canım ben mark&spencerdan aldım 2 üst uzun kollu bir pakette 59tl bir de altlık tek aldım 39 tl idi ama baya işe yaradı kesinlikle tavsiye ederim hatta termal çorapda varmış almadığım için çok üzüldüm şimdi bi de ondan alıcam
arkadaşımda kızına pentiden almış
hadi gözünüz aydın maşallah canım
inşallah iyi karşılar bizim ki çok güzel geçti ilk biraz yadırgadı üstü kar olunca sevmedi fln ama sonra arkadaşı oynarken heveslendi biz de üstüne gitmeyince yavaştan alıştı en son boyu kadar karın içindeydi :)
yemk işini becerememek diyince zirve benim malum canımlar öyle heveslenmeyiniz
bakınız ben ağlanacak halime güler oldum artık çünkü göz yaşı fln kalmadı bende..hele de dışarı bi yere gittiğimde ne mümkün bırak yedirmeyi su içse yaşasın su içti diyorum ben iki gün gezdik totalde iki kez yarım kase çorba içti ben ay şükür dedikçe eşim ateşime baktı :) ısrarla ona da kendime de zehir edemzdim tatili bakalım inşallah bunca açlığın üstüne annemi daha da üzmez
ay maşallah arkadaşıma yahu bir sürü tebrik bir de maşallah bırakıyorum şuracıklara
ya bişi söyliyim mi ne kdr anne olunca kardeş olunca rahat etsende eşle başbaşa olmak başka bişi
benim sadece hamileliğimde üçgünlük lekelenmem olmuştu onun dışında bi fikrim yok ama doktora gitmek ii olur basit şeyleri ertelemekten daha büyük sorunlara kendimiz yol açıyoruz inşallah mühim bişi değildir
ay benim annemde sosyal medyacı kesildi başıma bide fake isimle hesap açtırdı kaçak kaçak gelinleri falanda izliyo :)) face ve ig deki isimleri de farklı :)) şimdi ben haftasonu genelde hep snap attım tutturmuş snap yükle bana diye akşam indirmedim diye bozuldu bgn gidince yükliyeyim bari
ya nasıl güldüm anlatamam
yani ameliyat oldun diye ömür billah evde mi yatacan deli mi ne ayrıca yani koca on gün bi zahmet arasın gelirken
@Aysegul1706 canım pedagog görüşmesinin iyi geçmesine sevindim inşallah daha da iyiye gider