insallah ygar canim hazir senin fistikta sevmisken iyice tadini cikarsin :) eve zor soktum bu gun yineya ne güzel keşke bizim burayada yağsa benim ki sürekli tekrar kara gidelim diyip duruyo bizim için kara gitmek zor artık ama kar bize gelsin biran önce
ayy aman allah korusun ya allahtan duzgun biri gelmis. Pek bi meraklilar kapi acmaya. Bizimkide zil caldigi an delikten bakcam diye bagiriyo. Kaldirip once ona baktiriyorum oyle actiriyo. Kapiyi ustten kilitlemek refleks olmus artik baskasinin evine girince de direk ustten kilitliyorum.Dün kapı çalmış biz duymadık, kızım kapıyı açmış küçük oğlum markete gitmişti hemen öncesinde,kapıya da yanlışlıkla bir adam gelmiş bizimki konusuyor ama ben kapıda biriyle konuştuğunu bilmiyorum, abi yok gitti ben burada ağladım abiye kizdim ama susmuyor büyük oğlum fark etmiş adam tamam yanlış oldu kapat kapıyı diyormuş bizimki hâlâ dert anlatmaya devam ediyormuş oğlum gulerek geldi yanımıza dünyadan haberiniz yok kızınız kapıdaki adama herşeyi anlattı dedi