- Konu Sahibi Memduha1230
-
Yakın hissetmediğini söyledi diye açıkcası çok zoruma gittiniye küstüğünüzü anlamadım. kaçtığı için mi yakın hissetmediğini söylediği için mi?
evlenme yolunda önü açılmışken kaçmayı tercih etmiş. demek ki kafası bulandı, buhranlı bi dönemdeydi. hoş bi laf olmamış ama ölene kadar küs kalacak haliniz yok.Yakın hissetmediğini söyledi diye açıkcası çok zoruma gitti
Evet haklısın ömür boyu küs duracak değilim belki ama bı baskı da beni çok bunaltıyor defalarca kez söylememe rağmenevlenme yolunda önü açılmışken kaçmayı tercih etmiş. demek ki kafası bulandı, buhranlı bi dönemdeydi. hoş bi laf olmamış ama ölene kadar küs kalacak haliniz yok.
Belki ilk duydugunuzda üzüldünz ama ablanizin o düsüncesine saygi duymak zorundasiniz.. söylemek istememis insanlar siril siklan asik olunca bazen kirici olabiliyor. Bakin herkez görüsüyormus sizde o güne kadar zaten cok iyi anlasiyormussunuz.. yani küs kalincak bir durum yokki.. ben acimdan..Yakın hissetmediğini söyledi diye açıkcası çok zoruma gitti
Bu konudan bunu anladınız pess valla yani sırf şuraya bişey yazmak için yazanlara hayret ediyorum doğrusu fikir sorduk sadeceOkul için üniversite için birbirini beklemek nedir?
Abartmışsınız kardeşliği de suyu çıkmış
Demek ki seni kendime yakın hissetmemişim dedi.
Bu arada bi erkek kardeşim daha ona bir sürü hakaret ettiler falan kaçtığı çocukla.
Ablam kaçalı 6 7 ay oldu biz odur budur konuşmuyoruz.
Bilemiyorum yapı itibariyle biraz kolay unutamıyorum ondan galiba ama anacığıma çok üzülüyorumBelki ilk duydugunuzda üzüldünz ama ablanizin o düsüncesine saygi duymak zorundasiniz.. söylemek istememis insanlar siril siklan asik olunca bazen kirici olabiliyor. Bakin herkez görüsüyormus sizde o güne kadar zaten cok iyi anlasiyormussunuz.. yani küs kalincak bir durum yokki.. ben acimdan..
Aaaa evet babam vereceğim demişti hatta babama babam adam değil gibi laflar söylemişlerdiBu dedikleri gayet kırıcı. Ben bu arada önceki konunuzu da hatırladım babanız gayet yapıcı ve insanca bir şekilde gelin düğün yapayım demişti ablanıza yanlış hatırlamıyorsam. Sen de gayet normal ve kardeşce davranıyorsun. Bütün bunların üstüne şimdi ablan neden bu şekilde kırıcı konuşuyor konu sahşbesi gerçekten anlamadım ne zoru var yani....kırılmakta haklısın. Ablan baştan aşağı saçmalıyor.
Üzüldügünüze inanabiliyorum.. annenizin hatrina gidin bi görüsün... kaybedecek zaten birseyiniz yokBilemiyorum yapı itibariyle biraz kolay unutamıyorum ondan galiba ama anacığıma çok üzülüyorum
+1Okul için üniversite için birbirini beklemek nedir?
Abartmışsınız kardeşliği de suyu çıkmış
İnanım annem olmasa zaten arada hiç dert etmem ama annem çok üzülüyorÜzüldügünüze inanabiliyorum.. annenizin hatrina gidin bi görüsün... kaybedecek zaten birseyiniz yok
Bakın onu birbirineze bağlılığımızı dile getirmek amacı ile yazdım fazla muhabbet yaptığım kişi komşunun kızı değil ablam+1
gerçekten fazla muhabbet tez ayrılık getirmiş
dediği bir cümleden mi küstünüz gerçekten
anneniz babanız o bu herkes konuşuyorken
insanız beşeriz şaşarız ağzından öyle çıkıvermiştir.
Ayyyy umarım inşallha mutlu olur ama hiç zannetmiyorumBabama hakaret eden insanların evine ayağımı basmam.ablaniz da aklı başında olsaydı o şekilde kacmazdi. Sahsen mesafemi korurdum onlar insan gibi babamdan özür dilemedikten sonra. İnsallah ablanız gittiği yerde mutlu olurda tekrar gelip ailenize bela olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?