annem alyansımı ve taktaşımı takınca söyleniyor

biz evde küçük bir söz yaptık ama nişan geç olacak diye alyansı şimdiden taktık. büyük nişanı mı beklemem gerek alyansımı takmam için sizce?

Aynısını benim annemde yapıyordu .. Tasvip etmediği bir insanla aramızda yüzük taktık. Sonrasında ben yüzüğü hiç parmağımdan çıkartmıyordum ve annem sürekli söyleniyordu çıkar şunu sanki pırlanta takmış. Kısmetin kapanacak vb. Sonrasında annem aslında haklıymış. Ben o insanla ayrıldım ve hayatımda silinmez izler bırakarak gitti.. ve bunların acısını yaşıyorum. Bende öğretmen adayıyım.. Sözlün ne iş yapıyor merak ettim?

senin aksine bizim aramızda bu tarz şeyler yok annemin rızasıyla oldu bize gelince annem gayet sıcak davranıyor. ama işte alyans takınca çok meraklı olduğumu düşünüyor galiba.

nişanlım inşaat mühendisi

Son düzenleme:
bnm ünide okuduğum için ordayken takmamı istiyrdu evde pek hoşnut değildi ama alıştı şimdi

dışarda gizli takınca annemden dolayı vicdan azabı çekiyorum takmatınca nişanlımdan dolayı vicdan azabı çekiyorummmm

allah iyiliğini versin inşallah güldürdün beni taksın tabi resmiyette sonuçta neden takmayacakmışsın ki geçti o dönemler boşver sana doğru gelen neyse onu yap!! takmak istiyosan tak hevesin kaçmasın bu günler geri gelmez tadını çıkarmaya bak

canım ekranın sağ köşesinde sohbetse sohbet derdini anlatmak istiyosan önek yazılar sağ kısımda hangi bölüme yazıcaksan o bölüme tıkla sol üst köşede yeni konu aç yazıyor ordan açabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…