- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 42
yani bide başka insanları kendini o bu şeklinde tanıtıyo öyle değil falan diye ifşa etmiş yok bence diploması olmalı ben inanamıyorumYani neyin kafası neyini tatmin ediyosun hiç uğraşamam böyle şeylerle
sayfayı gizlemiş bende merak ediyorum bişi paylaştımı diye ki bende hiç takip etmeyenlerdenim keşfette denk geldiğim olmuştu sadeceTam aklıma geldi ig den baktım kadın sayfasını kapatmış heralde bulamadım. Sonra size söyleyeyim diye girdim L Leydiminik sen de ondan bahsetmişsin:)) Valla ben o kadını kesfette görüyordum hiç içim sevmemisti takip etmedim ama bazı paylasimlarina gıcık oluyordum.
Anesteziden önce tuvalete gitmek istiyorum demiştim,onlar da sonda takcaz gitmene gerek yok demişlerdi ama uyandigimda yoktu sonda çıkarttılar sonra belki de,sondadan olur mu canim[/QU
sonda alerji yapmış olabilir canım
Ben de bu reklam olaylarını bu kadar abartmalarini anlamıyorum canım. Benim güvenim azalıyor böyle olunca.yani bide başka insanları kendini o bu şeklinde tanıtıyo öyle değil falan diye ifşa etmiş yok bence diploması olmalı ben inanamıyorum
he bide şeyler var diploması yoksa da biz onu sevdik çocuğunu sevdik bilmem ne yazanlar
sayfayı gizlemiş bende merak ediyorum bişi paylaştımı diye ki bende hiç takip etmeyenlerdenim keşfette denk geldiğim olmuştu sadece
ben sayılı bloger takip ediyorum zaten akademisyenanne ve pedagoganne dışında çoğu tanıtıma reklama kaydı tamam para elbette kazansınlar ama herşeyin daha düzgün bi yolu olmalı
yakında hepsini takibi bırakıcim böyle giderse tabi onlar içinde çokda fifi olabilir ama neyse
:)))Ben takip ediyorum meraktan cikmadim.bisey yazmamis hic dun bebisinin ultrasyon fotosunu paylasmis sadece. Altina bundan sonra dinlenmem lazim doguma cok az kaldi falan demis.
Bende bi cekilis icin takip etmeye baslamistim cikmadigim iyi olmus
yeni yılı kaçırdık sankim ama üç yaş için mutlaka yapmalıyız
Hep uzun tutmuştuk süreyi bir de kısacık mı denesekyeni yılı kaçırdık sankim ama üç yaş için mutlaka yapmalıyız
Ay çok kısa şimci maddi olarak hazırluk yapmalıyız çalışmayanları da düşünün :)Hep uzun tutmuştuk süreyi bir de kısacık mı denesek
Maddi olmasın bu sefer manevi olsun mektup yazalımAy çok kısa şimci maddi olarak hazırluk yapmalıyız çalışmayanları da düşünün :)
3 yaş yaparız mayısta
aa kim dedi
Yaa tabi
mail atarık o zmaan bi mektuba posta parası vermeyelimMaddi olmasın bu sefer manevi olsun mektup yazalım
Allah yardimcisi olsun. Aynen oyle insan sagligni kaybedince uzuluyo sacma sapan seyler icin kafa yordugunaBu aralar kafam bir hos. İs yerinde yanimdaki kizin gorumcesinin 2 cocugu var, biri 10 biri 1 yasinda, 1 yasinda olani emziriyor. Gogsunde sut bezesi diye onemsemedigi bezeleri oluyor en sonunda agrilara dayanamayip doktora gidiyor doktor gogus kanseri teshisi koymus ve sicramis. En gec pazartesiye kadar ameliyata girecek. 2 gogusunun birden alinma ihtimali var. Kiz gogsunun o agrisiyla hala 1 yasindaki cocugu emzirmeye calisiyormus. 1 haftadir tanik olduklarimiz cok agir geldi. Kizin annesi ve babasi kanser atlatmis, simdi kizlari ayni seyi yasiyor. Hayatta kafaya taktigimiz, uzuldugumuz kucuk seyler cok anlamsiz geliyor. Saglikla yasadigimiz her an cok kiymetli.
En büyük varlık sağlık gerçekten...Allahım yardımcısı olsun evlatlarina bagislasin inşallah şifa versin. Sağlıklı sevdiklerimizle mutlu Günlerimiz var binlerce kez sükretsek az. Allahım sen koru...Bu aralar kafam bir hos. İs yerinde yanimdaki kizin gorumcesinin 2 cocugu var, biri 10 biri 1 yasinda, 1 yasinda olani emziriyor. Gogsunde sut bezesi diye onemsemedigi bezeleri oluyor en sonunda agrilara dayanamayip doktora gidiyor doktor gogus kanseri teshisi koymus ve sicramis. En gec pazartesiye kadar ameliyata girecek. 2 gogusunun birden alinma ihtimali var. Kiz gogsunun o agrisiyla hala 1 yasindaki cocugu emzirmeye calisiyormus. 1 haftadir tanik olduklarimiz cok agir geldi. Kizin annesi ve babasi kanser atlatmis, simdi kizlari ayni seyi yasiyor. Hayatta kafaya taktigimiz, uzuldugumuz kucuk seyler cok anlamsiz geliyor. Saglikla yasadigimiz her an cok kiymetli.