EvetKız gerçek mi bak bi sen kaldın hakkaten gelmedi ama hala
Herkes ögrendi canim sende ögren kiyamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetKız gerçek mi bak bi sen kaldın hakkaten gelmedi ama hala
Ne demek ne demek :) kıyafetler pişti olsada güle güle kullanın..kızlar ig ye foto ekledim tabiki buradan da teşekkür ederim canım S Sunset5 ofisin çok selamları var ve temennileri dostluklarımızın ömür boyu sürmesi yüreğine sağlık kesene bereket olsun
snapa ekledim döner çerçeve olduğu için tam hali orada yalnız bjk li aile fotimiz çok beğenilmiş burdan onu anlıyorum
ona da benzer zevkler diyelimNe demek ne demek :) kıyafetler pişti olsada güle güle kullanın..
Sana kim alıyodu canımBenim hediyelerim de gelmediii
Ah bi bilsemm. Ama sanırım keşkek :)Sana kim alıyodu canım
Olabilir herkez çıktı ortaya zaten.@ekskklmym buralardamısınAh bi bilsemm. Ama sanırım keşkek :)
Kim kimle pişti olmuşNe demek ne demek :) kıyafetler pişti olsada güle güle kullanın..
Ya kızına aldığım kıyafetin farklı bi modelini almış da leydi. Neyseki değişim kartı ve süresi var.Kim kimle pişti olmuş
vermesem dha iyi olcak cok kotuydu bnde baska tatli yapmistim yerine.lutita canim sen trilece yapmistin yanlis hatirlamiyorsam bana tarif verebilirmisin
Bende açmıştım bi ara öykü o köpeği bi de gözleri büyüteni seviyo sonra sildim :)ey gidi merak sen nelere kadirsin pıtır pıtır snapleniyoruz
benim takip ettiğim bir kaç kişi var arada da snap atıyorum o kdrBende açmıştım bi ara öykü o köpeği bi de gözleri büyüteni seviyo sonra sildim :)