Annelerin bayıldığı doktor kısmet geldi beni buldu ama?

Iyi de doktoru tanımaya karar verirsem oburunu çizmem gerekecek. Zaten en başta bu duygu durumuma rağmen tanımak için kendime zaman vermeyi karar almıştım. Ikinci kişi beni allak bullak etti
Doktoru degerlendir simdilik.
Olmadi 5 yaş küçük olana geri dönersin. Kuzenim mesaj atmis yanlislikla dersin :))
Doktor aklinin bir yerinde kalacak gibi hissettim. Ailen de heyecanlanmis. Doktor kismet her zaman cikmaz, adam egolu mu. Doktorlar egolu oluyor. Nöbetli mi çalışıyor.

Doktoru boşver. Doktormuş diye bir şey hissetmediğin biriyle olmaz.. 2. kişi için de parfüm ve kokuların afrodizyak etkileri olur, parfümü olmasaydı belki bir şey hissetmeyecektin..
Parfüm yok iste sorun orada sordum ne kullanıyorsun diye kullanmıyorum dedi. Zaten parfüm kokusu gibi de degil. Farkli birsey. Sanki mayıs ayındayım da ağaçlar çiçek açmış, esenmeltem ağaç çiçeklerinin kokusunu yüzüme çarpıyor gibi

Valla doktorun boynuna burnumu dayasam alacağım koku beni korkutuyor halbu ki adam piste degil tarif edemiyorum. Bazen beynimde hayali bir koku mu yarattım diye düşünüyorum
Denemeden bilemeyiz :) biraz yakin otur. İyice bi kokla bakalim. :)) gerekirse boynuna birsey olmus de bak incele.
Kız defolu çıkmasın sonra :) :)

Ben de ona şaşırdım zaten. Hiç egolu degil. Evet ve çok nöbetli calisiyor

Offf
Yumusatici deterjan kokusudur o bee

Oh maşallah.. Hayırlısı olur inşallah sen öyle bir koku aldıysan o doktoru sorma bile..

Ben de ona şaşırdım zaten. Hiç egolu degil. Evet ve çok nöbetli calisiyor
Bu benim icin önemlidir. Sonradan olsa kabulum tabiki ama mantik açısından nöbetli calisan eşi istemem.
Gece yatakta yok. Hafta sonu bir yere gidemezsin. Doktor eşleriyle konuş bi.
Gercekten cok zor calisma sartlari. Nobet surekleri cok uzun. Evlisin koca yok :)
Doktor ama yok :)
Benim de doktor talibim vardi, aile hekimiydi, memleket ve kültür farkli diye elemistim. Şiveli filan konusuyordu.
Eşim de diksiyonu güzel olunca etkilenmistim, benim icin cok önemli.

Zaten benim kafa mi da nöbet kurcalıyor. Hafta da 4 gun de 24 saat çalışılmaz ki

Doktor belki daha önceki görüşmelerde de bu yüzden olumsuz oldu hep.
Kac yasinda doktor.
Simdiye kadar evlenirdi o kadar iyiyse adam. Bizim bacilar birakmazdi o adami :))

meslegi onemli degil, kokusu sizi ittiyse ten uyumu olmayacak demektir. ten uyumu olmayan bir evlilik feristahi gelse mutlu mesut surmez. ten uyumu cok onemli....

ikinci kisi de yatmadi aklima acikcasi. sadece guzel kokuyor diye, teni seni cekti diye kafa yapinin hic uymadigi biri cikma ihtimali de denemeye deger mi bilmiyorum

Zaten benim kafa mi da nöbet kurcalıyor. Hafta da 4 gun de 24 saat çalışılmaz ki
Zor gerçekten. Biraz daha düşün.
Doktor daha yeni doktor sorun orda 27 yaşında, acil de çalışıyor
simdi doğru mu anladim
Sen 26 yasindasin
Doktor 27
Kucuk olan 21
Kucuk olan ergen daha sanki....
İkisi de umutsuz vaka canim

Ya hu meltem rüzgarının getirdiği çiçek kokusu olan biri nasıl itici kokabilir
Bence senin onunla kimyan uyuşmamış da bahanesi koku olmuş.
Zaten öyle kokan benden küçük olan çocuk. Diğeri sanırım beynimin bana bir oyunu olan bir kokuya sahip. Cunku kuzenime sordum ben koku almadım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…