Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
love canım ne oldu yine kocişinemi kızdın
love canım ne oldu yine kocişinemi kızdın
sorma nursenacım, ben evde bebekle perişan oluyorum, zombi gibi yaşıyorum, neymiş beyfendi arkadaşlarıyla içmeye gidicekmiş...
önceki akşam gidicem dedi bi laf arasına sıkıştırıp, hayır dedim... sabah ta tam evden çıkarken söyledi yine hayır dedim...
zaten benden izin alır bi havadada sölemio buarada...
sonra msnde yazmış dün öğlen, biz şu şu şu gidicez die... bende bana nie sölüosun dedim... izin alıom vs dedi... ii gitme ozaman dedim bende... ama plan yapmışlardı zaten önceki günden... sanki gitme desem gitmicen felan dedim, gitmem dedi, ii dedim gitme ozaman...
neyse sonuç olarak gitmedi ama, kıyametin kopcanı anladı da öyle oturdu yerine...
nasıl oldu saçların?çokmu kötü..çok kötüyse,tekrar kuaföre gitmen gerekebilir..canımm saçlarımı yaptırdım ama hiç hayalimdeki gibi olmadı yaa nası çıkıcam bu halde ben dışarıı
nasıl oldu saçların?çokmu kötü..çok kötüyse,tekrar kuaföre gitmen gerekebilir..
iyi,yinede gitmemişya...başka biri olsa,sen izin vermezsen verme,yinede giderdi..plan yapmış olmalarına rağmen,gitmemiş,sözünü dinletebilmişsin yani..tebrikler canım..
çokta kötü değilmiş canım..sen nasıl tarif etmiştin kuaföre...istediğin renk nasıldı..
böle böle öğrenicek sanırım...
benim karım zaten yanlız bütün gün evde, haftada bi dışarı çıkıo, bende yanlz bırakmayım demio ama ben ona kızdım asıl...
hem de dedim ki bende gidim ozaman kızlarla dedim haksız mıyım... ne işi var evli barklı adamın....
kötü olmamış bu...sana kötü geliyo sanırım...istersen diğer arkadaşlarada sor,saçlarla ilgili bölümlerde...
Bİ Bakın kızlar ya... kuaföre tarif ettiğimle alakası bile yokk...
zaten en iyisi kısasa kısas...sen gidiyosan ben de gidicem...
kötü olmamış bu...sana kötü geliyo sanırım...istersen diğer arkadaşlarada sor,saçlarla ilgili bölümlerde...
bende 1,5 aylık bebeği nereye bırakıp gidiosam tabi :)))
oyy daha miniminnacıkmış...annen yakınında değil mi,arada ona bırakırsın...