Annelerin bayıldığı doktor kısmet geldi beni buldu ama?

Zaten öyle kokan benden küçük olan çocuk. Diğeri sanırım beynimin bana bir oyunu olan bir kokuya sahip. Cunku kuzenime sordum ben koku almadım dedi.
koku konusu acan kisinin, annesi de koku almıyordu.
Cok ilginç birsey. Enerji derdik, elektrik derdik. Simdi de koku oldu.
Ben kocami koklamadan aldim galiba :))) bizim zamanımızda yoktu :)))

Ben her ikisi de diyorum. Neden illa ikisinden birini tercih etmek zorunda kalıyoruz ki?
Bu aradığım cevap desem uff iste ya genel ahlak kaideleri olmasa ikisini de deneyip tarafımı secicem de vicdanım iki kişiyi idare etmeye el vermiyor

23lük hiç olmaz.
Zaten olmaz onun farkındayım. Mantigiminevet demediği birseyi hic ciddi boyuta taşıyamadım. Amiyane tabirle en fazla takılırım onunla. Ama bunun için bile ileride ciddi konuma koyabileceğim bir adami elemek zorundayım. Hatami yaparim acaba

Bence ikisi de olmaz. Dr olanın ten kokusu ittiyse devamı gelmez. Hayat görüşleriniz de uymuyor. Namazında niyazında adam ise el değmemiş kız da isteyebilir. Diğeri de yaş olarak çok küçük.

Şart mı evlenmeniz. Yani bu iki kişiden biri ile acilen evlenmeniz mi gerekiyor. Niye kendinizi durduk yere böyle bir ikileme sokuyorsunuz.

Şart mı evlenmeniz. Yani bu iki kişiden biri ile acilen evlenmeniz mi gerekiyor. Niye kendinizi durduk yere böyle bir ikileme sokuyorsunuz.
Yok yahu niye şart olsun. Zaten ikinciyi seçersem evlilik olmsz. Bir acıdan da evlenilebilecek bir profili kokudan dolayı tanımaya bile çalışmamak acaba yanlis mi diye düşünüyorum. Sonuçta zaman da geçiyor. Ilerleyen dönem de yeni biri çıksa karşıma benim evlilik 32 ye kalır gibi Geliyor

Bence ten uyumu ve cinsel çekim çok önemli. İnsan cinsel olarak hoşlanmadığı hatta itici bulduğu birisi ile sırf evlenilecek adam profili var diye evlenemez. Ama emin olmak için tekrar görüşebilirsiniz belki tanıdıkça farklı hissedersiniz. Zaten yaşınız genç erken evlenenlerin başı göğe mi eriyor. Biraz daha takılın bakalım belki karşınıza her açıdan olumlu birisi çıkar

Genel kanıya gore özelliklerine bakınca, klasik iste namazında niyazında, alkolü sigarası yok. Mesleği iyi vs. Klasik ideal es profili iste

Bence ideal eş profili bu olmamalı. Merhamet, hayvan sevgisi, vicdan, empati olmalı. Anlayışlı olmalı. Halden anlamalı. Görüntüsüyle “bu adam evlensek rızkımızı taştan çıkarır” dedirtmeli. Çalışmak kararını sana bırakmalı. Kıskançlık adı altında psikolojik şiddet yapmamalı. Bağımlı olmamalı. Sadece alkol sigara değildir bağımlı olunan şey. Kumar ve ailesine de bağımlı olmamalı. Namaz asla ölçü olamaz. Namaz kılıyor kesin iyi biridir diyemeyiz. Gönülden inanması önemli. İki kere görüştüğün kişinin namazını nerden biliyorsun? Şu da var sen inançlı değilsen veya namaz kılmıyorsan bu kişi sana baskı yapabilir mi? Seni sürekli kendi istekleri doğrultusunda yönlendirir mi? Kısacası senin hayat tarzına saygılı olabilir mi? Ve elbette ten uyumu olmalı. Burnunu dayayıp ensesine kokuyu içine defalarca çekmek seni huzurlu yapmıyorsa aşktan bahsedilmez. Ve bu kişiyle aynı evde olmak eziyet olur. İş, kariyer, tip bunlar ölçü olmasın.

Ayrıca 45-40 olursa yaş farkı önemsiz olurdu. Veya 40-35 gibi. Ama 28-23 olunca bence o iş zor. Ergendir daha diğeri. Çocukça davranır bunaltır. Arkadaşları şuan hayati dercede önemlidir muhtemelen. Tam kankalık yaşında

Dünyada sadece bu iki erkek mi kaldı diye düşündüm konuyu okurken.

Kendini o kadar gereksiz bir ikileme sokmuşsun ki ikiside sana göre değil. Teni kokuyu falan bırak elektrik almadığın biriyle beş dakikadan fazla muhabbet ilerlemezken sen evlenince o adamın çamaşırını da makineye atacaksın yemeğini de yapacaksın. Seks zaten evliliğin %80 i nerdeyse. Mantık evliliği için aday o yüzden fos çıkar. Diğeriyle evlilik olmaz zaten diyorsun o zaman da evlenmek için görüşeceğim birileri olsun diyorsan niye gün geçirmek için birileriyle takılasın. İki adayı da şutla en iyisi. Yeni taliplerine doğru yelken aç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…