- 14 Kasım 2014
- 369
- 63
- 43
- Konu Sahibi prensprenses
2 buçuk senedir evliyim bebek olmuyor Bursalılar yardım edin lütfen asilama yaptiranlar yardım edin çok bunalimdayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bi doktora göründün mü? belkide stres yapıyosan ondan da olmayabilirbir dr ye falan göründünüz mü peki? bunalmakta haklısnız ama, sorun ne ise. çözüm yoluna gitmek en mantıklısı, bu da iyi bir dr kontrolünden geçiyor
soğan kürünü denedin mi hiç ?Çok gittim sorun yok diyo lar adetin çok duzensiz ilaçsız olamıyorum kızlar jimere gidicem aralıkta kismetse
2 buçuk senedir evliyim bebek olmuyor Bursalılar yardım edin lütfen asilama yaptiranlar yardım edin çok bunalimdayim
Stress herseyin nedeni , bi rahatlayin kafanizdan atin bi tatile falan cikin onu unutun , tam unuttum dediginiz rahatladiginiz anda oluyor ☺2 buçuk senedir evliyim bebek olmuyor Bursalılar yardım edin lütfen asilama yaptiranlar yardım edin çok bunalimdayim