Annelik size de ağır geliyor mu?

çok fazla takmışsınız benimde ilk çocuğum tamam bazı şeylerde koruyun ama çokta üstüne düşmeyin

sizin lohusalik bunalimi,gurbette yalniz basina cocuk yetistirme gibi seyler uzaginizdan yakininizdan gecmedi anlasilan..
ben lohusaligimi yanimda bir Allahin kulu olmadan gecirdim,zaten istesemde yanimda kirki cikana kadar kucagina verecek kimsem olmadi..
ama ne zaman aile ziyareti icin ulkeye geldik ozaman oglum elden ele dolasti ve ben koca bir oh cektim..cocugum mutlu oldu cok ama cok mutlu oldu baskalarinin onu sevip oksamasindan..bende biraz dinlenebildim.simdi ben ve benim gibiler kotu anne mi?
annelik uzun donem zorunlu askerlik mi,nedir bu yapamaz,keyfine dusemez filan..
anne de insandir ve bedeninden can cikarmis,sonrasinda kendini bombos bi torba gibi hisseden cok ama cok zavalli bi insandir hemde..
bukadar sakinilan goze de cer cop batar,ben degil Allahtir koruyan kollayan,bu cocuk bana emanet tamam,ama benim onu herseyden esirgeme gibi bi durumum yok,hicbir annenin yok..bize dusen tedbir almak,gerisi abarti ve gercekten buldumcuk olmak.

Ben diuarbakordayim canim ailem izmirde ben mi gurbette gecirmedim sadece dogumu yaptim izmirde sonra geldik demem o yani 40 cikana kadr kieye sevdirmemem o

Evet allahtir koruyan kollayan ama bizi elci araci olarak gordugune gore allahin bana verdgi gorevi anneligi layikiyla yerine getiriyorum.ba gore yapamaz anne bebegi hizursuzken baskasinin yanndayken colugun cocugun elondeykende herkesin anneligide gorusude kendine benm dgrum bu ilerde evladin buyurse ovune ovune anlat i zaman:-D burdada sey yaristirmiyoruz lafim ortaya uzerine alinan belli

Benim evladim o kucuk yaramaz cocugun oyuncagi degil buldumcuk olayim kotu laf sahibine yakisir aynen

ayy bzde yasicaz bu gunleri :) annelik iste herzaman cocugu icin en iyisini ister :))

Hayır anlamıyorum kadıncağız burada endişelerinden bahsediyor , o da dert mi gibisinden yorumlar yapılıyor. Gerçekten anlamıyorum.
Konu sahibi endişeleriniz gayet normal , çok abartmadan kararında titizlenerek çocuğunuzu sağlıkla büyütün inşallah

yorumum size neden bukadar agir geldi anlayamadim
dinlenmek icin veya sevmeleri icin cocugunu yakinlarina veren annelerden bahsetmiyorum kimse robot degil evet bu olabilir
bildigin cocugunu umursamayan annelerden bahsettim ve evet boyleleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…