Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olanları da beğenmiyorsun kiAma neden kimse aktif değil ki, böyle tadı olmaz bak diyim ben size
Niden???Ben dha fazla ipucu vermesem iyi olucak
Kim demiş onuOlanları da beğenmiyorsun ki
Bu da gelir bu da geçer..Parkın ortasına da çişini yaptı döndük eve
Sıyırmaya az kaldı
Versene yaaa accik tahmin yapakBen dha fazla ipucu vermesem iyi olucak
Gözler minnaktaÇok bombastik bir ipucu vereceğim az sonraaaa
Fincanda kek gibi pisebilir mı ki tencerede acabaCup kek yapıyordum ömrümde ilk kez. Fırına koyduktan kısa süre sonra elektrikler gitti hala gelmedi
Ne güzel dinlen canım inşallah kolay olur tuvalet egitiminizdeYarın itibariyle izinliyim o kadar çok ihtiyacım vardı ki. 9 ay oldu çalışmaya başlayalı ama anam ağladı resmen sabah 8 akşam 7. Hafta da 6 gün çalışma kalan 1 günde soluksuz evde iş yap valla bittim kızlar. 9 gün dinlenicem kreşle birlikte tuvalet eğitimine başlayacağım hafta sonu aradan çıksın bez işi dedim. İnşallah bu sefer olucak bu iş umutluyum gündüzleri kreşte ilgilenecekler akşam gece ben.
İnşallah kolay geçer ve sen bu izinde dinlenirsin canımYarın itibariyle izinliyim o kadar çok ihtiyacım vardı ki. 9 ay oldu çalışmaya başlayalı ama anam ağladı resmen sabah 8 akşam 7. Hafta da 6 gün çalışma kalan 1 günde soluksuz evde iş yap valla bittim kızlar. 9 gün dinlenicem kreşle birlikte tuvalet eğitimine başlayacağım hafta sonu aradan çıksın bez işi dedim. İnşallah bu sefer olucak bu iş umutluyum gündüzleri kreşte ilgilenecekler akşam gece ben.
bekliyoruzÇok bombastik bir ipucu vereceğim az sonraaaa
tuh yaa ne kötü denk gelmişCup kek yapıyordum ömrümde ilk kez. Fırına koyduktan kısa süre sonra elektrikler gitti hala gelmedi
Kapagim nasılsın eğer buradaysan ses ver
hiç belli olmuyorGözler minnakta
ayy hadi inşallah bekliyoruzBende az düşüneyim biraz beyin jimnastiği yaptıracak bir ipucu vereyim size
Bence pişman olacaksınEvet minnak bekliyoruz
Gözün aydın canım. Bu yeni kimlik işi size patladı resmen. Güzel geçer unarım her gününYarın itibariyle izinliyim o kadar çok ihtiyacım vardı ki. 9 ay oldu çalışmaya başlayalı ama anam ağladı resmen sabah 8 akşam 7. Hafta da 6 gün çalışma kalan 1 günde soluksuz evde iş yap valla bittim kızlar. 9 gün dinlenicem kreşle birlikte tuvalet eğitimine başlayacağım hafta sonu aradan çıksın bez işi dedim. İnşallah bu sefer olucak bu iş umutluyum gündüzleri kreşte ilgilenecekler akşam gece ben.
Yeteri kadar ilgi görmedimbekliyoruz