Anneliğime laf söyletmem!!!!

Bu soruyu soracağını biliyordum...Çünkü kız en adisini yapmaya kalkacak...Eşimin bana düşkünlüğünü biliyor ve basit şeylerle onu kandıramayacağını biliyor...O yüzden aldatma dedim sadece bir örnekti...

Teşekkür ederim yorumun için...Aman bana bulaşmasında ne yaparsa yapsın...Kendi düşen ağlamazmış ben aradığımda ilişkileri ile ilgili konuşmayacağım zaten arkadaşı sevdiğim için arkadaşlığımız için konuşacağım...

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı yorumlarınız için teşekkür ederim...Ben şimdi çıkıyorum oturmaktan belim ağırdı malum hamilelik ben size arkadaşla telefonla görüşme yaptıktan sonra bilgi vereceğim yanımda olduğunuz için teşekkürler...

peki bakalım sen iyice kararlısın aramaya umarım üzülen sen olmazsın

bana biraz siz kaşınmışsınız gibi geldi kusura bakmayında. iki işi birbirini sevmiş başkalarının onların ilişkileri veya eş olarak seçtiği kişi için kötü şeyler söyleme hakkı yok. nişanlanmışlar hayırlı olsun de geç git vaya hiç birşey deme ama çok üzüldüm hayırlı olsun yine de demek ne demek?
bence kız bu lafınızın karşılığını vermiş. asıl siz onları çok kızdırmışsınız. hemşehrinizle konuşursanızda bence yine siz üzülürsünüz sonuçta eş olarak seçtiği insanı bi şekilde şikayet edeceksiniz takdir edersiniz ki her seven insan kendi eşini savunur... kimsenin ilişkisine karışma hakkınız yoktur. bence artık susun ilgilenmeyin karışmayın Allah herkesin yolunu açık etsin sizden uzak olsunlar Allah'a yakın...

başörtüsü muhabbetie gelince de kız size öyle derken siz o an cevabınızı verecektinz. bu saatten sonra şu yaptıklarınız fazla çoçukça geldi maalesef

hayatta herkes kendi sınırlarını iyi belirlerse

böyle sorunlarla karşılaşma oranı en asgariye iner kanaatindeyim...

zira gerek eş -dost, akraba, gerek iş ortamında, gerekse komşularla

kaliteli bir mesafe konulduğu zaman , mesai harcamaya bile

değmeyecek olaylarla meşgül olmazsınız....

gereğinden fazla uzatılmış ve büyütülmüş bir olay olmuş bence..hiç gerek yoktu

karşılıklı hakaretlerin olduğu bir tartışma da taraf olmaktan hep kaçınırım..çünkü tartışmanın dahi bir adabı olması

gerektiğine inananlardanım...

ne sizi haksız buldum ,ne de karşınızdaki gereksiz samimiyet kurduğunuz hanımefendiyi haklı...

ya da ne onu haksız buldum ,ne de sizi haklı...

dedim ya gereksiz diyaloglar olmuş en baştan beri...

yuvanıza bu anlamsız sıkıntıları sokmaya tenezzül bile etmeyin derim evli kadınlara...

sevgiler...

Son düzenleme:

Çok doğru...

Özel hayat,iş hayatı,sosyal hayat ve sınırlar birbirlerine karıştırılmamalı...

Çocukça davranışlar içindesin. Msn'e o mesajı yazan sensin yani ilk sataşmayı başlatan sensin. Kız da senin sataşmana karşı kendini koruyor şu anda. İşin gücün yok sıkıntıdan millete sataşıyorsun heralde. Çocuk olunca olgunlaşman dileğiyle.Böyle çocukça davranmaya devam edersen eşinin iş hayatına da zararın dokunmaya başlar.

