Annelerin sohbet başlığı :)

love canım ne oldu yine kocişinemi kızdın:KK19:

sorma nursenacım, ben evde bebekle perişan oluyorum, zombi gibi yaşıyorum, neymiş beyfendi arkadaşlarıyla içmeye gidicekmiş...
önceki akşam gidicem dedi bi laf arasına sıkıştırıp, hayır dedim... sabah ta tam evden çıkarken söyledi yine hayır dedim...
zaten benden izin alır bi havadada sölemio buarada...
sonra msnde yazmış dün öğlen, biz şu şu şu gidicez die... bende bana nie sölüosun dedim... izin alıom vs dedi... ii gitme ozaman dedim bende... ama plan yapmışlardı zaten önceki günden... sanki gitme desem gitmicen felan dedim, gitmem dedi, ii dedim gitme ozaman...

neyse sonuç olarak gitmedi ama, kıyametin kopcanı anladı da öyle oturdu yerine...

sorma nursenacım, ben evde bebekle perişan oluyorum, zombi gibi yaşıyorum, neymiş beyfendi arkadaşlarıyla içmeye gidicekmiş...
önceki akşam gidicem dedi bi laf arasına sıkıştırıp, hayır dedim... sabah ta tam evden çıkarken söyledi yine hayır dedim...
zaten benden izin alır bi havadada sölemio buarada...
sonra msnde yazmış dün öğlen, biz şu şu şu gidicez die... bende bana nie sölüosun dedim... izin alıom vs dedi... ii gitme ozaman dedim bende... ama plan yapmışlardı zaten önceki günden... sanki gitme desem gitmicen felan dedim, gitmem dedi, ii dedim gitme ozaman...

neyse sonuç olarak gitmedi ama, kıyametin kopcanı anladı da öyle oturdu yerine...

iyi,yinede gitmemişya...başka biri olsa,sen izin vermezsen verme,yinede giderdi..plan yapmış olmalarına rağmen,gitmemiş,sözünü dinletebilmişsin yani..tebrikler canım..

dsc01364j.jpg

Bİ Bakın kızlar ya... kuaföre tarif ettiğimle alakası bile yokk...

iyi,yinede gitmemişya...başka biri olsa,sen izin vermezsen verme,yinede giderdi..plan yapmış olmalarına rağmen,gitmemiş,sözünü dinletebilmişsin yani..tebrikler canım..

böle böle öğrenicek sanırım...
benim karım zaten yanlız bütün gün evde, haftada bi dışarı çıkıo, bende yanlz bırakmayım demio ama ben ona kızdım asıl...
hem de dedim ki bende gidim ozaman kızlarla dedim haksız mıyım... ne işi var evli barklı adamın....

çokta kötü değilmiş canım..sen nasıl tarif etmiştin kuaföre...istediğin renk nasıldı..

sarısı daha azdı canım benim istediğimin... bu resmen sarışın yaptı...
bide sarıları üstten alta doğru yoğunlaşacaktı ki özellikle üstüne basa basa söledim bunu... asıl istediğim o diye....
hadi tonları idare ederdim yine ki onu da beğenmedim zaten...

çok mu eğreti durmuş bu renk bende, benim mi gözüm alışmadı?

böle böle öğrenicek sanırım...
benim karım zaten yanlız bütün gün evde, haftada bi dışarı çıkıo, bende yanlz bırakmayım demio ama ben ona kızdım asıl...
hem de dedim ki bende gidim ozaman kızlarla dedim haksız mıyım... ne işi var evli barklı adamın....

zaten en iyisi kısasa kısas...sen gidiyosan ben de gidicem...

oyy daha miniminnacıkmış...annen yakınında değil mi,arada ona bırakırsın...

yakında canım, annem görümcelerim ablalarım... bırakıcak kişi çok ta, emiyo daha çok küçük ve OBUR :)
dün kuaföre giderken bi biberon süt bıraktım, bi içişte 4te 3ünü bitirmiş hemen :)

X