• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annelerinin kopyası çocuklar

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul

Dudakları aynı
Angelina Jolie’nin üç yaşındaki kızı Shiloh, bu haliyle annesinin çocukluk yıllarındaki görüntüsünün bir kopyası gibi. Shiloh’nun dudakları Jolie’ye çok benziyor.

Gülüşü annesinden
Victoria Beckham’ın 4 yaşındaki oğlu Cruz; burnu, gözleri ve dudaklarıyla her şeyini annesinden almışa benziyor. David Beckham da “Onun yüzü aynı Victoria” diyerek bu benzerliği onaylıyor.

Max J.LO’nun ikizi gibi
Jennifer Lopez’in ikiz bebeklerinden erkek olanı aynı annesi. Güzel şarkıcı, oğlunun kafası ve dudaklarını kendisine benzetiyor.

Annesinin miniği
Salma Hayek’in kızı Valentina minik kalkık burnu ve iri gözleriyle annesini andırıyor. Hayek, “Hayalim hep bir kızım olmasıydı” diyor.

Dişlere dikkat!
Jennifer Garner’ın üç yaşındaki kızı Violet ile annesinin aynı yıllarda çekilmiş fotoğrafını ayırt etmek neredeyse imkansız. Her ikisinin de özellikle dişleri birbirinin aynısı.

Sesi babası yüzü annesi
Kate Hudson, beş yaşındaki oğlu Ryder’ın harika bir sesi olduğunu söylüyor ve ekliyor: Babası bir rock yıldızı olduğu için sesi ona ama yüzü de aynı çocukluk halime benziyor.

angelina nın kızı cok guzel ya tıpkı annesi
angelina-jolie-shiloh-monaco1.jpg

hik demis burunlarindan düsmüsler cidden
benim kizimda tipki babasi saclar kisa ve erkek gibide giyinse tamamdir
göbek önden gidiyo popo kücücük
ayaklar ice dogru basiyo
esimin kücüklügüne cok benziyo benden biseycik almamis galiba parmak emmek haric

ayy, özellikle de anelina nınki süper bir şey.. Düşünsenize, iki dünya harikası ünlünün genlerini taşıyor.. Brad ve Angelina..

Ben de birkaç resim eklemek istiyorum kızlar...

Bu angelina 'nın öz kızları.. Bebek olan da ikizlerinden biri..

71648998.jpg

Bu tatlış da tom cruise ve katie holmes ın kızları Suri.. Annesine çok benziyor, gözleri ise babası.. :asigim:

19129291.jpg

tomcruisekatiehomessuri.jpg

suricruisealisveris.jpg

hakikaten cok benziyolar,benim iki cocugum ar,ikiside ayni baba,buda oyle olur kesin,ama sikayetci degilim aksine cok memnunum bana benzeseler cok cirkin olurlardi kesin:1closedeyes:

Back