kalmislar:))) orada mahsur kalmak isteyecek milyonlarca insan bulabiliriz su an Turkiye'demillet sicaktan kuvette yuzmeye calisiyor:)
Geçmiş olsun üzülmeniz çok normal benim ailem de izmir'de içim içimi yiyor ama bence biraz haddini bilmeli insan.Buradan anneye babaya eften püften sebeplerden dil uzatanlar, beğenmeyenler var yaa...
hani yok annem kuaför parası istedi, yok annem çocuğuma bakıyor, orda yiyoruz içiyorum ama para yardımı istedi, yok babam kendine ev aldı bana üçün birini...
işte onlara gelsin.... canlı bir örnek ....
çok şükür burunları bile kanamadı ama işte deniz yolu ulaşıma kapandığı için gelemiyorlar ve ben yerimde duramıyorum... şu an iş yerindeyim... ama bir sorun bakalım, aslında buradamıyım?
kıymet bilin kıymet....
aslnda iyi niyetle açılmış bir konu ama kullanılan dilden dolayı tepki almış. çok çok nankör olan azınlık dışında zaten ailesi ile iyi olan herkesin ailesinin kıymetini bildiğini düşünüyorum. kimse annesini babasını durduk yere sevmekten vazgeçemez. size de geçmiş olsun ama kos tatil yeri, başlarına da bir şey gelmemiş. çok da sorun göremedim açıkçası. yani bu konuyu okuyan , ailesi ile sorunlu mağdur kişiler vah ben ne yaptım diye çark edecek mi diye düşündünüz ki
Burada gerek yazım dili gerek yaptıkları eylem sonucu
%100 yanlış olsalar da
Bazı üyelerin ölümüne kendilerini savunduklarını görmüş biri olarak
Şuan konu sahibini gerçekten takdir ediyorum.
Sanırım dilediği 5 yada 6. özür falan..
Uzatılması doğru değil.
Konuyu editlesin :)Neden edilmesin?Siz hatanızı farkedip özür diledikten sonra tabiki özrunuz kabul edilir.
Ne kadar üzüldüğünüz belli.
Arkadaşlar lütfen artık konu sahibinin üstüne gitmeyelim.
Yahu bir gune de kavgasiz uyanalim be arkadas yok yani yokkk