Annem Babam erkek arkadaşımı istemiyor :((( Yardım edin lütfen...

Kızlarr..
Dün akşam babamla konuştum daha doğrusu konuşmaya çalıştım.
Erkek arkadaşımın aradığını ve ailesinin konuşmaya gelmek istediğini söyledim. Sinirlendi yine aynı konumu falan dedi.
Bende evet ama ben unutamıyorum baba onlarda pişmanlar gelsinler falan demeye kalktım iyice sinirlendi.
Madem o kadar çok istiyorsun kimse konuşmaya falan gelmesin yüzünü görmek istemiyorum bayramdan sonra gelsinler nişan yüzüğünü taksınlar (annesini babasını görmek istemiyorum diyo bu arada) haziranda okullar kapandıktan bir hafta sonra da düğününü yapsınlar,
artık hiç umurumda değilsin seninle uğraşamicam sana nasıl davranırlarsa davransınlar ne yaparlarsa yapsınlar beni ilgilendirmiyor,
sen bizi hiç düşünmüyorsun senin için o kadar üzüldük ama boşunaymış falan dedi.
Tamam verdim gitti seni ne halin varsa gör sen düşünmüyosan bende seni düşünmüyorum, ileride çok üzülüceksin pişman olucaksın dedi .Bi teyzem var sevdiğiyle evlendi ve çok sorun yaşadı pişman oldu hep onu örmek gösteriyorlar onun gibi olursun diyorlar. Ama herkes aynı olucak diye bişey yok sonuçta o zaman hiç kimsenin evlenmemesi lazım gelecekte neler yaşıcanı kimse bilemez.

Olanlar böyle sizce ben babamı nasıl ikna edebilirim.En azından biraz yumuşata bilsem zamanla düzülir alışır belki de çok sever damadını hiç bilemeyiz bunu yaşamadan. Lütfen yardım edin bana babamı ikna etmem için fikir verin yardımınıza ihtiyacım var.

Benimde ailem istememişti...
Bazen haklılarmış dediğim oldu bazen de iyi ki evlenmişim dediğim..
Benim eşimin eğitimi benden düşük olduğu için istememişlerdi ama zorla da olsa ikna ettim..
Şimdi düşünüyorum eşimle çok sıkıntılar yaşadık ama değermiş..
Hayat bu şimdi ne desekte yanılabiliriz..
Umarım hakkında hayırlısı olur..

Amin inş hayırlısı olur.

çok cesaretlisin canım cünkü böyle bir aileyle yola çıkmak çok çok zor.ilerde her erkek ailesi nasıl ise öyle oluyor o yöne dönüyor.şimdi seni çok istediğinden ezmiyor zorlamıyor ama zamanla o da öyle olabilir bu daima aklında olsun.kendi ailemde bile böyle oldu .yıllarca babaannemden çektik mesela.kendi aileni ezip geçme bence canım asla kaçma bir erkek için evladın seni terk etse nasıl olurdu?hem onlar senin için bir kere şans vermişler,işler yürümemiş.sevgilinin ailesi daima karşı tarafta olcak belli ki,ayrılın diye her şeyi yokuşa sürmüşler.ailen sana kıyamaz ve yeniden tamam diyebilir ve eminim senin yanında da olurlar her ne olursa olsun. sevdiğin adama güveniyorsan denemeden duramazsın kim ne derse desin.inşallah mutlu olursun.ezdirme kendini o aileye tamam mı sen çok kıymetlisin.

babanı sen ve nişanlın yumuşatabilir.ilerde senin mutluluğunu gördükçe fikri değişir.

çok teşekkür ederim.
Babamla konuştum teyzemler eniştemler felan araya girdi benim çocukla bi sorunum yok ailesi sorunlu onlar bozdu bu işi diyo.
Erkek arkadaşımın iyi biri olduğunun babam da farkında.
Ama şimdi işler daha da karıştı babamın şartları var eğer kabul ederlerse tamam bende itiraz atmicem diyo.
Şartları da şöyle erkek arkadaşımın babasının iki evi var istanbulda bir evleri de memlekette burdaki evin birinde oturuyorlar diğeri de kirada. Ordan aldıkları kira ve emekli maaşıyla köye yaptırdıkları evin borcunu ödüyorlar.
Babam da diyor ki burdaki evin birini oğluna vericek yani bi eviniz olucak kızım sıkıntı çeksin istemiyorum diyor. Üstüne bide 7 dal bilezik olucak diyor. Şartlar bu ama erkek arkadaşımın babasının bunu kabul ediceni sanmıyorum kabul etse bile o kadar bilezik alıp düğün yapıcak imkanları yok şuan

tatlım ne önemi var bunların yani senin de sevgilinin de sağlığı işi gücü varsa hayata tutunursunuz.aile evi vermek isterse verir zaten diğer türlü nasıl karşılanır bilemiyorum.herkes evladını iyi sekilde evlendirmek ister onlar da elinden geleni yaparlar bence.sizin tek güvenceniz sevginiz olmalı.ben böyle düşündüm affına sığınarak canım.Allah yanınızda olsun.gelişmelerden haberdar et olur mu sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…