eşinizin iş arkadaşlarıyla bu kadar samimi olmak hoş değil,eşinizin arkadaşları sizin değil

ayrıca kız tercihini belli etmiş... ben tesettürden hoşlanmıyorum,görüşmeyelim demiş.üstüne basa basa bunu yazmışsınız siz

benimde tesettürlü arkadaşlarım var,bende yanlarında söylüyorum tesettüre girmem-evlenmem diye.hiçbiri sizin yaptığınız çocukluğu yapmadı

birde size ne? iki kişi arasına girilmez...yok bu kız o çocuğa göre değil

nişAnlanmışlar insanlar.msn iletisine o sözü yazamak nedir? biri siz nişanlanınca size bunu söylese siz ne yapardınız merak ettim

kız yine az cevap vermiş,ben olsam daha çok şey söylerdim

oturun annelik yapın,kmsenin işine karışmayın demiş...anneliğinize laf etmemiş

çevremde bi yığın hamile var inanın kimse kkda okuduğum kaprisleri yapmadı...

bence boşver,çirkefle çirkef olup seviyesine düşme.ne halleri varsa görsünler.sen kendini bildikten sonra gerisi mühim değil...dengesiz insan olduğu başından belli,senin yanında onlara atıp tutan onların yanındada sana atacak tabiki.boşverrrrr,sen bide duygusal dönemdesin şimdi tabii. :) allah hayırlısıyla evladına kavuşmak nasip etsin.

Bir müdürün elemanları hatta elemanlarının eşleri ve sevgilileriyle samimi olmasını bir tarafa bırakırsak, sizin firmayla alakanız yokken elemanlarla içli dışlı olmanız başlı başına hata...
Hep demişimdir:
'Fazla muhabbet tez ayrılık getirir!'

konu sahibi uçmuş,ne oldu acaba:26:

İyi de buna siz karar veremezsiniz ki, ben şahsen iki insanın arasına girmek istemezdim. Benim söylediklerim yüzünden kavga edip ayrılsalar vicdanım asla rahat etmezdi, bunu düşünüp aramazdım. Hem O adamın aklı yok mu? o kızı kendine eş adayı seçmiş, sizin görmediğiniz anlaştığı yönlerini bulmuş olabilir. Kızın arası sizinle bozuk nişanlısı ile değil, lütfen bu düşüncelerden vazgeçin, eşiniz dahil burada da bir sürü insan size boşvermenizi söylüyor ama dinlemiyorsunuz. Bazı durumlarda susmak en güzel cevaptır.

Ne demiş Hz. Mevlana
"Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye.."

Son düzenleme:
Kusurabakmada bu ne ya boyle esinin her is arkadasiyla icli disli olman yok sevgilisi yok bilmem ne is arkadasi adi ustunde is arkadasi iste kalsn hayatiniza almayin bu denli...

Gecmiste hayatimin merkezine yerlestirdigim, herbirseyimi sonuna kadar anlattigim o sari sac boyali ciyandan kazik yedigimden beri, asla ama asla kimseyi hayatimin merkezine almiyorum, buzzz gibi olup duvar orup, mesafe birakip, arkadasligima devam ediyorum.

Cok gereksiz bir sekilde, hayatinin bu kadar icine sokmus olman cok buyuk bir hata olmus. Umarim bundan ders cikarip, tanisacaklarinla mesafeli olmayi basarirsin.

Bunlardan ders cikaramazsan da, hayat boyu bu forumda sayisiz farkli baslikta konu acacagina emin ol

Eşinizin yanında çalışan her personelin ,sevgilisini eşini tanımak gibi mecburiyetiniz mi var acaba ?
Eşin iş arkadaşı eşleri ile bu kadar samimi olmayı doğru bulmuyorum . Kadının muhabbeti ayrı erkeğin ayrı . Ama iş bu noktalara gelince erkeğe ve onun iş ortamına yansıma ihtimali yüksek .
Bence bu insanlarla çok yüz göz olmuşsunuz. Ben , bana bu kadar saygısız davranılma hakkını kimseye tanımam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…