Annelik ve KPSS

My flower

Geçer mi acaba???
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
851
1.018
Merhaba arkadaşlar benim 5 aylık kızım var matematik öğretmenliği mezunuyum atanamadım ders çalışmaya çalışıyorum benim gibi olan var mı sizler nasıl çalışıyorsunuz bir düzen oluşturabildiniz mi atanmak istiyorum bunun için de elimden geleni yapıyorum ama yeterli olmuyor sanki

1 buçuk yaşında oğlum var, hala bitmedi okul bu yıl bitecek ve bende gircem kpss ye inş. branş Resim Kolaylıklar diliyorum

Allah yardımcın olsun inşallah ben bıraktım maalesef ders çalışmayı yapamadım olmuyor başka baharlara kaldı artık umutlarım

Ben kızım 2 aylıkken atandım.. Şans Nezaman nerden Güler hiç belli olmaz hocam.. Bir sistem değişir nasip olur.. Bildiğiniz yerden gelir sorular.. Kaderde ne yazıldıysa oluyor... Tavsiyem; KPSS'ye çok çalışan kişilerle arkadaş olun yada internetten takip edin.. Çünkü siz umursamazken insanların saatlerce soru çözdüğünü çalıştığını görmek insanı Çalışmaya yönlendiriyor.. Çocuğunuzun uyku düZenine göre, ailenizin Yardıma gelip gelemeyeceğine göre günlük plan yapın ve oturun çalışın.. Gerisi dua..
Önce fiili çalışma sonra dua ile nasip..
Hakkınızda Hayırlısı olsun..

Selam kızlar benimde 3 buçuk aylık bir oğlum var gecen sene calışamadım hamilelıgım sorunluydu bu senede çok istiyorum ama daha başlayamadım bile.napcam bilmiyorum çok moralım boxuluyor.

valla benim henüz çocuğum olmadığı halde çalışmakta zorlanıyorum.ev işleri,misafirler,gidilecek yerler.bunlar bahane,en önemlisi de hiç isteğim yok.içimden gelmiyor ders çalışmak.motivasyonum sıfır yani.o yüzden allah size kolaylık versin,bana da birazcık motivasyon...

Amin canım inşallah.ama çocuk olmadan gayret et ben çok pişmanım o zaman çalışsaydım keşke diyorum.inşallah bizde atanırız kısmet bende çok çalışamıyorum ve uzuluyorum.

Amin canım inşallah.ama çocuk olmadan gayret et ben çok pişmanım o zaman çalışsaydım keşke diyorum.inşallah bizde atanırız kısmet bende çok çalışamıyorum ve uzuluyorum.
aslında çok haklısın,atandıktan sonra anne olsam her anlamda daha güzel olacak.hem benim hem çocuğum için...inşallah siz de atanırsınız...fırsat buldukça çalışın ihmal etmeyin...ne bilseniz kardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…