Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla E ekskkalmym alınsın üstüne ben alınamadım mesela E Esinn10 alınmaz bence boyu kadar oğlu ileNe alaka kız
Kızcağızı da umutlandıracaksın boşuna
Yazdıkların ortada üstüne alınan alınır umudunu kesme de demedin bana, kesiyorum bak, kesiyim miKızcağızı da umutlandıracaksın boşuna
Alinmadim tabiki benim erkek bebem yok
nerden ne çıkarmış ya ama mantıklı he bence de E ekskkalmymErkek bebek mı bizimkiler bebeklikten çıktığın ve erkek bebek sahibi sadece E ekskkalmym olduguna gore sen herkesi eledin ya
sBenim ipucum tam da bu yaş grubuyla ilgili olacak, tenceremin kızı/oğlu tuvalet alışkanlığını kazanmış ya da tencerem bununla ilgili mutlaka bir kez deneme yapmıştır size ipucunu kralı
son zaman yeni zaman bilmem o kova elime değdi mi değdi benim tenceren diyosam benim
İkinizinde kızı var, ikinizde Survivor izliyorsunuz ikinizde diyet yapıyorsunuz hangisihaden bende size bir ipucu vereyim benim tenceremle ortak bir özelliğim var
bizmiyiz acabaaaBenim ipucum tam da bu yaş grubuyla ilgili olacak, tenceremin kızı/oğlu tuvalet alışkanlığını kazanmış ya da tencerem bununla ilgili mutlaka bir kez deneme yapmıştır size ipucunu kralı
İkimizde diyet yapiyoruz ikimizinde kizi var ikimizde istanbulda oturuyoruzhaden bende size bir ipucu vereyim benim tenceremle ortak bir özelliğim var
Bilemembizmiyiz acabaaa
Bu birden çok ortak özellik oldu yalnızİkimizde diyet yapiyoruz ikimizinde kizi var ikimizde istanbulda oturuyoruz
secsin iste icnden biriniBu birden çok ortak özellik oldu yalnız
Bı tane demiş
Yazdıkların ortada üstüne alınan alınır umudunu kesme de demedin bana, kesiyorum bak, kesiyim mi
Esinn alınmasın tabi ama seni bilemem :))))Alinmadim tabiki benim erkek bebem yok
Yemezleeeerrrr
Annesinin ismi mi bebesinin ismi mi yoksa nick miBenm tenceremin isminde a harfi var bu ipucu bugnluk yeter