''Annelik Konulu'' Yarışma Anketi

''Annelik' Konulu Foto Yarışması Anketi

• 1. ''Annelik'' Konulu Foto

OY: 4 1,5%
  • 2. ''Annelik'' Konulu Foto [COLOR="Red"]1.hercai34 :hooray:[/COLOR]

OY: 173 64,3%
  • 3. ''Annelik'' Konulu Foto

OY: 5 1,9%
  • 4. ''Annelik'' Konulu Foto

• 5. ''Annelik'' Konulu Foto

• 6. ''Annelik'' Konulu Foto

OY: 0 0,0%
  • 7. ''Annelik'' Konulu Foto

OY: 1 0,4%
  • 8. ''Annelik'' Konulu Foto

• 9. ''Annelik'' Konulu Foto [COLOR="Red"]2.monalisa :hooray:[/COLOR]

OY: 39 14,5%
  • 10. ''Annelik'' Konulu Foto

OY: 9 3,3%
  • 11. ''Annelik'' Konulu Foto [COLOR="Red"]3.tatarkız :hooray:[/COLOR]

OY: 16 5,9%
  • 12. ''Annelik'' Konulu Foto

• 13. ''Annelik'' Konulu Foto

• 14. ''Annelik'' Konulu Foto

OY: 4 1,5%
  • 15. ''Annelik'' Konulu Foto

• 16. ''Annelik'' Konulu Foto

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    269
Bütün fotolar çok anlamlı ve çok güzel ama annelik fotosu demeden bile annelikle ilgili olduğu belli olan o güzel fotoya gitti oyum... 2. Fotoğraf Şeniz

keşke anneciğim yanımda olsaydıda bende fotoğraf yollasaydım
hepsi o kadar masum ki ben oy vermeyeceğim
çünkü benim gözümde hepsi çok güzel hepsi çok masum
hepsi harkulade bir seçim yapamam bu yüzden oyum bütün fotolara a.s.

benim oyumda 2 numaralı resim
burada ki tüm resimler tabiiki çok anlamlı ama 2. fedakarlık ifade ediyor aah analık ahhh
kurban olam ben sana.........

Berşule ellerine emeğine sağlık a.s.
Benimde oyum 2 numaralı fotoğrafa oldu.
Çok etkileyici Allah hiçbir anneyi evladıyla sınamasın inşallah.
Herkese paylaştıkları bu güzel fotoğraflar için teşekkür ederim :1hug:

2. Fotografa verdim oyumu.. Allahim kimseyi evladiyla sinamasin....senağlama

annelik her dönemde her zaman emek isteyen bir görev cok güzel ama cok zor allah herkese bu duyguyu yasatsın ama hic kimseye allah evlat acısı vermesin benemde oyum 2 ci fotoya

bu yarışma için yarışmacı sayısı kadar oy hakkımın olmasını talep ediyorum. Hangi birini eleyebilirsiniz ki? yani 100 yarışmacı da olsa 100'ü de güzel olacaktır. Anneyle çocuk sevgisi sonuçta içerik. Fotoğrafçılık açısından en güzeli belirleyecek bilgi ve donanıma da maalesef sahip değilim. Ben de beni en çok duygulandırana verdim oyumu. Sabah sabah canım acıdı.. o da ayrı tabi . neyse.. Allah çocuklarımızı bizden, bizi çocuklarımızdan ayırmasın. Berşule, yine harika bir iş gerçekleştirmişsin. Emeklerine sağlık a.s.

ben de oyumu kullandım.. emeği geçen herkesi a.s.
benim oyum belli zaten:roflol:

benim oyum da 2.fotoğrafa , henüz anne değilim ama olmayı herşeyden çok istiyorum.Hep olacak evladımın hayalini kuruyorum , bazen aklıma kötü şeyler geldiğinde henüz olmayan çocuğum için gözyaşı bile dökebiliyorum,belki sizlere tuhaf gelecek ama inanın ben bu duyguları yaşıyorum.
Evladı , boyunca olmuş bir anne için ne kadar zordur çocuğunu hastane yatağında görmek , bunları yazarken bile içimi sonsuz bir hüzün kaplıyor ve gözlerim doluyor.Allah herkesin evladını bağışlasın bana da en kısa zamanda hayırlı , sağlıklı bir evlat sahibi olmayı nasip etsin...

2 nolu foto cok anlamlı ama arkadaki babaysa cok düşünceli ve anneden cok ona gözüm takıldı
9 nolu foto süper biraz prosefyonel birinin objektifinden cıkmış gibi umarım alıntı değildir cünkü oyum ona gidecek
gönderen herkese ayrıca teşekkürler
berşule fikrine sağlık 2 aydan az kalmış doğuma hayırlısıyla allah tamamına erdirsin

2-9-13 kizlar bunlar cok güzel karar veremiyorummmmmmmmmmm hepsim oyumu kullanicam ins. bakalide güzel de

Berşulecim emeklerine sağlık. Arkadaşlar çok güzel fotolar çekmişler. Onların da ellerine sağlık. Ben oyumu 2 nolu foto için kullandım. Anneliğin en zor yanı bu sanırım. Allah kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…