annelik sabır işi olduğunu bildiğim halde...

Seni çok iyi anlıyorum canım ikizlerim şimdi 2.5 yaşındalar ne zaman deliksşz bi uyku çektim hatırlamıyorum artık cumartesi günü 6.5 da yattım sabah düşün yani iş ev çocuk içgeninde gidip geliyorum doğruklarından bu yana akşamları hep tek baktım diyebilirim çıldırma sınırını geçtim artık zaten gece canavar oluyorlar sabah enne diyip bi gülmeleri yetiyor hasta olmasınlar diye dua ediyorum bol ayetel kürsi okuyorum bol bol ya sabır çekiyorum onlara mucize gözüyle bakıyorum pozitif düşün yoksa cinnet geçirmek anlık

canım hiç sesini yükseltme stres yapma bu dahada geriyor çocukları ben genelde önce en kolay sakinleşeni susturup sonra inatçıya geçiyorum yoksa birbirlerine bakarak dahada hararetli ağlıyorlar biri susarsa diğerinin dikkati daha çabuk dağılıyor ikisini birden alıyordum kucağıma geziyorduk evde bel fitiği oldum cadılar yüzünden

Oğlum 3 aylıkken diş çıkarmaya başladı, ve dur durak bilmeden devam etti.. puan sadece ikinci azıları kaldı..
O üçüncü aya gelene kadar mükemmel uyurdu, hatta doğduğu günden beri gece uykusunu bildi. Ama ne zaman ki dişler başladı, o zaman uyku işi bozuldu bizim.
Uyumayınca gündüz de hat safhada huysuzlanıyordu haliyle.
Uzun lafın kısası diş işi zor iş, hele ki 3. Ayında erkenden çıkarıyorsa bin kat zorlaşıyor.
Çok şükür bugünümüze ve bol sabır diyorum, biz öyle böyle zoru atlattık.

Benim kızım 16 aylık zaman zaman hep oluyor bu düzeldi derken yeniden başlıyor. En iyisi kabullenmek son 5 gündür her gece ayaktayım :/

büyük ihtimal dişten..kulaklarını çok kaşıyorlar çünkü..çocuk işte bugün iyi uyur yarın hiç uyumaz..bu durumu kabullenince en azından kızmamız aza indirgenir..
sadece birazcik sabirli olmamiz lazim.onlarin bebek oldugunu unutuyoruz.inatlasiyoruz onlarla biz ne yapsakta onlar istedigini yapacak.bizim sakinligimizi korumamiz lazim.bazi anlarda insan cileden cikiyor ama yapacak bisey yok

ee 2 yaşında uyuyor diyorlar ya..gerçi diyorum ya bizimkiler hiç uykusuz değil şükür..bu son zamanlarda özellikle bir tanesi çok kalkıyor..
ne diyeyim Allah hepimizin yardımcısı olsyn..kesinlikle onların sağlıklı hayırlı evlat olması herşeyden önemli..öyle yada böyle büyüyecekler..

aynen diş işi zor...ama atlatacağız bee..ben artık kendimi çook hazırladım..onlar yeterki iyi olsun..

sadece birazcik sabirli olmamiz lazim.onlarin bebek oldugunu unutuyoruz.inatlasiyoruz onlarla biz ne yapsakta onlar istedigini yapacak.bizim sakinligimizi korumamiz lazim.bazi anlarda insan cileden cikiyor ama yapacak bisey yok

hemde ne inatlaşmak..eşim gülüyor bana hadi bana trip atıyorsunda bebek ne anlar bundan diye...
3 gündür gece kalktıklarında sarılıyorum onlara bırak siniri iyiki kalkmış kokusunu duydum falan oldum :)

haklısınız zor evet. ..
gelin sadece 2 dakika benim yerime koyun kendinizi empati yapın lütfen yazdıklarımı iyi okuyun. ..
ben annemin hiç istemediği bi çocuğum her iki kelimesinden biri.. neden oldu bu allah kahretsin nasıl bi hata yaptım ben...
diyerek büyüttü beni...
zor bi çocukluğum geçti. . şuan 5 yıllık evliyim çok iyi bi eşim var mutluyum ama ANNE olamıyorum... çocuğumuz olmuyor yıllardır doktor doktor gezmekten çok yorulduk bütün engelleri aştık yine olmuyor şuan sebebi bilinmeyen bi sorun...
düşünki olmuyor bunun hasreti bambaşka.
her ay ümitle beklemek ve hüsran a uğramak... her gören soruyor her gören yorum yapıyor... kendimi eksik kimsesiz hissediyorum... her girdiğim ortam çocuk muhabbeti içimdeki fırtına yı kelimeler anlatamaz. . Allah bana bitane vermiyor size iki tane birden vermiş ne kadar şanslisiniz lütfen lütfen farkına varın...

Insaallah Allah size de hayirli, salih evladlar nasip eder, ama israrla hayirlisindan isteyin

aslında kabul ediyorum kendime kızıyorum diyorum onlar daha bebek..ama aradan birkaç gün geçiyor yine aynısını yapıyorum..iş bende bitiyor sonra kötü anneyim diye söyleniyorum..
Bu duygulari tum herkes yasiyor galiba cocuk gorunce deliren kokusuna bile bayilan cocugum olsun diye hayaller kuran ben iki kizim var buyugu 9 aylikken hamile kaldim ikiz gibiler resmen ve bir oraya bir buraya kosusturuyorum pilim bitiyo bazen bagriyorum sonrasi pismanlik aglama ve ben iyi bir anne degilim ben anneligi yapamayacak birisiymisim demekki diyorum sanirim yetememezlik hissi ve yorgunluk boyle yapiyor

çok üzüldüm inanki..Rabbim hayırlı zamnada sanada sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah..Allahtan umut kesilmez..hiç ummadığın anda açılır o kapılar..

gerçekten zormuş annelik ama bir okadarda zevkli..Rabbim bize bağıilasın evlatlarımızı..hep sağlıklı olsunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…