- 18 Kasım 2008
- 375
- 90
- 298
- Konu Sahibi matematikci
-
arkadaşlar bir süre önce aile arasında yüzük taktık nişan yaza ama tek taşımı ve yüzüğümü takınca annem rahatsız oluyor laf söylüyor. eskiden utanırdık yüzük takıp gezmeye diyor. ben çok üzülüyorum. öğretmen olduğum okulda takmak istiyorum. benim yerimde olsanız ne yapardınız?
iyi akşamlar ...yanlış anlamazsan bir şey soracağım,,annenin arzu etmediği bir kişimi sevdiğin?çünkü eğer öyleyse annenin bu tavrının kendince haklılık payı var..
arkadaşlar bir süre önce aile arasında yüzük taktık nişan yaza ama tek taşımı ve yüzüğümü takınca annem rahatsız oluyor laf söylüyor. eskiden utanırdık yüzük takıp gezmeye diyor. ben çok üzülüyorum. öğretmen olduğum okulda takmak istiyorum. benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Artık eskide yaşamıyoruz bu insanlar neden böyle anlayışsızlık yapıyorlar... aile arasında takılmıs utanılacak bi şey yok tak sen guzelım ... hatta evden cıkarken de cantanı yuzuk olan koluna tak 45 derece havaya kaldır kolunu bileğini bük ole cık
teşekkür ederim hepinize
teşekkür ederim hepinize
cnm üzülmee bunda büyütülecek kırılacak bi şey yok ki Allah baska dert vermesın annenle de konuş söle.. gizli takmadım bu yüzüğü sizin ve onunda ailesinin gönül rızasıyla takıldı neden sımdı cıkarayım kı söz atar gıbı de.. aslında takmamam ayıp de..
evin tek kızımısın??
üzülme bnm annemnde çok kıskanç bir ay oldu nişanlandm hala tavır yapıyo yinede yüzüğünü tak sen bnce
bence takmaya devam et canım göre göre alışacaktır bu duruma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?