Canım gündemle alakasız ama elif ada badem denemesini çok şükür dün geçti. Ayy nasıl sevinçliyim ilk defa kızıma normal bir kek yaptım badem sütlü ve içinde yumurta olan. Dondurma da yapabilirim miniğime badem sütlü ve muzlu.Ben mi vermedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gündemle alakasız ama elif ada badem denemesini çok şükür dün geçti. Ayy nasıl sevinçliyim ilk defa kızıma normal bir kek yaptım badem sütlü ve içinde yumurta olan. Dondurma da yapabilirim miniğime badem sütlü ve muzlu.Ben mi vermedim
aa çok sevindim canım ya. çeşit olur ona da gözün aydın :)Canım gündemle alakasız ama elif ada badem denemesini çok şükür dün geçti. Ayy nasıl sevinçliyim ilk defa kızıma normal bir kek yaptım badem sütlü ve içinde yumurta olan. Dondurma da yapabilirim miniğime badem sütlü ve muzlu.
valla eğer bana da fayika dan başksından gelirse bomba olur eşime bile dedim yani ankaradan gelecek diye onun iş adresini vermiştim çünküAmaann doğru söylüyosunuz di mi kızlar o zaman benimki bombe olcek
Üff kafam karıştı
valla eğer bana da fayika dan başksından gelirse bomba olur eşime bile dedim yani ankaradan gelecek diye onun iş adresini vermiştim çünkü
yok yok benim artık sana bi paket yapmam farz oldu üzülüyorum böyleBen çooook kişiyi elemiştim ama hem unutuyorum hemde yanıltıyo arkadaşlar Bende vazgeçtim eleme işinden. Sadece minnak alacak gibi hissediyorum o kadar :))
neden olmasın kiiiiBana kim gönderecek merak ediyorum. İçimde bir şeytan mı melek mi bilmiyorum sürekli Leydiminik diyor. Benimse hiç tahminim yok.
Canım gündemle alakasız ama elif ada badem denemesini çok şükür dün geçti. Ayy nasıl sevinçliyim ilk defa kızıma normal bir kek yaptım badem sütlü ve içinde yumurta olan. Dondurma da yapabilirim miniğime badem sütlü ve muzlu.
canım herkesin atladığı ve eğer söylersen seçeneğin ikiye düşeceği şeyi artık söyleyebilirim :::)Al benden de o kadar elediklerim var ama 4 ismi eleyemedim gitti
Sağol canım çok düşüncelisin :)) Şimdi bütün mesajlarımı beğeniyosun ya onu da kapağım olmana bağlamıştım ama az önce farkettim ki herkesin mesajını beğeniyorsunyok yok benim artık sana bi paket yapmam farz oldu üzülüyorum böyle
neden olmasın kiiii
ay çok sevindim canım gözün aydın
ben hemen her zaman beğeniyorum hediyeleşmeye has bi durum değil aslındaSağol canım çok düşüncelisin :)) Şimdi bütün mesajlarımı beğeniyosun ya onu da kapağım olmana bağlamıştım ama az önce farkettim ki herkesin mesajını beğeniyorsun
Duygularımla oynuyosun amaben hemen her zaman beğeniyorum hediyeleşmeye has bi durum değil aslında
ama belki de doğru bağlantı kurdun
ya sen kendi kendine gelin güvey oldun sanki ben bişi yaptım verdiğim hangi ipucu sana uydu he hankiiiiiiiDuygularımla oynuyosun ama
baş harflerini bizimle ne de paylaşmıyorsun ben olsam paylaşırdım..ay tüm ilişkilerimi devreye soktum sırf kargom yarın elimde oldun diye vallahi muhaberat benden daha çok uğraşıyo ki yakalarından düşeyim
bugün kimler kargoya verdi biliyor musun?Ben ne gelin olabildim ne güvey, nerde benim kapağıııımmm
ne diye bağırınıyosun acaba demek ki tenceren senin...ya sen kendi kendine gelin güvey oldun sanki ben bişi yaptım verdiğim hangi ipucu sana uydu he hankiiiiiii
Yok canım ya ben koptum bugün yazılanlardan, ben veremedim onu biliyorumbugün kimler kargoya verdi biliyor musun?