annem alyansımı ve taktaşımı takınca söyleniyor

matematikci

Guru
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
375
90
298
arkadaşlar bir süre önce aile arasında yüzük taktık nişan yaza ama tek taşımı ve yüzüğümü takınca annem rahatsız oluyor laf söylüyor. eskiden utanırdık yüzük takıp gezmeye diyor. ben çok üzülüyorum. öğretmen olduğum okulda takmak istiyorum. benim yerimde olsanız ne yapardınız?

iyi akşamlar ...yanlış anlamazsan bir şey soracağım,,annenin arzu etmediği bir kişimi sevdiğin?çünkü eğer öyleyse annenin bu tavrının kendince haklılık payı var..

Ben de şuan nişanlı biri olarak söylüyorum ki; Aynı durumda ben olsam yüzüklerimi takmaya devam ederdim sonuçta aile arasında söz yapmışsınız yani ilişkiniz resmiyete dökülmüş. Bana göre yüzüklerinizi takmazsanız nişanlınızı yeterince sahiplenememiş imajı oluşturursunuz ve bugün yüzüklerini takma diyen anneniz yarın ilişkinize farklı noktalarda müdahale etme hakkını kendinde bulur.Tabi bu benim görüşümdür, farklı görüşlerde bulunacak olan arkadaşlarıma da saygı duyarım.

Artık eskide yaşamıyoruz bu insanlar neden böyle anlayışsızlık yapıyorlar... aile arasında takılmıs utanılacak bi şey yok tak sen guzelım ... hatta evden cıkarken de cantanı yuzuk olan koluna tak 45 derece havaya kaldır kolunu bileğini bük ole cık

onuda çok kırmak istemiyorum gizli takmakınca vicdan azabı çekiyorum çookk üzülüyorum yaa

matematikci arkadaşım bence sen kesinlikle doğru yoldasın,,yüzüğünü takarken tereddütte kaldığın her saniye sevdiğine ihanet etmiş olursun bence..en azından ben öyle düşünüyorum..aileler arasında bile resmiyete dökülmüş ki bu durum .çekinmeni gerektirecek hiçbirşey yok ..annen kabullenmeli.ilerde hayatına daha fazlada müdahale edebilir sen böyle muallakta kalırsan.:18:

teşekkür ederim hepinize

cnm üzülmee bunda büyütülecek kırılacak bi şey yok ki Allah baska dert vermesın annenle de konuş söle.. gizli takmadım bu yüzüğü sizin ve onunda ailesinin gönül rızasıyla takıldı neden sımdı cıkarayım kı söz atar gıbı de.. aslında takmamam ayıp de..

ne güzel anlatıyorsun ama bu dediğini anneme desem ammaann taakk ben bir şey demiyorum sana ne kadarda meraklıymışsın der

arkadaşlar konuyla alakasız olacak ama ben birşey sormak istiyorum..kadınlar kulubünde yeniyim ,,konu nasıl açılır bana birisi öğretebilir mi? benimde anlatmak istediğim çok şey var.ne yapmam gerekiyor?lütfen yardım eder misiniz?

üzülme bnm annemnde çok kıskanç bir ay oldu nişanlandm hala tavır yapıyo yinede yüzüğünü tak sen bnce

biz evde küçük bir söz yaptık ama nişan geç olacak diye alyansı şimdiden taktık. büyük nişanı mı beklemem gerek alyansımı takmam için sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…