- 8 Ocak 2014
- 3.304
- 4.595
- 34
Sen de elendinVeee beklenen ip ucu geldiiiiiiiiiii
Benim tencerem şirin öi şirin bi kızçe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de elendinVeee beklenen ip ucu geldiiiiiiiiiii
Benim tencerem şirin öi şirin bi kızçe
sen ne kadar düzenleyi kullanıyorsun dikkat etmelisin.. dikkatimi çekti az önce sana bişi yazdım.. sildim mi bilmiyorum... sen tepki verdin mi onu da hatırlamıyorum...Aynı şehirde yaşayan bir çok benzer tencere var,
Yaşlar da öyle, birininki ötekine benzemiyor,
Doğum sezaryan normal ona kadar düşündüğünü sanmıyorum
Soyadı olabilir o da tam 3 tencerede benzer iki değil
Kızlarının adları canım kızlarının adları
bende oyle dusundum
cook iyi anlarim coookkZaten beni en iyi sen anlarsın
ya ben farkli bi ozellik bulmustum amaAynı şehirde yaşayan bir çok benzer tencere var,
Yaşlar da öyle, birininki ötekine benzemiyor,
Doğum sezaryan normal ona kadar düşündüğünü sanmıyorum
Soyadı olabilir o da tam 3 tencerede benzer iki değil
Kızlarının adları canım kızlarının adları
neydi ki bak bu kadar açık net yazdık her şeyi...
bende oyle dusundum
cook iyi anlarim coookk
ya ben farkli bi ozellik bulmustum ama
O zaman benim kapak sende değilsinbenim kapak sensin galiba
Valla bi iki diktiğime nerden aldın diye soran bile oldu şimdi temmuzda kuzenimin düğünü var onun için dikmek istiyorum bişeyler becerebilirsem bugün kumaş siparişi verdim internettenohhh ne guzel ben de sekersiz.dikis kocamin pantalonunu onardim.eski bi tunugimi bozdum kizima alt yapiyorum bakalim ne sonuc cikacak ortaya.acemi isi deme oyle oyle ne kadar guzel isler cikar ortaya
ben senden ne kadar emin değilsem sende benden emin olma derim.O zaman benim kapak sende değilsin
Valla ben burdaki herkesi eledim bi aktif olmayanlar kaldı yada kapağım güzel oynuyor
hmmm türlü piştiğine göre.. senin tencere aktif yazanlardan birisi...Benim tencerede türlü pişiyo herkese yer var
Valla bi iki diktiğime nerden aldın diye soran bile oldu şimdi temmuzda kuzenimin düğünü var onun için dikmek istiyorum bişeyler becerebilirsem bugün kumaş siparişi verdim internetten
Ne yazdın canımsen ne kadar düzenleyi kullanıyorsun dikkat etmelisin.. dikkatimi çekti az önce sana bişi yazdım.. sildim mi bilmiyorum... sen tepki verdin mi onu da hatırlamıyorum...
benim beyin göçtü..
orasını bulursan senden çooookkk korkuyorumNe yazdın canım
Haziranda söylerimneydi ki bak bu kadar açık net yazdık her şeyi...
piki...unutma ama...Haziranda söylerim
Ben anlamadımorasını bulursan senden çooookkk korkuyorum
boşverrr belki de cevap yazmadım bilmiyorum...Ben anlamadım
Sen unutmazsan ben hiiiiccc unutmampiki...unutma ama...
hmm peki bana da söylesene....@özser in minik tenceresine hediye aldık çok ciciler bu arada kim oldugunu biliyorum artık
Söylersem @ozser35 kızarhmm peki bana da söylesene....
Geçmiş olsun canım çok şükür mühim birşey çıkmamış kan ilaçlarıyla yükselir inşallah degerlerindemir eksikliği anemisi ile karşınızdayım 3 ay kullanılacak ilaç ve ben
Geçen gün lcw ye ugradım çok güzel şık babetler vardı ama siyah varmıydı bilmiyorum bakamadım fazla birde flo ya bakabilirsin canim orada da çok çeşit var siyahta vardırPentiden file corap buldum aldm dogum gnu icn ama smdide siyah babet ariyorm :))) esim onu bulunca ne arycakmism merak ediyomus :)
teşekkür ederiz canım çok sevdiler birbirlerini bizde hiç yabancılık çekmedik hemen muhabbete başladık güzel geçti:))
dun ikisinede baktm floda kuck yoktu hep genc kzlar icn vardi siyah. Lcw de simli gumus falan vardi. Hm ye faln bakcm bide sagl cnm sayende buldm corabidaGeçmiş olsun canım çok şükür mühim birşey çıkmamış kan ilaçlarıyla yükselir inşallah degerlerin
Geçen gün lcw ye ugradım çok güzel şık babetler vardı ama siyah varmıydı bilmiyorum bakamadım fazla birde flo ya bakabilirsin canim orada da çok çeşit var siyahta vardır
teşekkür ederiz canım çok sevdiler birbirlerini bizde hiç yabancılık çekmedik hemen muhabbete başladık güzel geçti:))