Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde uykum kaçtı.uyumam lazım arkidişim gelicek.annemlerin evi bahçeli oraya mı gitsek acaba.çünkü çocuklar rahat etse falan dedi.benim ev caddede sayılırdizi izleyeyim dedim uykum kaçtı. 2 bölüm sonra sezonu bitirmiş olcam. Ve sabah kalktığımda bu yaptığımdan çook pişman olacağım
en t güzeli bahçe oluca çocuklarda sıkılmazlar hemBenimde uykum kaçtı.uyumam lazım arkidişim gelicek.annemlerin evi bahçeli oraya mı gitsek acaba.çünkü çocuklar rahat etse falan dedi.benim ev caddede sayılır
Aynen ya mesire alanına gitsek ufak bebeği belki rahat edemez.en azından hem eve hem bahçe ortamı olmalı.ayy resmen heyecandan uyuyamıyorum.öyle iyi dosttu ki.malesef uzun zaman kocalar yüzünden görüşememiştiken t güzeli bahçe oluca çocuklarda sıkılmazlar hem
Yani. Hemde daha güvenilir olur.Aynen ya mesire alanına gitsek ufak bebeği belki rahat edemez.en azından hem eve hem bahçe ortamı olmalı.ayy resmen heyecandan uyuyamıyorum.öyle iyi dosttu ki.malesef uzun zaman kocalar yüzünden görüşememiştik
Bizim burası ufak bi ilçe akrabalarımızda hep burda arkadaş ortamımızda.yoğun geçiyo günlerim zaten ama eski dostların yeri bambaşka.keşke yakın olsak ne güzel olurduYani. Hemde daha güvenilir olur.
Ne güzel bende hasretim arkadaşa herkesin telaiı ayrı. Görüşmek çok zor oluyo
6 buçukta kalktımSabah erken kalkıcak canım benim
Sabah erken kalkıcak canım benim
Hiç geç kalktığımı hatırlamıyorumSabah erken kalkıcak canım benim
Ben buldum ki senin tencereniBenim tencerem yine uyuyo eminim
Kim onlarSon 9 kişi ve 2 kuvvetli şüpheli
Sen ilk elediklerimdensin şekerKim onlar
Sen bilirsinSen ilk elediklerimdensin şeker