- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
-
- Konu Sahibi runforestrun
bence seninki gercek annelik kutluyorum canim
malesef cevremde bebegini onun bunun kucagina bakip kahve keyfini yapan anneleri goruyorum ve cok uzuluyorum
Şekerim benim oğlumda daha 6aylıkken koltuktan düştü 1.5yaşındayken karyoladan düştü.koşar biyerlerini acıtır kapının kolunu asılacam diye ayağı kayıp dirseği yerinden çıktı oooo sen bu kadar pimpirikli anne olursan kendine de çocuğunda zehir edersin hayatı.onu Koru tehlikelerden ama çocuk Düşe kalma büyür lafınıda unutma lütfen.ben bunlar olurken endişelenmesin mi elbette senin gibi Kafayı yedim ama Allah koruyor Çocuklarımızı inan.allah bağışlasın sana onu.kolay gelsin canım.bende de ne sorunu var bilmiyomuydun acaba bugün Oğluma ne pişirmemde yedirsen offf gergin sıkıntı oluyor benim için şimdi kuzuma yeşil fasülye pirinç pilavı yapacam sonrada Cevizli irmik helvası hadi bakalım tüm annelere Allah sabır ve Kolaylıklar versin.allahım bütün çocukları korusun.hoşçakalllYakın zamanda anne oldum ama bebeğim icin endiselenmekten anneligin keyfini cikaramiyorum.Bugün kanepeden halıya düstü.Apar topar hastaneye götürdük.Beni görmeniz lazım zıngır zıngır titriyorum,ağlıyorum.Doktor biseyi olmadigini söyledi cok sükür.Simdi evdeyiz bu sefer de hastanedeki hasta cocuklardan mikrop kaptiysa diye endiseleniyorum.Deneyimli anneler kendi yasadiklarinizdan beni rahatlatacak biseyler söyleyin lütfen.Ben mi abartiyorum yoksa annelik böyle bisey mi?
Yakın zamanda anne oldum ama bebeğim icin endiselenmekten anneligin keyfini cikaramiyorum.Bugün kanepeden halıya düstü.Apar topar hastaneye götürdük.Beni görmeniz lazım zıngır zıngır titriyorum,ağlıyorum.Doktor biseyi olmadigini söyledi cok sükür.Simdi evdeyiz bu sefer de hastanedeki hasta cocuklardan mikrop kaptiysa diye endiseleniyorum.Deneyimli anneler kendi yasadiklarinizdan beni rahatlatacak biseyler söyleyin lütfen.Ben mi abartiyorum yoksa annelik böyle bisey mi?
Lesinlikle cok haklisin annelok titremek koruyup kollamaktir bencede bi anne cocugu baskalarinin kollarindayken hayatta keyfini dusunemez bebegi uyuyoken naparsa yapsin ama o uyaniken onla ilgilenmeli ben bebegim kirki cikana kadr kimsenin kucagina vermedim kim kirilirsa kirilsin evlat herseyden degerli .insan evladinin uzerine dusunce yipranmaz hasta olmaz ilerde uzulcegine onlemine alip biraz uzerine titresin anne uzulsun o kadarinada herkes katlansin artikbence seninki gercek annelik kutluyorum canim
malesef cevremde bebegini onun bunun kucagina bakip kahve keyfini yapan anneleri goruyorum ve cok uzuluyorum
kusurabakmayın da ben buna görmemişin bi çocuğu olmuş ...derim.Lesinlikle cok haklisin annelok titremek koruyup kollamaktir bencede bi anne cocugu baskalarinin kollarindayken hayatta keyfini dusunemez bebegi uyuyoken naparsa yapsin ama o uyaniken onla ilgilenmeli ben bebegim kirki cikana kadr kimsenin kucagina vermedim kim kirilirsa kirilsin evlat herseyden degerli .insan evladinin uzerine dusunce yipranmaz hasta olmaz ilerde uzulcegine onlemine alip biraz uzerine titresin anne uzulsun o kadarinada herkes katlansin artik
bunun gormemislikle bi alakasi yok herkesin evladida anneligide kendine karar benin cocuk benim istedgimi yaparim yaptimda ne olurdu ne olmazdi bu benim bolecegim iskusurabakmayın da ben buna görmemişin bi çocuğu olmuş ...derim.
kırkı çıkana kadar kimsenin kucağına vermediniz de ne oldu? ya da verseydiniz ne olurdu?
Çok merak ediyorum.
öncelikle baslıgın cok yanlıs annelik kimseye agır gelmez ağır geliyor da ne demek onun için endiselnyorsun gözündne bile sakınıyorsun hepsi buYakın zamanda anne oldum ama bebeğim icin endiselenmekten anneligin keyfini cikaramiyorum.Bugün kanepeden halıya düstü.Apar topar hastaneye götürdük.Beni görmeniz lazım zıngır zıngır titriyorum,ağlıyorum.Doktor biseyi olmadigini söyledi cok sükür.Simdi evdeyiz bu sefer de hastanedeki hasta cocuklardan mikrop kaptiysa diye endiseleniyorum.Deneyimli anneler kendi yasadiklarinizdan beni rahatlatacak biseyler söyleyin lütfen.Ben mi abartiyorum yoksa annelik böyle bisey mi?