• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem babamı aldatıyor -baya uzun yazdım ona göre açınız-

annen babanı sevseydi böyle birşey yapmazdı. diyelimki adamdan ayrıldı. aklındanda ayırabilecek mi, geri dönebilir yada başka birini bulabilir. tamam annen boşanmadı ama aynı şeyleri yaşamayacağınızın garantisi yok. keşke boşansa...
sana gelince, bu annenle babanın özel hayatı, onların hayat sınavı. sonuçlarına ikisi katlanacak. sen neden ölmek istiyorsun. senin anne olmanla aileni nasıl bir tutuyorsun? senki yanlışları gören bir insansın.. aynı yanlışı yapmayacağını düşünüyorum.

Aynen böyle, onun peşinde olduğunuzu açığını görünce söyleyeceğinizi belli edin, artık eskisi gibi bir ana- kız ilişkisi olabilir mi aranızda? Anneniz sadece babanızı aldatmadı, sizin onunla ilgili çocukluk anılarınızı, beraber geçirdiğiniz vakitleri, gülüştüğünüz zamanları da aldattı, cezasını cekmeli, kolay affedilmemeli.
ah beni bir ağlama aldı ki okuyunca.

fast food restaurantına gittim geçenlerde. oyun parkı vardı orada. çocuklar terledi, anneleri üzerlerini giydirdi. benim de annem öyleydi, nasıl bu duruma geldik diye gizlice ağladım.

az evvel de yazdım ama size de yazayım. babası/annesi ölenleri gördüğümde diyorum ki bazen ölüm daha iyidir. keşke ölseydi diyorum. keşke ölseydi de 'canım annem öldü' diye ağlasaydım. tertemizken gitseydi.

ah beni bir ağlama aldı ki okuyunca.

fast food restaurantına gittim geçenlerde. oyun parkı vardı orada. çocuklar terledi, anneleri üzerlerini giydirdi. benim de annem öyleydi, nasıl bu duruma geldik diye gizlice ağladım.

az evvel de yazdım ama size de yazayım. babası/annesi ölenleri gördüğümde diyorum ki bazen ölüm daha iyidir. keşke ölseydi diyorum. keşke ölseydi de 'canım annem öldü' diye ağlasaydım. tertemizken gitseydi.
Çok zor, pişmanlığını belli etmemiş, üstelik adam annenizi terk etmiş, terk etmese devam mı edecekti, ne zaman kendiliğinden bırakacaktı, bunlar hep muamma.. Allah yardımcınız olsun..

Ben artık hiç bir şeye şaşırmıyorum. Bu hayatta herkes herseyi yapabilir. Allah şaşırtmasın. Anneni Tövbe etmeye yönlendir ve bu olanları eşin kesinlikle bilmesin. Çünkü insanın kocasınında aynı kalacağının garantisi yok, yarın bir gün en ufak bir kavgada önüne gelir.

annen babanı sevseydi böyle birşey yapmazdı. diyelimki adamdan ayrıldı. aklındanda ayırabilecek mi, geri dönebilir yada başka birini bulabilir. tamam annen boşanmadı ama aynı şeyleri yaşamayacağınızın garantisi yok. keşke boşansa...
sana gelince, bu annenle babanın özel hayatı, onların hayat sınavı. sonuçlarına ikisi katlanacak. sen neden ölmek istiyorsun. senin anne olmanla aileni nasıl bir tutuyorsun? senki yanlışları gören bir insansın.. aynı yanlışı yapmayacağını düşünüyorum.
bu sorunun cevabı aslında çok net ve empati yaparsanız bulabilirsiniz diye düşünüyorum. sadece babamın karısı olarak yapmadı bu yanlışı, benim annem olarak da yaptı çünkü.
teşekkür ederim canım yorumun için

ben de o yüzden artık bdv'ye girdiğimde herkese içimden 'sağlık olsun, hepinizin güzel canı sağolsun' diyorum. Allah razı olsun canım.
sanırım dediğin gibi, en iyisi uzaklaşma heerkesten.

Arkana bile bakma uzaklaş canım
Allah yardımcın olsun
Kendini önemse ve düşün başka kimseyi değil :KK19:

Beşer şaşar. Anneniz olabilir ama o da duyguları, zaafları olan bir kadın. Karı koca olmak başka şeydir baba kız olmak başka. Bir insan mükemmel bir baba olabilir ama eş yönünü ancak birbirleri bilir. Anneniz ayrilmis. Unutun. O da eminim en az sizin kadar kotu hissediyordur. Bir daha aynı hatayi yapmasın yeter

Ben artık hiç bir şeye şaşırmıyorum. Bu hayatta herkes herseyi yapabilir. Allah şaşırtmasın. Anneni Tövbe etmeye yönlendir ve bu olanları eşin kesinlikle bilmesin. Çünkü insanın kocasınında aynı kalacağının garantisi yok, yarın bir gün en ufak bir kavgada önüne gelir.
eşime söylemiş bulundum, yazmıştım ama eksik anlatmışım sanırım.
ama iyi ki de söylemişim, tek başıma atlatamazdım herhalde. ne kadar asker olduğu için çok fazla anlatamasam da..

