- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
Mardini görmeyi çok istiyorum evet :) Midyat özellikle :) hediyemizi tabiki elden vericez size.O zaman benim
Gördüm sayılmaz ama :) gelinlik bakıp gelmiştim niğdeye :) yani bir gece ansızın gelebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mardini görmeyi çok istiyorum evet :) Midyat özellikle :) hediyemizi tabiki elden vericez size.O zaman benim
Gördüm sayılmaz ama :) gelinlik bakıp gelmiştim niğdeye :) yani bir gece ansızın gelebilirim
Karşılıklı birbirine çıkan var mı canımCanım yaa gözümden kacmisin:))) Çok ayıp ettim:)) Şimdi attim
sakınnn dur heyecan kalmayacakAhahaaa şenlen ey güzel topağım
Bende tahminlere başlıyayım
kime olacak tabiki banaBen kime çıktım acaba
Tabiki banaKime ciktiysam cabuk soylesin
bana çıkmadın
ne özrü yahu el emeğin ne kdr kıymetli hem ben isteklerimi yazmıştım zatenNaptınız ya hu hemen
Bende öğrendimm.
Çekilişe biraz cebren ve hile ile katılmaya mecbur bırakıldım
Elde ki şartlar nedeniyle çok istediğim gibi bişey yapamayabilirim şimdiden özür diliyorum
Neler örsem aceba
beni çok ihmal etme canımHellooo yani girmeyeli yıllar oldu heralde. çekilişte bende varım daa burakarı cok takip edmeyebilirim malum işlet yogun bende :)) gelişleri kaçırmıyım sakın beni aralarda unutmayın hee
Canimmm belki sen de bana cikmissindir 4 harfliymis ya bana çıkansakınnn dur heyecan kalmayacak
kime olacak tabiki bana
Tabiki bana
bana çıkmadın
ne özrü yahu el emeğin ne kdr kıymetli hem ben isteklerimi yazmıştım zaten
beni çok ihmal etme canım
O zaman karşılıklı çıktıkCanimmm belki sen de bana cikmissindir 4 harfliymis ya bana çıkan
Belki sen bana çıktınsakınnn dur heyecan kalmayacak
kime olacak tabiki bana
Tabiki bana
bana çıkmadın
ne özrü yahu el emeğin ne kdr kıymetli hem ben isteklerimi yazmıştım zaten
beni çok ihmal etme canım
Ben mi ?Ben de ogrendimmm acaba Kim Kim
Hoşgeldin senin hediye alacağın kisi tencereSelam millet ben de geldim Yazmaya yazmaya unutmuşum burayı. Benim hediye alacağım kişi tencere mi kapak mıydı
ben değilimBen de ogrendimmm acaba Kim Kim
ay şarkımız bile var bizim biliyon muSelam millet ben de geldim Yazmaya yazmaya unutmuşum burayı. Benim hediye alacağım kişi tencere mi kapak mıydı
Duramıyoipucu vermeye ne zaman başlicazz