Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Naçizane 1-2 öneride bulunmak istiyorum. Fotograf çekerken ben bunu hobi olarak yapacağım diyorsanız asla foto üzerine tarih olmasın, Birde bakmak ile görmek arasında ki farkı iyi yakalayın. 9 nolu fotografta neler verilmiş bir görebilseniz ? keza 2. karede de öyle.
bende ilk sayfsada yazmistim direk 9 numarada resim beni cok etkilemisti tabi 2 numaradaki resimde.. editore katiliyorum annedeki hüzün ve yüz teması alınamamıs 9 numara cok icten samimi elimizde olsada tum reismlere oy verebilseydik resimlerin hikayesini cok merak ediyorum keske benim de haberim olsaydi da kizimla benim resmimide koysaydim :)
Ben zaten 9 numaraya vermiştim.Çünkü diğer fotoğrafların hepsinde sanki poz verilmiş.Bir anı yakalayamamışlık var gibi.Ama emek var.Kulüp arkadaşlarıma değer verip vakit ayırdıkları için kendi adıma teşekkür ediyorum......
Öncelikle katılan herkese teşekkür etmek isterim ve bu yarışmada emeği geçen herkese:1hug:Berşuleme karnı burnunda olduğu halde bizlere böyle güzel bir yarışmayı organize ettiği için kocaman birŞeniz Ben 2 numaralı fotoğrafa verdim oyumu,hastanede yatan oğlunun başındaki anne beni çok etkiledisenağlama
allah kimseye gstermesin annenin cocugu icin endisesini ben 2 numaraya verdim kim oldugunuda bilmiyorum aslinda hepsi bir birinden güzel allah evlatlarini annelerine bagislasinnn ama 2 numaradaki cocuk nasil merak etttimm
Sevgili arkadaşlarımız,''Annelik'' Konulu Foto Yarışmasına katılımlarınızdan dolayı tebrik eder,bizlere bu heyecanı yaşattığınız için teşekkürlerimizi sunarız...
Sevgili arkadaşlarımız,''Annelik'' Konulu Foto Yarışmasına katılımlarınızdan dolayı tebrik eder,bizlere bu heyecanı yaşattığınız için teşekkürlerimizi sunarız...
Fotoda ki bebeğin doğallığı,anne yanağında ki busenin güzelliği..
''Annelik'' Konulu Foto Yarışmasının İkincisi
9. ''Annelik'' Konulu Foto
monalisa76
Foto da doğallık ön planda..Daha yakından çekim yapılabilseydi,ayrıntılar daha iyi sergilenebilirdi..
Hasta yatağında ki çocuk ve baba çok net çıkarken malesef annede ki hüzün ve yüz teması alınamamış,bulanık çekilmiş.. Oysa istenilen tema buydu. Yine de oy verenlere yaşattığı duygu ve amatör çekim olmasına rağmen ''Annelik'' konusunu çok iyi işlediği için birinciliği hak ediyor..
Tüm katılımcı arkadaşlara ve onlara oy veren üyelerimize saygılarımızı sunarız..Foto sahipleri fotolarının öyküsünü anlatabilirler.. Yeni yarışma için başvurular bir kaç güne kadar başlayacaktır.. Sevgiler..
hercai34 arkadaşımı tebrik ederim... favori fotoğrafımdı... anlamı çok derin...
diğer arkadaşları da emeklerinden ve katılımlarından dolayı tebrik ediyorum...emeği geçenlerin ellerine sağlık... a.s. en önemlisi Allah evlatlarınız( mız)a hayırlı, sağıklı, uzun ömür versin...