Beşer şaşar. Anneniz olabilir ama o da duyguları, zaafları olan bir kadın. Karı koca olmak başka şeydir baba kız olmak başka. Bir insan mükemmel bir baba olabilir ama eş yönünü ancak birbirleri bilir. Anneniz ayrilmis. Unutun. O da eminim en az sizin kadar kotu hissediyordur. Bir daha aynı hatayi yapmasın yeter
inşallah canım..

Unutmayin
annenize sen surekli bunu yaptin
bunu yaptin diye irdelerseniz
ikincisi kacinilmaz olur .

Yani surekli aklina sokarsiniz

Zaman gecsin
zaman herseyin ilaci

Ve ilk cumleler cok gereksizdi
burada ki konu annenizsiz degilsiniz
sizin bilmrn hangi sarkici şurkucu olduguda degil

eşime söylemiş bulundum, yazmıştım ama eksik anlatmışım sanırım.
ama iyi ki de söylemişim, tek başıma atlatamazdım herhalde. ne kadar asker olduğu için çok fazla anlatamasam da..
Ben berbat bir Eş tecrübesi Yaşadığım için öyle söyledim. Herkes aynı olcak diye bişey yok tabi. Senin imtihanın anlattıklarınla son bulur inşallah ve Eşinden hayat boyu gülersin. Eşin doğruysa bu yaşadıklarını unutturacaktır zaten zamanı geldiğinde. Herkesin Herşeyi bir arada olmuyor. Bu hayatta başka ne göreceğim demişsin. Öyle Düşünme . Çünkü beterin beteri herzaman vardır. Herşey bir arada olmuyor . Mükemmel bir ailede maddi manevi eksiksiz yaşadım. Evlilikle Hayatım altüst oldu ve yaşamadığım üzüntü kalmadı. Allah kimseye kaldırabileceğinden fazlasını vermez

Unutmayin
annenize sen surekli bunu yaptin
bunu yaptin diye irdelerseniz
ikincisi kacinilmaz olur .

Yani surekli aklina sokarsiniz

Zaman gecsin
zaman herseyin ilaci

Ve ilk cumleler cok gereksizdi
burada ki konu annenizsiz degilsiniz
sizin bilmrn hangi sarkici şurkucu olduguda degil
doğru, en iyisi bir daha konuşulmamak üzere konuyu kapatmak.

biraz kendimi tanıtmak istedim. şahsen ben, konu sahibine sorduğum soruları siz bana sormadan cevaplayayım dedim. gerekli veya gereksiz.

Ben berbat bir Eş tecrübesi Yaşadığım için öyle söyledim. Herkes aynı olcak diye bişey yok tabi. Senin imtihanın anlattıklarınla son bulur inşallah ve Eşinden hayat boyu gülersin. Eşin doğruysa bu yaşadıklarını unutturacaktır zaten zamanı geldiğinde. Herkesin Herşeyi bir arada olmuyor. Bu hayatta başka ne göreceğim demişsin. Öyle Düşünme . Çünkü beterin beteri herzaman vardır. Herşey bir arada olmuyor . Mükemmel bir ailede maddi manevi eksiksiz yaşadım. Evlilikle Hayatım altüst oldu ve yaşamadığım üzüntü kalmadı. Allah kimseye kaldırabileceğinden fazlasını vermez
Allah yardımcınız olsun. evet gerçekten beterin beteri var..

ilk paragrafta bıraktım. giriş kısmı gereksiz olmuş. :KK43:
ben de buna fıtık oluyorum, şuraya kadar okudum bıraktım, şunu görünce okumayı bıraktım
okumuyosan okuma, bana ne, bize ne senin neyi okuduğundan okumadığından
insanlar derdini anlatıyo burda, ben ıkımadım, giriksiz bıldım
ben de bunu gereksiz buluyorum oldu mu ?

Çok haklısın sarsilmak ta çünki annen seni sırtından vurmuş gibi oldu güven sarsıldı ama ama si var annen neden böyle mi maceraya kalktı sonuçları ni bilerek herseyi,göze alabiliyor demek ki evliliğin
De bazı şeyler ters gidiyor annenin sorunlarını dinle bence bu yola girmek kolay değil. . Onu anlamaya çalışmalısınız.

Çok haklısın sarsilmak ta çünki annen seni sırtından vurmuş gibi oldu güven sarsıldı ama ama si var annen neden böyle mi maceraya kalktı sonuçları ni bilerek herseyi,göze alabiliyor demek ki evliliğin
De bazı şeyler ters gidiyor annenin sorunlarını dinle bence bu yola girmek kolay değil. . Onu anlamaya çalışmalısınız.
canım haklısın. her ilişkide sorunlar olabilir. gitsin babamla konuşsun. halledemiyor mu, o zaman herkesi karşısına alsın ve ne pahasına olursa olsun boşansın. biz de 'evet yaa, annem mutlu değilse boşansın' diyelim, arkasında duralım. sonra karşıma geçsin, 'ben başkasına ilgi duyuyorum' desin.
ama babamla birlikteyken, gidip adamla görüşmesi.. affedilir ve empati yapılabilir gibi değil.

Back
X