Anneliğime laf söyletmem!!!!

Konu 11 sene öncesine ait

Size apaçık cahil diyenle arkadaşlık kurmaya çalışıp bide aramalara bakmadı diye 40 yıllık dostunuzmuş gibi trip atarsanız böyle kazığı yersiniz işte

Ben sonuna kadar okuyamadım ama eşim yıllardır aynı şirkette yönetici olarak çalışıyor ve zamanında aynı şirkette ben de çalıştım.Kimseyle özelde görüşmüyoruz.Siz de ki durumu abartılı buldum açıkçası

Konu 11 sene öncesine ait
ayy allahım ahahah okurken diyorum msn mi kaldı??? ne bicim olay bu acaba insta story mi demek istedi diye
o zaman hamile kadının cocugu simdi ortaokula gidiyordur da acaba nisanlılara noldu asırı merak ettim
keske konu sahibi gelip aydınlatsa bizi ahahah

Konu sahibi de en son o zaman girmis

Kızın sülalesinide arayın bari

Biri bana eşinin arkasından ne işler karıştırıyorsan anlatacam dese sadece gülücük atarım

Sizde baya açıklamalar yapmışsınız yok habersiz sürpriz bile yapamam bla bla ayol bukadar açıklama yapan biri için ben anca bingo derim neyden korktunuzki???

Ayrıca gerçekten büyüyün ya kaşar nedir nimetide rezil ettiniz

Hahaa gerçek mi bu mesaj . Degildir umarım böyle bir karakterin varolduguna inanmak istemem. Bu arada evet baya basit ve cirkef bir insansınız. Tek vasfiniz es bulup evlenmek olmuş kendinize mesgale bulun insanlari rahat birakin. Ayrica da hadsizsiniz ne demek yakistiramadik terbiyesizlik

Ahahah aradığım yorum.
Ben de diyorum herkes ne kadar minnoş yorum yapmış sanki konu sahibinin davranışlar çok normalmiş gibi.
Meğer 11 senelik konuymuş.
Keşke şimdi açsaydı

Ay evet ya hhsshhshs . Her yerden tekmeyi yemiş demek, en son zavallı kocasının işyerine sarmış fitne ficur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…