- 8 Ocak 2014
- 3.304
- 4.595
- 34
İg'de kahve çikolata çay (bu dresen zaten direk ben olduğum çıkardı ) şekerleme gayet mevcut severim de Gözüm üstünde Zaten üst beden de soruldu senin şu meşhur anket şeysinden mi yollucancanımmmm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İg'de kahve çikolata çay (bu dresen zaten direk ben olduğum çıkardı ) şekerleme gayet mevcut severim de Gözüm üstünde Zaten üst beden de soruldu senin şu meşhur anket şeysinden mi yollucancanımmmm...
direk söylesem esprisi kalmazdı o zaman.. yok ondan yollamayacağım çok riskli.. ama kahve çikolata kesin...İg'de kahve çikolata çay (bu dresen zaten direk ben olduğum çıkardı ) şekerleme gayet mevcut severim de Gözüm üstünde Zaten üst beden de soruldu senin şu meşhur anket şeysinden mi yollucan
Biraz daha heyecanlandırsaydın beni bi tek sen misin kahve seven deseydin niye hemen kabul ettin kapağım olduğunudirek söylesem esprisi kalmazdı o zaman.. yok ondan yollamayacağım çok riskli.. ama kahve çikolata kesin...
Biraz daha heyecanlandırsaydın beni bi tek sen misin kahve seven deseydin niye hemen kabul ettin kapağım olduğunu
daha şurdan şuraya biz içemedik berabereee kapağım sensin başından beri söylüyorum... neden inanmıyorsan
ne güzel kahve çikolata sevmen belki birgün beraber içer yeriz.. bende çok severim...
aslında beşiktaş maçına gelip seni arayıp bak bende burdayım diyecektim sırf senin için ama maalesef olmadı olamadı.. ama aklımdasın.. belki bir gün belki çooook yakında...daha şurdan şuraya biz içemedik beraber
sen tencereni bilmiyor musun ki soruyorsun kafamda deli sorular... kapağın belli olunca tencereyi mi soruyorsunbenim tenceremide tahmin etsenize
Kapağı kim kisen tencereni bilmiyor musun ki soruyorsun kafamda deli sorular... kapağın belli olunca tencereyi mi soruyorsun
aaa sen nasıl kaçırdın muhabbetiKapağı kim ki
Kaçırmışım valla, söyleyin bana daaaa sen nasıl kaçırdın muhabbeti
Mini mini tencereme beraber ciciler bakıcaz :)Bende senin tencereni öğrencem bugün
geçmişe bi bak dicem ama hangi geçmişe...Kaçırmışım valla, söyleyin bana da
Geçmiş çok karışık önümüze bakalım biz :)geçmişe bi bak dicem ama hangi geçmişe...
hmm çok mu seviyoo rejimde değil mi kendisi...Bende severim kahveyi ama çiklat olmaz diyetteyiz :)
Bende çiklat alcam tenceremin anasına çok seviiii
Söyle hadi yageçmişe bi bak dicem ama hangi geçmişe...
cık söylemem... ne kaldı ki şurda öğrenmene..Söyle hadi ya