- Konu Sahibi upsydaisyy
ablalarım bir akıl verin nolur öncekonuyu anlatayım. babaannem ve dedemin evleri gecekonduydu ve kentsel dönüşüm olacağı için yıkıldı.sekiz ay önce de antalyaya halamın yanına gittiler ve iki hafa önce de bize geldiler oy kullanmaya ve ev bulmaya. benim babaannem biraz huysuz ve alıngan bir kadındır çenesi çoktur çekmek de zordur dedem de dünya tatlısı bir insan benim için çok önemli ve hasta şeker hastalığı var ve düzenli doktor kontrolünde olması gerekiyor benden başka götürecek kimse de yok. çok uzattım kusura bakmayın bugünkü olaya geliyorum şimdi dokuz yaşındaki kardeşim babaannem ona kızınca anne babaannemler gitsin artık demiş ve babaannem buna çok alınmış sabahtan beri ağlıyor söylenip duruyor anlatyada daha rahattım diye annem de güceniyorum yemeğini yapıyorum çayını veriyorum her hizmeti yapıyorum dediğine bak nankör gitsin o zaman kızının yanına gitsin ev tutsun olmadı köye gitsin geriliyorum bunalıyorum diyor ben de dedeme hiç mi acımıyorsun 76 yaşında iki adım atamıyor köye gitse mahvolur acıman yok mu senin iki ay katlanıver babaanneme alışamadın mı ona yarın öbür gün dedeme bişey olsa vicdanın sızlamayacak mı diyince fena kavga ettik şimdi bana bi akıl verin sizce annem haklı mı yoksa benim düşündüğüm mü doğru yoksa annemin üzerine çok mu gittim ama dayanamıyorum dedemin uzakta olmasına yaşlı başlı insanlar annemin yaptığı bencillik gibi geliyor bu söylediklerini babam duysa nasıl üzülür demek ki insanın kendi anne babası olmayınca böyle oluyormuş