''Annelik Konulu'' Yarışma Anketi

''Annelik' Konulu Foto Yarışması Anketi

• 1. ''Annelik'' Konulu Foto

OY: 4 1,5%
  • 2. ''Annelik'' Konulu Foto [COLOR="Red"]1.hercai34 :hooray:[/COLOR]

OY: 173 64,3%
  • 3. ''Annelik'' Konulu Foto

OY: 5 1,9%
  • 4. ''Annelik'' Konulu Foto

• 5. ''Annelik'' Konulu Foto

• 6. ''Annelik'' Konulu Foto

OY: 0 0,0%
  • 7. ''Annelik'' Konulu Foto

OY: 1 0,4%
  • 8. ''Annelik'' Konulu Foto

• 9. ''Annelik'' Konulu Foto [COLOR="Red"]2.monalisa :hooray:[/COLOR]

OY: 39 14,5%
  • 10. ''Annelik'' Konulu Foto

OY: 9 3,3%
  • 11. ''Annelik'' Konulu Foto [COLOR="Red"]3.tatarkız :hooray:[/COLOR]

OY: 16 5,9%
  • 12. ''Annelik'' Konulu Foto

• 13. ''Annelik'' Konulu Foto

• 14. ''Annelik'' Konulu Foto

OY: 4 1,5%
  • 15. ''Annelik'' Konulu Foto

• 16. ''Annelik'' Konulu Foto

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    269
Oyumu kullanmaya geldim..
Çok şükür yolum bu tarafa düştü sonunda,Şulecim sakın seni ihmal ettiğimi düşünme..Tüm fotoğraflar birbirinden güzel,Rabbim herkesin evladını bağışlasın inşallah
4,5 ve 13'e bayıldım..
4-Hayatımda hiç sevmem siyah-beyaz fotoğraf yani çok yapmacık gelir bugünümüzde. Ama o kadar güzel ki kendime bile şaştım nasıl beğendim diye:1shok:
5-Ana kız maşallah ne kadar da güzeller,çok merak ettim,açıkçası onları..:1hug:
13-Çok masum kıyamam ona:1rolleyes:

Oyum 4 numaraya,günümüzde istenirse siyah beyaz teknikle de çok güzel kareler yakalanabileceğini bana gösterdiği için..
Canım Şulem,ellerine,gönlüne sağlıka.s.

Oyumu 9 no'lu resime verdim, vatana millete hayirli ola:icecream:
emegi gecenler sagolsunlar
..

Gokyuzunden bir yildiz kayar, dilek tutariz. Annem gozlerini kapar butun dilekleri
benim icindir
senağlama
Ne kadar guzel soz duygulandim, gozlerim doldusenağlama anam geldi aklimasenağlama
gecen anneler gununde adresine cicek gonderdim cok duygulanmis, aglamis canim
annem yanina not olarak bu yaziyi eklicektim ama vazgecmistim cok uzulur, aglar diye
ama bu guzel soz burda yine karsima cikti, herkes annesinin degerini bilsin lutfen:çok üzgünüm:

gurbet gelini çok güzel yazmıssın annenın yüreği her zaman senınle arkadasım

12 numara ve 9 numaraya bittim kendilerini cok merak ediyorum ama oyumu 2 numarali fotoya verdim

• 2 /// bu fotograf karesine bittim iste gözyaslarimi tutamadim caresizlik cok zor o bakislar o duruslar yüregimden bir parca aldi goturdu cok duygulandim istesemde baska resime oy veremedim kendime o fotografa karsi borclu hissettimbenneyaptımki
  • 12//// yapmis oldugu fon cok hosuma gitti birde cok genc anne olmasi
  • 9 //// cok dogal geldi nedense emekleri icin tesekkurler

ve diger arkadaslarim hepinize tesekkurler emeklerinizden dolayi

veee
bütün emeklerinden dolayi bersule ablama
tesekkurü borc bilirim tesekkurler ablacim Şeniz

vee resimdeki abime allahtan acil sifalar diliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle 2 numaradan yanayım....yok böyle bir foto nasıl bakıyor annesine anneside ewladına annelik böyle bir şey olmalı...allah acil şifalar versin ewladı hasta olan annelere...
diğer resimlere oy kullanmayı gerek duymadım onlar zaten mutlu

Fotoların hepsi güzel...Çünkü içinde ''Anne'' var:)))

Yarışma sonunda size güzel bir süprizimiz olacak ama asla şimdiden tiyo vermemjeyyar

Sonra belki söz hakkı veririz adaylarımıza,kim kimmiş,ne zaman çekilmiş,o fotonun hikayesi neymiş..
Ben bütün fotoların hikayesini biliyorum..
Bekleyin siz yarışmanın sonunu diyorum başka bişeyd emiyorum..Güzel bir sunuş olacak garanti veriyorum size:))

bende 2 numara olan fotoya oyumu verdim....insan ozaman annenin degerini daha iyi anliyor,
icim gitti ya....arkadaslarin ve bersule canim senin emeklerinize saglik..............::))

Karar vermekte çok zorlandım. Resimlerin her biri ayrı güzel. Annenin duruşu oğlunun çaresiz bakışından çok etkilendim 2. fotoğrafa kullandım oyumu. Babanın halide içimi acıttısenağlama

Eski resimler de var hepsinin hikayelerini yazarsanız çok sevinirim. Ayrıva Berşule çok teşekkürler. a.s.

resimlerin hepsınden anne ve evlat arasındakı sevgi dısarı taşmış,inanılmaz güzel kareler var cokk duygulandım ve oyumu kulandım
2 numara...

Merhaba,
2 ve 9 istediğimiz türden kareler ve bende 9 diyorum.(keşke biraz daha zoom yapılıp çekilseymiş). Evet 2 nolu foto konu olrak tam istediğimiz konu ama çekim tekniğini de lütfen hesaba katın. Kimse profesyonel değil kimseden profesyonel çalışmalar beklemiyoruz ama keşke orada anne bulanık çıkmasaydı. Hasta yatağındaki çocuk ve baba çok net çıkarken malesef annedeki hüzün ve yüz teması alınamamış. Oysa tam istediğimiz tema buydu.
Diğer katılan arkadaşlar lütfen sizler hakkında yorum yapmıyoruz diye alınmayın sadece amaca uygun kare arıyoruz. hepinize ayrıca katılımınızdan dolayı teşekkür ederiz.
Şule Eline sağlık !

Son düzenleyen: Moderatör:
bu yarışma benim en çok hoşuma giden yarışma oldu günde birkaç kez gelip bu 16 resmede bakıyorum çünkü bu resimlerde kendimden birşeyler buluyorum resimlerin çoğu beni maziye götürüyor çocuklarımla olan hatıralarımı canlandırıyor şulem sana böylesine güzel bir yarışma hazırladığın için tekrar tekrar teşekkür ederim keşke tek oy hakkımız olmasada hepsine bir oy verebilsek içlerinde bir fotoğraf varki benide derinden etkiledi bir anne ve baba için evladının hain bir hastalığın pençesinde kıvrandığını görmektenden daha kötü ne olabilir allah kimseye böyle birşey göstermesin üstüne titrediğimiz evlatlarımızı korusun
yani benim oyumda 2 nolu fotonun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…