Annelik ve kpss

Deryakuzusu88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.005
1.767
36
Cocugu olan arkadaslar kpss nasil calisiyorsunuz varmi bir yontem benim iki bucuk yasinda oglum var 9 da yatar sabah 08:30 kalkar alarm kurmus gibi alarm seside anne mama:) gun icinde cok yoruluyoruz malum siz basarabiliyormunuz calismayi

Mrb bnmde 6 aylık oylum var bnde ıstıyorum gunde 2 kez uyuyor e malum gecelerıde emmek ıcın 4 5 kez uyanıyo e ben o gund uyurkn yemekmı yapayım uyuyımmı dersmı calısayım o yuzden bılmıyrm

Of cok zor yaaa gece calissam gunduz ruh gibi dolasiyorum ogluma sabir gostermek icinde ugrasiyorum durum boyle olunca kizacakken hemen frenliyorum kendimi bebek kucukmus yurumeye baslayinca daha zor oluyor benim simdiki aklim olsa o zamani degerlendirirdim daha az yoruyordu beni :KK43:

Sabah 05.00 de kalkoyorum buçukta derse otururum ...akşam yatınca 23.00 e kadar çalışırım ..Birde öğlen uykusuna yatırınca çalışırım bazen çok yorulursam bende uyurum öğlen o şekilde

Cocugu olan arkadaslar kpss nasil calisiyorsunuz varmi bir yontem benim iki bucuk yasinda oglum var 9 da yatar sabah 08:30 kalkar alarm kurmus gibi alarm seside anne mama:) gun icinde cok yoruluyoruz malum siz basarabiliyormunuz calismayi
Merhaba Zor ama yapmaya calisiyorum benim hemde iki tane umidini kaybetme

Hosgeldin canim aramiza calisma planin varmi kafanda kaynak aldinmi yada hangilerini almayi dusunuyosun
hoşbulduk canım :) henüz kaynak almadım dershaneye gitmeyi düşünüyorum malum bebek olunca evde bazen takip edemem dersleri boşlarım diye dershane ile konuları götürürüm diye düşündüm. Sizlerin ders planı nedir

hoşbulduk canım :) henüz kaynak almadım dershaneye gitmeyi düşünüyorum malum bebek olunca evde bazen takip edemem dersleri boşlarım diye dershane ile konuları götürürüm diye düşündüm. Sizlerin ders planı nedir
Benim dershaneye gitme imkanim yok ramazan yetkinin tarih videolarini izliyorym su anda not aliyorum o notlara calisip soru cozuyorum kitaplarida cok fazla elimde kaynak yok yeni basimlarin cikmasi icin 1 agustosu bekliyorum

Benim dershaneye gitme imkanim yok ramazan yetkinin tarih videolarini izliyorym su anda not aliyorum o notlara calisip soru cozuyorum kitaplarida cok fazla elimde kaynak yok yeni basimlarin cikmasi icin 1 agustosu bekliyorum
zaten artık çoğu ders videoları var ben de aynı şekilde videoları izleyip not alıcam önden gidicem.Bir de benim matematik sorunum var :/ senin bölüm ne

zaten artık çoğu ders videoları var ben de aynı şekilde videoları izleyip not alıcam önden gidicem.Bir de benim matematik sorunum var :/ senin bölüm ne
Canim ben onlisansim matematik orta seviyede benm en son sinava girdigimde 16 netim vardi tabi ustunden zaman gecti ne kadar hatrlarim bilmiyorum sozele calissam matematik rahat gider diye dusunuyorum

X